sončika84 -> RE: postojna in okolica (2.8.2008 17:58:04)
|
laracroft in iskanje, jazsem sicer pr erlotu,ampak sam tolk d vaju potolažm glede pregedov. ker tut mene je naročal enkrat na mesec. pa je tut mene čudlo,sploh v 8.mescu,ker se mi je zdelo da ponavadi naročajo na 14dni. ampak je vedno reku tko, da me narou za čez en mesc,če pa bo karkoli narobe pa naj kar pridem. tkod ni panike. če je vse ok,pol najbrž naročavajo tako,ker je tut res d majo vsi gužvo. janja27 a tko hit si rodila? pa si imela naravn porod? jaz sem rodila tri tedne prezgodaj. v bistvu je blo tko,da so mi kr sprožli porod oziroma so mi naredli carski rez. jaz sem šla 24.junija na redni pregled k merlotu in pol so mi zmerli pritisk in je bil ful visok(160/110). s tem,da jaz sem se počutla ful dobr. in po mi je še trikrat zmerla in ni kej dost padu,pa me merlo peljal dol spodaj v porodnišnico in reku d bom kšn dan ali dva ostala notr d vidjo zakaj tak pritisk pol so mi še kri pa vodo vzeli. beljakovine so ble sicer mal povišane,ma nč tragičnega. no, tko d sm bla pol vseen še notr in 3.7. ponoč se jst zbudim ob 4h zjutraj,ker nisem mogla dihat, me je bolel v žlički pa pljuča pa sem mislila da bom kr umrla. tko d sm klicala sestro( k je bla ful neprijazna) in me je odpeljala gor,kjer so mi naredli še ctg. sam ležat nism mogla,tko d sm sedela. no in pol je pokazal d mam popadke,jaz sem se pa sam začudla d kake popadke neki,če jih ne čutm,pa sam dihat n morm. pol so mi še neki pregledal kri,pa merlota so poklicali in ko je pršu in vidu kaj se dogaja je reku d bo treba kr rodit. tko d pol so mi še klistir naredli in babca me je pobrila. in me začne zgoraj brit jaz pa cela začudena d zakaj me gor brije,d če bojo CR delali paje potrdila. tkod sm bla pol prov mal žalostna,kersem si ful želela naravno rodit. no pol je tut moj pršu in pol sem šla okol pol sedme v operacijsko,kjer so mi dali lokalno anestezijo in pol so mi naredli tale CR. je blo hecno,ker sem vseen neko premikanje v mojem trebuhu čutla. no in pol sem sam jok zaslišala in so rekli d je fantk inmi ga pokazali. sem bla ful srečna. sem kr jokala,pol sem ga še polupčkala,pol so ga pa nesli mojmu dragemu,mene pas o zašili. pol sem še enkrat na hitr dobila matijeta zravn sebe pa mojga dragega sem vidla pol so me pa odpelal na intenzivno,kjer sem zaspala. rana je lepo zašita in zdaj se že lepo celi. edino kar je grozn,so stije ki sem jih dobila.res so grozne. ampak kaj čem. drugače pa matija pridno raste,zdaj ima že 3090g(včeraj stehtan). poroda tža pa je bla 2350g. jutri ima že en mesc. no,že, tale prvi mesec se mi vleče. ampak bo že. kako kaj nosečke? upam,da vas tale vročina ne utruja preveč,ampak ssej bo.še mal pa boste držale svoje male štručke.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|