tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Zdej je pa meni počasi tehle ogabnih ženskih jezikov dovolj. Ostudno se mi zdi, da na takle način razpravljate po tragediji v kateri je umrlo 13 ljudi, ja ljudi, očetov, bratov, sinov, hčera, mam, sester...13 ljudi, ki so bili v prvi vrsti vse našteto in šele po tem funkcionarji in nevem še kaj. Kako ostudno razmišljanje v prvotnem postu. Če si fovš, da bo kdo dobil pomoč, za dobro človeštva vsaj jezik drži za zobmi. Prepričan pa sem, da bi stekla enaka reševalna akcija, če bi se ponesrečilo 14 "navadnih smrtnikov", le tako medijsko pokrita nebi bila in prav je tako. Sigurno, da je to tragedija. Temu nihče ne oporeka. Vsakega življenja, ki ga je vzela reka je škoda. In se to ne bi smelo zgoditi. Vsi, ki so umrli v tej tragediji bi morali danes še vedno biti med nami, praznovati življenje, gledati svoje otroke, vnuke, žene, može ... Ampak na podlagi človeške napake se je zgodil dogodek, ki jih je veke vekomaj odtrgal od njih. Z vsakim posebej sočustvujem (pa če mi vrjameš ali pa ne). Ampak tale dogodek me je spomnil na mladeniča, ki je pred parimi leti storil samomor. Oče je non stop prosil policijo, da naj nekaj naredijo, da je njegovo truplo v Ljubljanici ... In kaj se je zgodilo ... NIČ dokler ni tega sam financiral - najel nekaj potapljačev, da so sina našli ... Vse kar je želel je bilo, da sina dostojno pokoplje. Vem, da ne se ti dve zadevi težko primerjata ... ampak sem prepričana, da če bi se mi RRjevci dobili in šli takole na reko, se spustili čez in se pri tem prevrnili, da bi naslednji dan v časopisih pisali popolnoma drugačni naslovi kot so jih pisali sedaj ... In žal me nihče ne bo prepričal drugače ... Dejstvo pa ostaja, da je vseh 13 žrtev prehitro zapustilo ta svet in da je vseh po vrsti škoda. Temu pa ne oporekam!!!