Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
po tragediji na Savi - se samo meni zdi čudno 8.7.2008 18:40:07
|
|
|
|
mojcaziga
|
Tole je objavljeno na 24ur.com Občina Sevnica je v sodelovanju s tamkajšnjim območnim združenjem Rdečega križa odprla račun za pomoč svojcem žrtev nesreče. Oblikovati nameravajo tudi ustanovo, ki bo v nadaljevanju poskrbela za upravljanje z nakazanimi sredstvi. Pomoč zbirajo na transakcijskem računu območnega združenja Rdečega križa Sevnica številka: 02379 - 0017732206, odprtem pri NLB, poslovalnica Sevnica, s sklicem: 00 030708 in pripisom: svojcem vodne tragedije. Sočustvujem z družinami umrlih, ampak konec koncev so vse žrtve bile na nekih položajih in so večin o časa prejemale tako plačo kot jo marsikateri Slovenec ne spravi skupaj v parih mesecih in zdaj naj bi darovali za pomoč svojcem??????????????? Denarja je že tako šlo ogromno za iskalno akcijo, vsi potapljači so darovali svoj čas in energijo, zdaj pa še to. Mislim, koliko ljudi dnevno izgubi kakega od svojcev, pa zato še ne prosijo širne Slovenije za pomoč lp, Mojca
|
|
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 18:41:50
|
|
|
|
lotoska
|
Ja točno tako, se čist strinjam. Otroci pokojnih bodo dobivali pokojnine, staršev jim pa noben denar ne vrne.
|
|
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 18:47:43
|
|
|
|
metkica1
|
Zelo se strinjam z obema
|
|
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 18:50:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole je pa kar nekaj. Politika, politika in samo politika. In pretakanje denarja. Ocitno jih ni narava naucila nicesar.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 18:51:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 18:57:09
|
|
|
|
amaya
|
mogoče si bo pa kdo dvorišče z marmorjem uredil, kot se je z denarjem, ki smo ga darovali za Posočje zgodilo
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 19:04:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 19:10:38
|
|
|
|
lotoska
|
Brez veze.
< Sporočilo je popravil lotoska -- 8.7.2008 19:14:40 >
|
|
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 19:13:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ma brezveze sploh komentirat. mi je ze zal za post.
|
|
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 19:28:30
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Marmor bodo dali na nagrobnike! Ljudje so umrli, ne bit škodoželjni. Kaj je zdej škodoželjnega tu? Bistvo vsega je, da nekateri ne vidimo smisla v zbiranju denarja....To pa še ne pomeni, da ga TI ne smeš darovat. IN tudi ne pomeni, da se mi ljudje ne smilijo in da sem žleht kot hudič zaradi tega. Dejte malo bolj odprto brat odgovore in malo razmislit zraven....ne samo butnit nekaj ven. Tudi takrat so ljudje trpeli, še danes so nekateri v hišah, ki komaj stojijo pokonci, tudi za njih se je zbiral denar, ki pa ni prišel v prave roke....IN TO JE TO! to sem tudi hotela s tistim povedati....MATER SEM ŠKODOŽELJNA
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 19:40:11
|
|
|
|
mama54
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Tole je objavljeno na 24ur.com Občina Sevnica je v sodelovanju s tamkajšnjim območnim združenjem Rdečega križa odprla račun za pomoč svojcem žrtev nesreče. Oblikovati nameravajo tudi ustanovo, ki bo v nadaljevanju poskrbela za upravljanje z nakazanimi sredstvi. Pomoč zbirajo na transakcijskem računu območnega združenja Rdečega križa Sevnica številka: 02379 - 0017732206, odprtem pri NLB, poslovalnica Sevnica, s sklicem: 00 030708 in pripisom: svojcem vodne tragedije. Sočustvujem z družinami umrlih, ampak konec koncev so vse žrtve bile na nekih položajih in so večin o časa prejemale tako plačo kot jo marsikateri Slovenec ne spravi skupaj v parih mesecih in zdaj naj bi darovali za pomoč svojcem??????????????? Denarja je že tako šlo ogromno za iskalno akcijo, vsi potapljači so darovali svoj čas in energijo, zdaj pa še to. Mislim, koliko ljudi dnevno izgubi kakega od svojcev, pa zato še ne prosijo širne Slovenije za pomoč lp, Mojca Se strinjam.
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 19:56:04
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama54 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Tole je objavljeno na 24ur.com Občina Sevnica je v sodelovanju s tamkajšnjim območnim združenjem Rdečega križa odprla račun za pomoč svojcem žrtev nesreče. Oblikovati nameravajo tudi ustanovo, ki bo v nadaljevanju poskrbela za upravljanje z nakazanimi sredstvi. Pomoč zbirajo na transakcijskem računu območnega združenja Rdečega križa Sevnica številka: 02379 - 0017732206, odprtem pri NLB, poslovalnica Sevnica, s sklicem: 00 030708 in pripisom: svojcem vodne tragedije. Sočustvujem z družinami umrlih, ampak konec koncev so vse žrtve bile na nekih položajih in so večin o časa prejemale tako plačo kot jo marsikateri Slovenec ne spravi skupaj v parih mesecih in zdaj naj bi darovali za pomoč svojcem??????????????? Denarja je že tako šlo ogromno za iskalno akcijo, vsi potapljači so darovali svoj čas in energijo, zdaj pa še to. Mislim, koliko ljudi dnevno izgubi kakega od svojcev, pa zato še ne prosijo širne Slovenije za pomoč lp, Mojca Se strinjam. Tudi jaz.
