onur -> RE: postojna in okolica (16.12.2008 19:04:14)
|
Živjo. Za nami je luda noč. Petja je najprej spala od 23.30 do 2.30, ko sem jo previla. Zaspala je, da jo je mož uspaval v zibelki, mene je že prej zmanjkalo. Nato po 2.30 ponoči, pa ne in ne spati v zibelki. Nato sem jo dala na sredo postelje, dvakrat povlekla na joški in vsi smo zaspali. Tako je pri nama spala do 6.00, ko jo je mož dal v zibelko, vendar ni dolgo trajalo. Jo tudi proti jutru malo mučijo krčki. Drugače pa smo jo danes prvič kopali in je bila zadovoljna. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Še se dojiva in dodajva. Sedaj je na 4 kg. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Drugač pa sem utrujena, predvsem zaspana. Sem pa sedaj jo za urco in pol, ko je zaspala, pustila možeku v varstvu in sem šla jaz v trgovino. Da grem malo ven. Je pa bed, ker je slabo vreme in ne moremo iti ven. [sm=love.gif] v četrtek zaključi z dopustom, v petek pa na delo. Sem pa full happy, ker ne bo delal več na Rakeku, saj prične z delom v Sežani tako, da bo lahko več časa doma (prej je kar precej porabil za pot).
|
|
|
|