|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj pa ko enkrat želja usahne?
8.7.2008 17:10:02   
rija
pika, oddahni si. odmisli vse postopke, vse neuspehe. pusti času čas....potem pa boš videla.

in ja, jaz sem bila proti koncu že tudi čudna...

user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.7.2008 17:24:56   
Orhideje
Pika74 - Verjamem, da boš naredila najbolje, kar znaš in zmorešuser posted image .
So trenutki, ko enostavno ne zmoremo več čez vse ovire in ne zmoremo zadovoljit vseh svojih želja. Takrat se nam zgodi ravno tako kot tebi - želja naenkrat usahne - na videz, v ospredje prihajajo druge potrebe in cilji, ki jih lahko dosežemo z manjšim naporom in vlaganjem.  Ker nam v tistem trenutku predstavlja odrešitev - ker drugače bi se naše telo sesulo  - tako psihično kot fizično.
Mislim, da se je tako zgodilo tudi pri tebi. Ta velika želja je zaradi potrebe po varnosti in preživetju malo usahnila. Hvala bogu si odkrila in začela spoznavat še svoje druge velike želje in interese. V času ko se boš le tem posvetila in v njih dosegala uspehe in se počutila ter delovala srečno se bo ponovno vrnila ta želja po user posted image - ker smo ljudje egoistična bitja in si želimo v življenju doseči, vse kar je v naših sličicah.

Želim ti in verjamem, da boš sedaj ko boš sproščena in malo manj obremenjena nepričakovano prejela to svoje najlepše darilce. Držim pesti zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ti uspe doseči tisto, kar si sama najbolj želiš.

Naj ti povem, da je moja sodelavka dve leti v službi govorila, da je zanjo končano. Povedali so ji, da sploh nima smisla, da gre v postopek. Da pa ne moreta biti brez otrok, se prijavila za posvojitev. Nato je zanosila po naravni poti in danes je srečna mamica mesec dni starega user posted image .
Verjamem in vem, da se boš odločila prav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.7.2008 9:54:21   
pikovit
O Pika živjouser posted image

saj ne vem al naj se smejem al jočem.Pr meni je istouser posted image po mojem sem trenutno v tej fazi.Čeprav tole traja že kar lep čas.user posted image Po 7 letih neuspehov(6xivf,2x zamrznjenčki,spontanci..),bi človek z lahkoto rekel NE GREM SE VEČ.DOST MAM TEGAuser posted image Ampak,jaz se ne dam.Prijavila sem se še v MB,pa da vidimo,če nam na štajarskem koncu mogoče rata.user posted image
Tako da Pikica te čisto razumem.Mislim,da ti ne usiha želja po user posted image ,ampak so razočaranja tako velika,da te vse skupaj prizemlji in na koncu ugotoviš,da user posted image  ni vse na svetu.Da lahko živiš z svojim partnerjem čisto normalno življenje.

Veš do česa sem še prišla.

V tem obdobju,ko so prijateljica postajale mame,sem jih na žalost ful izgubila.No ne vem,če se ravno temu reče prijateljice ampak pustmo malenkosti.Sej po eni strani jih razumemuser posted image Dela je ful,navajanja en na drugega in prilagajanja.Skratka jih pogrešaš v življenju.Nekatere,ne vseuser posted image No,na koncu sem prišla do te ugotovitve,da še malo počakam in bodo ti otroci toliko veliki in samostojni,da pozabiš na misli o dojenčkih,pa tudi ljudje okoli tebe ne delajo več na user posted image .In bo spet vse po starem.user posted image
Mogoče sem tole mal čudno napisala,samo včasih je čustva res težko spravit na papir,sploh pa da je smiselno.