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 19:57:02
|
|
|
|
Anonimen
|
A ne bi raje zbrali denar za včerajšnjo ujmo na Primorskem
|
|
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 20:00:27
|
|
|
|
total
|
Punce a ste kaj nakazale,da vas to tako moti...puste naj počivajo v miru,denar pa naj nakaže tisti,ki hoče....nekateri ga ojo potrebovali,niso vsi meli bajne plače..zato prosim ne se tle kregat in pametovat,brez zamere...
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 20:04:04
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 A ne bi raje zbrali denar za včerajšnjo ujmo na Primorskem Po mojem je tudi to BZ, ker na koncu polovico dobijo tisti, ki sestankujejo, tisti pa, ki denar krvavo potrebujejo dobijo ali drobtinico (pa še to po ne vem kolikem času) ali pa jim dobri strici omogočijo kredit z nizko obrestno mero in prilagojenim časom vračanja Sem velikokrat v Bovcu in poznam prebivalce - od vsega denarja, ki ga ni bilo malo, so si vsi, ki so bili pri koritu ali pa so imeli poznanstva uredili krasne hiše in stanovanja, ostali pa so ostali bolj praznih rok in z velikimi krediti. Tisti, ki so se znašli, pa jim podjetja gradijo hiše in obnavljajo stanovanja medtem, ko že tri leta živijo na državne stroške v apartmajih (ne plačujejo ne elektrike in ne vodarine in ostalih stroškov). Koliko denarja pa so požrli sestanki in ogledi stanja,....., pa ne bomo nikoli vedeli lp, Mojca
|
|
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 20:10:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 A ne bi raje zbrali denar za včerajšnjo ujmo na Primorskem Po mojem je tudi to BZ, ker na koncu polovico dobijo tisti, ki sestankujejo, tisti pa, ki denar krvavo potrebujejo dobijo ali drobtinico (pa še to po ne vem kolikem času) ali pa jim dobri strici omogočijo kredit z nizko obrestno mero in prilagojenim časom vračanja Sem velikokrat v Bovcu in poznam prebivalce - od vsega denarja, ki ga ni bilo malo, so si vsi, ki so bili pri koritu ali pa so imeli poznanstva uredili krasne hiše in stanovanja, ostali pa so ostali bolj praznih rok in z velikimi krediti. Tisti, ki so se znašli, pa jim podjetja gradijo hiše in obnavljajo stanovanja medtem, ko že tri leta živijo na državne stroške v apartmajih (ne plačujejo ne elektrike in ne vodarine in ostalih stroškov). Koliko denarja pa so požrli sestanki in ogledi stanja,....., pa ne bomo nikoli vedeli lp, Mojca To imaš pa tudi prav.
|
|
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 20:16:14
|
|
|
|
Volga
|
Joj, kako mene jezik srbi, pa se bom raje vgriznila vanj. Bemti, sem pa jezna.
|
|
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 20:18:44
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Joj, kako mene jezik srbi, pa se bom raje vgriznila vanj. Bemti, sem pa jezna. Kar napiši! Saj je možno, da imam samo jaz negativne izkušnje in sem zato malo bolj proti tem zadevam lp, MOjca
|
|
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 20:28:14
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: Volga Joj, kako mene jezik srbi, pa se bom raje vgriznila vanj. Bemti, sem pa jezna. Kar napiši! Saj je možno, da imam samo jaz negativne izkušnje in sem zato malo bolj proti tem zadevam lp, MOjca O ne, ne bom, me bodo požrle Če bi bila pa zihr, da si ti zanesljiva, bi ti napisala na ZS, amo ne vem, če me ne bi izdala, ker moje mnenje je res kruto.
|
|
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 20:30:16
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: Volga Joj, kako mene jezik srbi, pa se bom raje vgriznila vanj. Bemti, sem pa jezna. Kar napiši! Saj je možno, da imam samo jaz negativne izkušnje in sem zato malo bolj proti tem zadevam lp, MOjca O ne, ne bom, me bodo požrle Če bi bila pa zihr, da si ti zanesljiva, bi ti napisala na ZS, amo ne vem, če me ne bi izdala, ker moje mnenje je res kruto. od kdaj se pa ti bojiš, da te bodo raztrgale? jaz bom tudi modro molčala.
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 20:30:35
|
|
|
|
Šarki
|
pol pa res bol da ne napišeš
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 20:31:04
|
|
|
|
pikecpokec
|
Volga, dej deli mnenje z nami. Mene ful zanima. Od kdaj se pa sekiraš če te bojo požrle ?
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 20:31:24
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: Volga Joj, kako mene jezik srbi, pa se bom raje vgriznila vanj. Bemti, sem pa jezna. Kar napiši! Saj je možno, da imam samo jaz negativne izkušnje in sem zato malo bolj proti tem zadevam lp, MOjca O ne, ne bom, me bodo požrle Če bi bila pa zihr, da si ti zanesljiva, bi ti napisala na ZS, amo ne vem, če me ne bi izdala, ker moje mnenje je res kruto. Niso/nismo vse enake.
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 20:31:48
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Denarja je že tako šlo ogromno za iskalno akcijo, vsi potapljači so darovali svoj čas in energijo, zdaj pa še to. Ne bom se vmešavala v tole podlo razpravo, ampak bljak, kakšen ostuden način razmišljanja je pa tole....
|
|
RE: po tragediji na Savi - se samo meni zdi č... 8.7.2008 20:31:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Volga, dej deli mnenje z nami. Mene ful zanima. Od kdaj se pa sekiraš če te bojo požrle ? Se strinjam
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?