|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: postojna in okolica
23.10.2008 21:54:50   
onur
Čim prej pejta s svojim na kostanj in si ga privošči, saj jaz bom mogla zdaj še bolj gledat na hrano, ko in če bom dojila. user posted image user posted image A ja, še to. Je bil tudi moj z mano na pregledu in noter. Bil še bolj navdušen kot jaz. Se mu je g. prav razlagala UZ, da je videl kaj je kaj. Se mu je zdelo prav fajn. user posted image user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 301
24.10.2008 9:02:01   
baba84
helowča

kostanj? meni pa sploh ne diši pa sem bla ful nora nanga! user posted image

midva sva bila učeraj na NS in je vse okej, tako, da zdaj pa pridno pazit nase in čakat na bebita, je pa že opravljaja NS Reševa, mi je bla una druga bolj simpatična lani user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 302
24.10.2008 9:09:12   
malcekvita
onour kdaj pa imaš rok?
ja baba84 zdaj pa lepo čuvajta svojega sončka, pa seveda pazi tudi nase user posted image

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 303
24.10.2008 11:04:05   
onur
Dobro jutro in eno user posted image vam želim. Baba84 bravo user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako pa je bilo včeraj na kopanju, saj se mi zdi, da si rekla, da se greste nato kopat? user posted image user posted image
Malcekvita, rok imam 20.11.08. Ne me vprašat. Zmeraj bolj se približuje, zmeraj bolj me je strah. Ma si mislim, da če so druge rodile, bom pa ja tudi jaz. user posted image user posted image
Drugač pa sem se danes odločila, da grem malo sodelavke v službo pogledat, ker sem sama doma, user posted image je šel delat in dela cel dan.

Neposredna povezava do sporočila: 304
24.10.2008 13:22:45   
baba84
na kopanju je blo tudi fino bli smo pa v strunjanu, je tamikena uživala mami pa se namakala uhh pa tok me je mikal jacuzi pa sej veste se ne sme user posted image user posted image

onur le izkoristi čas

malcekvita ja seveda pazim nase kolikor se le da ampak pri eni mali navihanki ne gre kaj preveč user posted image  pa ti tudi pazit nase ;)

< Sporočilo je popravil baba84 -- 24.10.2008 13:23:28 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 305
24.10.2008 17:27:38   
onur
Živjo! Jaz sem pohajala. Sem šla v službo pogleda in je prava ludnica, še dobro, da sem doma. Drugač pa sedaj sedim za računalnikom in user posted image urejam stvari za šolo. Majo predavanja preko e-centra in se ne upa prijavit. Ne, da bi on kaj poklical in uredil, čaka mene, .... Mu bom že dala user posted image user posted image .
Baba84, te smem vprašat koliko si stara?

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 306
24.10.2008 21:53:55   
malcekvita
potem so moški očitno isti... tudi moj čaka, da ga jaz porinem, da gre delat zadnji izpit. upam, da bo diplomiral še pred rojstvom otroka, da ne bom imela opravka z dvema otrokoma user posted image . sej vem, da je težko, če ima človek službo, stanovanje obnavlja, pol mu pa še jst morim s tem faksom user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 307
24.10.2008 22:40:45   
Anonimen
dober večer!

Saj ne vem, če paše tole tle zraven, sam mene zanima, kolk daleč seže tale Postojna z okolico. user posted image  Da vidim, če pašem zraven, al ne user posted image

čaw

Neposredna povezava do sporočila: 308
25.10.2008 9:12:43   
malcekvita
kaj je zdej postojnčanke, še vse spite? ccccc... user posted image  se hecam, oglasite se kaj.
Gantar če se počutiš, da spadaš bolj k postojni kot ljubljani, se nam komot pridruži. nas bo tako več. kje boš rodila, kdaj maš rok, koliko si stara? oprosti, ker sem te kar zasula z vprašanji user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 309
25.10.2008 10:15:30   
onur
Dobrodošla Gantar. user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem sicer iz okolice Pivke, vendar sedaj živim v Dutovljah, pa sem se tudi priključila sem. Ti kar čvekaj z nami, če želiš.
Drugač pa sem zdej vstala. Pride mama na obisk. Ponoči sem se neštetokrat zbudila za na WC. Proti jutru pa me je nekaj pričelo špikati user posted image user posted image , vendar se je, hvala bogu, pomirilo. Sedaj je ok.