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.7.2008 22:15:41   
citrončica
Pika,
tudi moja zgodba je podobna,
punce so ti že veliko napisale, se kar strinjam,
tudi sama sem si vzela pavzo, zgleda da kar celoletno,in verjamem, da bom sama začutila,kdaj bom spet pripravljena za nov postopek,
tako da tudi jaz skušam izkoristit prosti čas zase, za najuuser posted image ,da sva skupaj, in uživava....mislim, da bo čas že prinesel svoje...tudi tebi!!user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.7.2008 7:46:33   
*kinnie*
Tudi jaz sem kar dolgo premišljevala, kaj naj ti napišem...edino kar lahko rečem je, da te občudujem. Sama ne vem, če bi zmogla tako trnovo pot.
Vse dobro ti želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.7.2008 11:34:49   
tassi1
Tudi meni se zdi,da mi je že skoraj vseeno ali boma kdaj imela user posted image  ali ne.Po 10 letih se res naješ bolnic,postopkov,injekcij pa nasvezadnje tudi upanja in nato- vedno znova user posted image !
Se mi zdi,da sedaj ko sem menjala še službo(po 13 letih) in ko pridejo nečakice na obisk_beri počitnice-mi je kar prav,ko grejo domov in je v hiši spet mir!Sem se prijavila v nov postopek-6- pa se nekak ne morem odločit,če bi sploh še šla,...
Res te razumem,da po tako dolgih letih upanja in nato razočaranja,se je prav težko spoh še spravt delat otroke(user posted image ),pa pol ko ti kaka tetka razlaga,da se sam sprosti-pol pa bo!-najraj bi jo kar na gobecuser posted image user posted image user posted image

Če rabiš pavzo,si jo kar vzemi! Imej se lepo in uživaj življenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.7.2008 19:08:37   
anadejka
Zdravo Pika.
Tut jest imam zadnje čase podobna razmišljanja. Čeprav sta pred mano še dva postopka, močno razmišljam o tem da sploh ne bi več šla. Tko dost mi je vsega!Sita sem! Pa ne bojim se punkcij in inekcij, to je vse šala mala, ampak to upanje....zdaj prav hočem da umre, da se čimprej sprijaznem z usodo ki mi ni dana in si dokončno obrnem življenje drugam.Vedno sem imela slutnje da nikoli ne bom mama in tko me je strah tega. Pa ne vem zakaj? Saj je veliko ljudi , ki nimajo otrok, pa sej to ni nič takega, važno da sta partnerja srečna skupaj. Sej so tut druge stvari v življenju samo prilagoditi si ga je treba tako.
To upanje me ubija, tisto ko doma čakaš na test (to je res pravi psiho test) in si tako močno močno želim in vsakič je težje, ko je želja neizpolnjena in se spet poruši svet.In se spet znova in znova sestavljam nazaj, rane pa ostajajo.Pa se jokam zakaj ravno jaz?!Ne verjamem več v Boga! 
Tko vidiš sem tut jest "čudna". Al me pa hormoni dajejo, danes je deveti dan po transferju jest pa že voham da mi zopet trka user posted image .Komaj čakam da bom 50 let stara, takrat teh problemov sigurno ne bom več imela.

Je pa Karmen dobr napisala.Lahko je to tvoje razmišljanje, da ne čutiš več želje samo obrambni sistem, podzavest.Če bi slučajno zanosila, bi se razmišljanje sigurno v trenutku spremenilo.

Kakorkoli že Pika, jest ti želim predvsem to, da poslušaš svoje srce in si srečna taka kot si. Pa da se imata s svojim možekom rada, to je najbolj važno. Drži se!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.7.2008 10:57:05   
aqua77
Pika čau,

sem brala, kaj so ti punce napisale pa sem si rekla, sej so ti že vse povedale!

Jaz bi ti rada napisala samo to, da nisi sama. Veliko nas čuti enako. Nisi čudna. Ko se meseci spemenijo v leta, ko se skoraj ne spomniš več, kateri postopek po vrsti že imaš, pregoriš. Pregoriš zaradi razočaranja.

Ampak želja ostane. Skrita globoko v tebi. In, ko pride pravi čas spet zagori in ti da nov zagon in novo moč. Jaz verjamem, da je tako in v nič drugega nočem verjeti. Verjamem v to, da bo prišel pravi čas.

Zate. Za vse nas, ki se trudimo in upamo.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.7.2008 21:43:42   
pika74
Ojla,

po dolgem času se spet oglašam... sem bila nekaj časa malo stran.
Hvala vsem, ki ste se oglasile.

user posted image

Zaenkrat je v moji glavi še vedno neka praznina... z možgani na off in čivavo ob strani user posted image ... ob zadnjem obisku ginekologa pa me je le-ta prepričal, da se splača it še v 5. postopek (po njegovih besedah sem kot zgledna pacientka dobila še 2 zastonj postopka in bi bilo škoda, da jih ne bi izkoristila user posted image )... tko, da imam sedaj spet napotnico v roki... in morda tja do konca leta spet poskusiva s srečo...

