Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: postojna in okolica 23.10.2008 21:54:50
|
|
|
|
onur
|
Čim prej pejta s svojim na kostanj in si ga privošči, saj jaz bom mogla zdaj še bolj gledat na hrano, ko in če bom dojila. A ja, še to. Je bil tudi moj z mano na pregledu in noter. Bil še bolj navdušen kot jaz. Se mu je g. prav razlagala UZ, da je videl kaj je kaj. Se mu je zdelo prav fajn.
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 24.10.2008 9:02:01
|
|
|
|
baba84
|
helowča kostanj? meni pa sploh ne diši pa sem bla ful nora nanga! midva sva bila učeraj na NS in je vse okej, tako, da zdaj pa pridno pazit nase in čakat na bebita, je pa že opravljaja NS Reševa, mi je bla una druga bolj simpatična lani
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 24.10.2008 9:09:12
|
|
|
|
malcekvita
|
onour kdaj pa imaš rok? ja baba84 zdaj pa lepo čuvajta svojega sončka, pa seveda pazi tudi nase
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 24.10.2008 11:04:05
|
|
|
|
onur
|
Dobro jutro in eno vam želim. Baba84 bravo . Kako pa je bilo včeraj na kopanju, saj se mi zdi, da si rekla, da se greste nato kopat? Malcekvita, rok imam 20.11.08. Ne me vprašat. Zmeraj bolj se približuje, zmeraj bolj me je strah. Ma si mislim, da če so druge rodile, bom pa ja tudi jaz. Drugač pa sem se danes odločila, da grem malo sodelavke v službo pogledat, ker sem sama doma, je šel delat in dela cel dan.
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 24.10.2008 13:22:45
|
|
|
|
baba84
|
na kopanju je blo tudi fino bli smo pa v strunjanu, je tamikena uživala mami pa se namakala uhh pa tok me je mikal jacuzi pa sej veste se ne sme onur le izkoristi čas malcekvita ja seveda pazim nase kolikor se le da ampak pri eni mali navihanki ne gre kaj preveč pa ti tudi pazit nase ;)
< Sporočilo je popravil baba84 -- 24.10.2008 13:23:28 >
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 24.10.2008 17:27:38
|
|
|
|
onur
|
Živjo! Jaz sem pohajala. Sem šla v službo pogleda in je prava ludnica, še dobro, da sem doma. Drugač pa sedaj sedim za računalnikom in urejam stvari za šolo. Majo predavanja preko e-centra in se ne upa prijavit. Ne, da bi on kaj poklical in uredil, čaka mene, .... Mu bom že dala . Baba84, te smem vprašat koliko si stara?
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 24.10.2008 21:53:55
|
|
|
|
malcekvita
|
potem so moški očitno isti... tudi moj čaka, da ga jaz porinem, da gre delat zadnji izpit. upam, da bo diplomiral še pred rojstvom otroka, da ne bom imela opravka z dvema otrokoma . sej vem, da je težko, če ima človek službo, stanovanje obnavlja, pol mu pa še jst morim s tem faksom
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 24.10.2008 22:40:45
|
|
|
|
Anonimen
|
dober večer! Saj ne vem, če paše tole tle zraven, sam mene zanima, kolk daleč seže tale Postojna z okolico. Da vidim, če pašem zraven, al ne čaw
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 25.10.2008 9:12:43
|
|
|
|
malcekvita
|
kaj je zdej postojnčanke, še vse spite? ccccc... se hecam, oglasite se kaj. Gantar če se počutiš, da spadaš bolj k postojni kot ljubljani, se nam komot pridruži. nas bo tako več. kje boš rodila, kdaj maš rok, koliko si stara? oprosti, ker sem te kar zasula z vprašanji
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 25.10.2008 10:15:30
|
|
|
|
onur
|
Dobrodošla Gantar. Jaz sem sicer iz okolice Pivke, vendar sedaj živim v Dutovljah, pa sem se tudi priključila sem. Ti kar čvekaj z nami, če želiš. Drugač pa sem zdej vstala. Pride mama na obisk. Ponoči sem se neštetokrat zbudila za na WC. Proti jutru pa me je nekaj pričelo špikati , vendar se je, hvala bogu, pomirilo. Sedaj je ok.
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 25.10.2008 10:23:09
|
|
|
|
onur
|
Še nekaj. Baba84, ti ki si že enkrat rodila. Daj povej kako bolijo tile popadki in kako izgledajo?
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 25.10.2008 12:47:36
|
|
|
|
malcekvita
|
onour, meni so sodelavke rekle, da popadki bolijo tako kot močna menstruacija. misliš, da se je pri tebi začelo?