Neposredna povezava do sporočila: 310
25.10.2008 10:23:09   
onur
Še nekaj. Baba84, ti ki si že enkrat rodila. Daj povej kako bolijo tile popadki in kako izgledajo? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 311
25.10.2008 12:47:36   
malcekvita
onour, meni so sodelavke rekle, da popadki bolijo tako kot močna menstruacija. misliš, da se je pri tebi začelo?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 312
25.10.2008 13:10:58   
onur
Menda ne še, moram še malo počakati. user posted image user posted image user posted image user posted image Drugač pa je špikalo čist malo in nato ponehalo. Sem si rekla, da moram zdržati vsaj do 38t. Tudi na pregledu v četrtek mi je rekla, da še nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 313
25.10.2008 13:21:14   
malcekvita
onour, vse bo ok. držimo pesti, da brez problema doguraš vsaj do 38 tedna, če ne celo do 40. user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 314
25.10.2008 15:52:49   
Anonimen
Dober dan!

Hvala, ker ste me sprejele. Men se že zdi, da spadam bolj sem dol, kot pa v Ljubljano. Pa še G. prihaja iz Postojne user posted image .
malcekvita... tolk vprašanj, da res ne vem, če bom zmogla na vsa odgovorit user posted image . Stara bom 28 let, noseča sem drugič, ta prvič ni ratalo (v 17T mi je odtekla voda). V četrtek pa mi kar ni dalo miru, pa sem šla delat test in ugotovila, da sem user posted image  user posted image . Tako da sem čisto na začetku poti (5T oz. 6T). Kam bom šla pa rodit, pa še ne vem. Sedaj še tuhtam, kam bi šla na NS (al v LJ al v PO) user posted image

onur... ti si pa že nakoncu (no ja, še malo dni)  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 315
25.10.2008 16:36:23   
onur
Bravo Gantar! user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz ti priporočam NS v Ljubljani, Dravlje, dr. Pušenjak. V redu oseba. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem lih kar vstala. Me imam trde noge in križ. Ma bom šla kar še malo na kavč poležavat in gledat TV. Moj gre sedaj delat user posted image user posted image tako, da bom sama. No, še tašča in tast ter babica v zgornjem štuku. Drugač pa gre proti koncu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 316
25.10.2008 16:46:33   
malcekvita
gantar, dr. Pušenjak in dr. Tul. pušenjak je delal moji prijateljici, meni pa Tul in moram rečt, da sem zanju slišala ful pohval. želim ti lepo in zdravo nosečnost user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 317
25.10.2008 17:10:30   
Anonimen
Hvala! Kje pa naj dobim tel. št. npr. od Pušenjaka. Sem že nekaj iskala, pa le njegove nisem našla. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 318
25.10.2008 17:28:28   
onur
Številka od Pušenjaka: 051 321 224 (ZZD Dravlje). Če se boš naročala, moraš povedat za kaj se naročaš in da se k njemu, ker tam dela še nekaj drugih, da te h komu drugemu ne naročiijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 319
26.10.2008 11:45:16   
Anonimen
super onur. Bom klicala. Hvala!

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 320
26.10.2008 12:35:16   
onur
Živjo in dobro jutro ter eno user posted image . Danes sem pa res potegnila s spanjem. Moj je iz nočne in tako še spi, jaz pa malo po računalniku tipkam. Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image za taščo, da je skuhala kosilo. Sedaj se grem malo uredit in počakat user posted image , da se zbudi. Za popoldan pa bomo videli kaj bo. user posted image user posted image Drugač pa me noge ponoči še bolijo in kolki, ... user posted image user posted image
Mejte se, pri nas sije sonček user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 321
27.10.2008 9:54:37   
malcekvita
pri nas pa je tako smotano, sivo vreme user posted image . glava me boli, pomoje je to zarad pritiska user posted image . nič, lepo se imejte, se pol tipkamo

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 322
27.10.2008 10:23:18   
onur
Dobro jutro in eno user posted image . Tudi pri nas je danes turobno, sivo vreme, pa še nekaj prši tako, da za nikamor, edino spat. user posted image user posted image Drugač pa sem razmišljala, da bi danes malo pospravila, ker je tudi user posted image doma, da mi pomaga. Se ta prah nabira kot nor, od kar smo začeli kuriti. user posted image user posted image Ne vem pa kaj je z mojim popkom, me je danes zjutraj tako bolel, ne vem ali bo skočil še ven, čeprav je že zunaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 323
27.10.2008 11:35:15   
malcekvita
ojla, jaz bom s pospravljanjem počakala do jutri, danes me preveč glavobol muči...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 324
27.10.2008 14:14:15   
onur
Pospravljanje je končano že zdavnaj user posted image user posted image in bravo za user posted image , ki mi je pomagal user posted image user posted image user posted image user posted image . Sedaj sem malo počivala. Zdaj pa čakva taščo, da skupaj pojemo kosilo. user posted image user posted image Nato pa pred TV in počivanje na kavču. Se mi prav nič ne da.

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?