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 34
25.7.2008 9:19:32   
GITA14
Vem pika da je težko sam brez poskusov pa tut ne pridemo nikamor, tak pač je
mislim nate

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.7.2008 9:24:44   
mismis
Pika74

že nazaj z morja? user posted image

Drugače pa mislim, da ti je teta ginekologinja povedla prav, imaš še dva postopka, ti se samo odloči kje jih boš izkoristila, ali bo to LJ ali Reš.
V končni fazi, zakaj pa ne bi izkoristila vseh postopkov, ki ti pripadajo, za katere smo tako upale, da jih bomo dobile. Vrži se v vodo in plavaj in hitro pokliči sestro Miro, da ti dobiš datum za postopek.

Pa saj veš, da močno navijam  zate.

user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 36
25.7.2008 9:30:07   
baguSka
...sem morala tole napisat... ker se še sama sebi čudim, da sem taka...

jaz te razumem... sem ze neki casa na istem kot ti... ne da si ne zelim... si pa tud ne zelim vec... ne znam razlozit, ampak jaz sem v nekaksni fazi, ko mi je vseeno ce rata al pa ne... kot da sem se nekak sprijaznila oz si nicesar vec ne zelim in sem se prepustila - kar bo pa bo...

le da pri meni ni se 8 let... je pa 3 leta... pa mam tok rada zivljenje, da se res ne rabim sekirat se za take stvari... ker se zavedam, da bolj kot si zelis, slabse je...

nam pac ni vse usojeno v zivljenju in tudi ne drzi tisto, ce si res full zelis, to dobis... cisto vsega pac ne moremo imet... in ce nam bo namenjeno, nam bo, ce ne pa pac ne... ne bo konc sveta zarad tega... zivljenje je se vedno moje in si ga bom naredila v vsakem primeru najlepsega kar je mozno... ;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 37
25.7.2008 9:33:02   
baguSka
In se mi zdi, da za ni več placa v mojem življenju...
Zdaj uživam zase... zdaj so v ospredju moji hobiji, moje življenje...

No tocno tko nekako razmisljam jaz... ker zivim SVOJE zivljenje... in moje je. In kje bom nasla se prostor za kaksnega clana... vcasih mi zmanjka energije celo zase, kje bo sele za otroka!? O tem in podobnem razmisljam kar pogosto... vendar se ne obremenjujem. Ce slucajno rata, itak vem da bom zacela razmisljat drugace... ;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 38
25.7.2008 9:37:16   
baguSka
... ampak ne bi bla rada ena od čudnih...

tako bo, kot bos ti hotela in zelela... in nic drugace... ce ne bos zelela bit cudna, pac ne bos...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 39
25.7.2008 9:39:02   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Ponavad je blo tko, da je bla moja želja večja od njegove... Zdaj je obratno. In me je kar malo sram...user posted image . Ni naravno. Ponavadi ima ženska bolj materinski nagon, kot moški...

user posted image  pr nama je ze skoz tko..... nekako..... jaz sem se nekak tko naregulirala, da sem si rekla, ce bo kdaj po naravni poti ratal super, ce ne bo pa tud brez otrocka fajn..... on bi pa ze zdej na umetno sel... hm!? no, meni se nikamor ne mudi.....

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 40
25.7.2008 9:41:41   
baguSka
saj ne vem al naj se smejem al jočem.Pr meni je isto po mojem sem trenutno v tej fazi.

A ti tud pika!!?? No, ocitno najbl prehitevam casovno.....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 41
25.7.2008 9:45:19   
sakuL
Pika nisi čudna, samo pač toliko se"matrata" pa nič ni bilo,... težko je to verjamem, samo ostani močna. Takrat ko bos najmanj pričakovala se bo zgodilo in bosta srečna starša.

ves tudi meni se občasno dogaja, pa si sama pri sebi rečem, ne bom sploh toliko mislila na to, čeprav globoko  v sebi še zmeraj upam, da pa vseeno bo.. in ko pride user posted image , sem popolnoma razočarana, jezna,... in zelja počasi usiha,...

pa srečnouser posted image kakorkoli se boš že odločila.

