Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
no jaz sem danes hitro kuhala, ker grem še v službo, moj pa tudi šele začenja. smo jedli pečenko pa solato iz stročjega fižolčka, mali je pa dobil še riž.
500 g stročjega fižola 300 g svinjine 1 rumena paprika 3 paradižniki 1 čebula sol olje Na olju popražimo čebulo, dodamo na kocke narezano svinjino, na kratko popečemo in vsujemo sesekljano papriko in paradižnik. Malo dušimo, dodamo na 2 cm narezan stročji fižol, zalijemo, solimo in kuhamo do mehkega. Na koncu lahko vlijemo še podmet iz moke in vode.
Na olju popražimo čebulo, dodamo na kocke narezano svinjino, na kratko popečemo in vsujemo sesekljano papriko in paradižnik. Malo dušimo, dodamo na 2 cm narezan stročji fižol, zalijemo, solimo in kuhamo do mehkega. Na koncu lahko vlijemo še podmet iz moke in vode.
Aja. Saj to tudi jaz doma rada skuham. Samo dodam še žličko smetane. In temu pravimo golaž s stročjim fižolom.