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 25.10.2008 13:10:58
|
|
|
|
onur
|
Menda ne še, moram še malo počakati. Drugač pa je špikalo čist malo in nato ponehalo. Sem si rekla, da moram zdržati vsaj do 38t. Tudi na pregledu v četrtek mi je rekla, da še nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo.
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 25.10.2008 13:21:14
|
|
|
|
malcekvita
|
onour, vse bo ok. držimo pesti, da brez problema doguraš vsaj do 38 tedna, če ne celo do 40.
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 25.10.2008 15:52:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan! Hvala, ker ste me sprejele. Men se že zdi, da spadam bolj sem dol, kot pa v Ljubljano. Pa še G. prihaja iz Postojne . malcekvita... tolk vprašanj, da res ne vem, če bom zmogla na vsa odgovorit . Stara bom 28 let, noseča sem drugič, ta prvič ni ratalo (v 17T mi je odtekla voda). V četrtek pa mi kar ni dalo miru, pa sem šla delat test in ugotovila, da sem . Tako da sem čisto na začetku poti (5T oz. 6T). Kam bom šla pa rodit, pa še ne vem. Sedaj še tuhtam, kam bi šla na NS (al v LJ al v PO) onur... ti si pa že nakoncu (no ja, še malo dni)
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 25.10.2008 16:36:23
|
|
|
|
onur
|
Bravo Gantar! Jaz ti priporočam NS v Ljubljani, Dravlje, dr. Pušenjak. V redu oseba. Jaz sem lih kar vstala. Me imam trde noge in križ. Ma bom šla kar še malo na kavč poležavat in gledat TV. Moj gre sedaj delat tako, da bom sama. No, še tašča in tast ter babica v zgornjem štuku. Drugač pa gre proti koncu.
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 25.10.2008 16:46:33
|
|
|
|
malcekvita
|
gantar, dr. Pušenjak in dr. Tul. pušenjak je delal moji prijateljici, meni pa Tul in moram rečt, da sem zanju slišala ful pohval. želim ti lepo in zdravo nosečnost
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 25.10.2008 17:10:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala! Kje pa naj dobim tel. št. npr. od Pušenjaka. Sem že nekaj iskala, pa le njegove nisem našla.
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 25.10.2008 17:28:28
|
|
|
|
onur
|
Številka od Pušenjaka: 051 321 224 (ZZD Dravlje). Če se boš naročala, moraš povedat za kaj se naročaš in da se k njemu, ker tam dela še nekaj drugih, da te h komu drugemu ne naročiijo.
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 26.10.2008 11:45:16
|
|
|
|
Anonimen
|
super onur. Bom klicala. Hvala!
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 26.10.2008 12:35:16
|
|
|
|
onur
|
Živjo in dobro jutro ter eno . Danes sem pa res potegnila s spanjem. Moj je iz nočne in tako še spi, jaz pa malo po računalniku tipkam. Bravo za taščo, da je skuhala kosilo. Sedaj se grem malo uredit in počakat , da se zbudi. Za popoldan pa bomo videli kaj bo. Drugač pa me noge ponoči še bolijo in kolki, ... Mejte se, pri nas sije sonček .
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 27.10.2008 9:54:37
|
|
|
|
malcekvita
|
pri nas pa je tako smotano, sivo vreme . glava me boli, pomoje je to zarad pritiska . nič, lepo se imejte, se pol tipkamo
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 27.10.2008 10:23:18
|
|
|
|
onur
|
Dobro jutro in eno . Tudi pri nas je danes turobno, sivo vreme, pa še nekaj prši tako, da za nikamor, edino spat. Drugač pa sem razmišljala, da bi danes malo pospravila, ker je tudi doma, da mi pomaga. Se ta prah nabira kot nor, od kar smo začeli kuriti. Ne vem pa kaj je z mojim popkom, me je danes zjutraj tako bolel, ne vem ali bo skočil še ven, čeprav je že zunaj.
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 27.10.2008 11:35:15
|
|
|
|
malcekvita
|
ojla, jaz bom s pospravljanjem počakala do jutri, danes me preveč glavobol muči...
|
|
|
|
RE: postojna in okolica 27.10.2008 14:14:15
|
|
|
|
onur
|
Pospravljanje je končano že zdavnaj in bravo za , ki mi je pomagal . Sedaj sem malo počivala. Zdaj pa čakva taščo, da skupaj pojemo kosilo. Nato pa pred TV in počivanje na kavču. Se mi prav nič ne da.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?