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 42
25.7.2008 9:47:59   
s@nny
Pika 74. držim pesti da ti čimprej rata. Ti sam ne obupat. Želim ti čimprej en velik user posted image user posted image .

lp

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 43
25.7.2008 9:52:27   
ZARA
Pika, mi (in ne samo mi) ki že dolgo spremljamo tvojo zgodbo pomoje nimamo kančka obsojanja v sebi, niti nam nisi čudna. Zakaj le? Po vseh sranjih, ki si jih dala čez je razumljivo. In še enkrat - ti si IKONA, stara moja!!

user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 44
25.7.2008 10:07:16   
Volga
Pikolina, jaz sem tole brala že ful dolgo nazaj, še preden sem šla na morje in veliko premišljevala o tem, pravzaprav bolj mislila na tebe, ker ne vem, kaj bi rekla. Ker sem prenerodna, da bi ti kaj povedala, kar že ni bilo povedano. Ker (itak) da je meni vseno, kako se boš ti oz. kako se bosta vidva odločila, bosta zame vedno storila prav in v mojih očeh ne izgubila niti kanček simpatije. Ker vem, da si/sta na mestu, človeka da ju vikaš in ker vem, da sta dala čez toliko, kot marsikater ne bi v treh življenjih in ker se imata še vedno (ali zato) tako rada in se spoštujeta. Res, lahko sta vzor marsikomu.

Ti/vama pa vseeno želim tisto, kar si tudi sama nekje potihem, če ne več naglas, najbolj želita. user posted image Pa da te stisnem, da ti kosti popokajo, ko te vidim. user posted image  No, saj dosti ne bi bilo treba, drobižek user posted image

< Sporočilo je popravil Volga -- 25.7.2008 10:13:19 >

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 45
26.7.2008 12:36:56   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ponavad je blo tko, da je bla moja želja večja od njegove... Zdaj je obratno. In me je kar malo sram...user posted image . Ni naravno. Ponavadi ima ženska bolj materinski nagon, kot moški...

user posted image  pr nama je ze skoz tko..... nekako..... jaz sem se nekak tko naregulirala, da sem si rekla, ce bo kdaj po naravni poti ratal super, ce ne bo pa tud brez otrocka fajn..... on bi pa ze zdej na umetno sel... hm!? no, meni se nikamor ne mudi.....

Sva si res podobne midve user posted image .
Jst sm glih zadnč rekla mojmu... ej, pr sosed bojo mel kmal 4. pa je ona mlajš od mene... in sm rekla, lej, sej jih majo oni tok, da jih nama sploh ni treba imetuser posted image ... pa mi je reku nazaj... sploh ni smešn... jest si ga pa želim user posted image . Pismu... sm se kr zamisnla nad svojo izjavo... user posted image .

No in pol sva debatirala... in je reku, da morva it še na postopke in da bova hodila, dokler ne bo ratal...

Ma se spomnem, ko sm bla v postopku, in je pršla user posted image , sem bla jest tkoj ZA, da greva še probat... on je bil pa takrat ful proti... češ, da preveč trpim (telesno) in da ni vredn... zdej pa očitno že spet dobr zgledam in bo treba spet it počas... ma nočem še razmišljat o tem. Vsaj do septembra še ne.

In še neki... zadnjič mi je ginekolog reku, da je eni ratalo, ko je šla 21x v postopek.... upam, da bo nam kaj prej ratal... ker  res ne bi rada šla 21x skoz tole.

user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
26.7.2008 12:39:06   
pika74
Volga, ZARA, s@nny, sakul in ostale - hvala vam user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 47
26.7.2008 12:44:11   
rija

In še neki... zadnjič mi je ginekolog reku, da je eni ratalo, ko je šla 21x v postopek.... upam, da bo nam kaj prej ratal... ker  res ne bi rada šla 21x skoz tole.

user posted image

o madonca.....

...vox populi...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 48
26.7.2008 12:54:39   
pika74
Če greš 2x na leto v postopek, je to dobrih 10 let...user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 49
27.7.2008 17:58:48   
tosja

No in pol sva debatirala... in je reku, da morva it še na postopke in da bova hodila, dokler ne bo ratal...

Izjava polna ljubezni...in JA boš videla da bo uspelo in potem bo vse pozabljeno in boš super mama user posted image

Moj predlog - V Afriko bo treba. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?