Naty*Taja -> RE: Zgrožena (18.7.2008 9:17:32)
|
Joj, punce, ste tole čist narobe obrnile - vsaj moj post! Hotla sem samo povedat, da ni TAKO ZELO strašno, da je dojenčku dala za probat nutelo, al karkoli že. Bolj hudo bi bilo, če bi mu naprimer dala trd bonbon. Sej nisem zagovornik tega, da trimesečnika pitaš z Nutelo in podobnim, sam če mu pa enkrat daš mal na jeziček pa ne bo zaradi tega kr alergijo dobu! Dejte no. Kar se pa tiče alergij se pa strinjam z BUBICO17 - veliko je v glavi. Seveda ne vedno. Pa vsa tale gensko spremenjena hrana, pesticidi, plinjeno sadje in zelenjava, onesnaženo okolje (ko bi mi vedeli delček resnice, kaj vse v luft spušča industrija!), pretirana čistoča, čistila.... ja, po moje je vse tole veliko bolj nevarno za razvoj alergij, kot pa enkrat Evrokrem ali Nutela na jeziček. Me prav zanima, kolk razmišljate o svoji prehrani, ko ste noseče in ko dojite - a se izogibate vsemu kupljenemu sadju (plinjene banane, špricana jabolka...)?? Ne mislit, da že s tem ne povzročate začetek alergij al pri sebi, al pri otročku!! No ne bom več nakladala - aja še to kar se pikrih pripomn na mojo matematiko tiče - ja znam štet in nič slabega nisem misla s tem, da imaš šele enega otročka. Sam če jih imaš več poleg gospodinjstva in zelo zahtevne službe, potem nimaš sploh časa se ubadat s takimi pripombami niti iskat vzrokov zakaj BO moj otrok alergičen. Našadva sta probala že marsikaj pa nima noben nobene alergije, kljub temu, da so kao pogoste v rodu?! Zakaj hudiča kaj?
|
|
|
|