onur
|
O tema o taščah . Ojej. Midva sva tudi pri tašči, živiva spodaj, stanovanji ločeni in s tem gospodinjstvo, samo imamo vmes štenge, ki nas povezujejo tako, da ti ni treba it ven iz hiše, da bi kam prišel. Pri meni pa je ta problem, da je tašča vse preveč skrbna, pa kaj bosta jedla, ... Čeprav moram priznat, da mi to včasih tudi paše in meni ni treba kuhati ter raje naredim kaj drugega. Včasih grem tudi naga iz kopalnice ven in sem mojemu rekla, boš videl, da me bodo en dan naleteli na nago, nato pa si bodo pomagali trkati in kričati prej ko bodo prišli v stanovanje. Ma bo že, .... Drugač pa predavanje o epiduralni. Bilo nas je kar nekaj. Predaval anesteziolog Grmek (se mi je zdel kot dr. House iz TV, samo prijaznejši). Njemu je to vse normalno in vsakodnevno. Povedal je nekaj o statistiki, omenil prednosti in slabosti epiduralne, pa kako vstavijo kateter, pa kaj je značilno za njihovo porodnišnico v zvezi z epiduralno, omenil carske reze, pa kako vpliva epiduralna na otroka, ... Stane cca. 180,00 - 190,00 evrov. Dal nam je papirje, ki jih izpolniš, ko prideš v porodnišnico in babici poveš, da želiš epiduralno. Lahko pa greš porod mimo tudi brez nje, čeprav imaš papirje. Povedal je tudi kdaj jo dajejo (koliko moraš biti odprt, pa da omili bolečine, ...). Tam smo bili cca. 1 uro. Omenil je tudi Ultivo. Zdaj boš šla pa verjetno v ležečki, jutri pa malo pospravljanja, nato pa gremo s prijatelji na eno večerjo, jupi .
|