|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alo punce
25.2.2005 12:34:13   
chips
Astra a se je tebi tudi nareidlo podobno???Ne sledim vedno ,včasih kr na hitro preberem pol pa nč ne vem za kaj se je šlo!

Držim pesti da bi ti kmalu ratalo!!!!
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Pa še eno :rozica:

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   alo punce
25.2.2005 12:36:01   
ElaM
Men je kaseta pokazala tapravi rezultat, lističi so pa po mojih izkušnjah bolj tko tko :zmeden:.
Držim :miska:, da si nova nosečka.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   alo punce
25.2.2005 12:37:22   
biba77
Sem kar skopirala s cetrte strani:
V ambulanti sem dobila urinski test, ki je bil pozitiven (39. dan ciklusa).
Nato mi je delala UZ, ki ni pokazal nic; je pa maternica mehka in sluznica zadebeljena (kot pri morebitni nosecnosti).
Krvni test pa je potem bil negativen (pod mejo za nosecnost, ni pa bila vrednost 0).
Ampak, jaz te resnicno nocem spravit v dvome. Raje pocakaj kak dan in ponovi. Sigurno si. Ves, zelo redko, redko se zgodi, da je test lazno pozitiven...

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   alo punce
25.2.2005 12:40:34   
chips
Imam že en teden full bel in tekoči izcedek in full me bolijo brsi ,še kolobar okrog bradavičk se mi je mal povečal .Zdaj mi ni pa nč jasno al je M:hudicek: al pa:duda:.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   alo punce
25.2.2005 12:41:54   
baguSka
jst mam tud tak velk trebuh k se u špegu pogledam!:)-

držim pesti za vse bodoče srečke!:miska:

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   alo punce
25.2.2005 12:45:44   
Kris
Baguška,

si se nam pridružila ali iščeš Astrino mamo?

Ne verjamem, da je tu (hehehehe - šala)
Uživaj :rozica: :rozica: :rozica:

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   alo punce
25.2.2005 12:46:17   
saba
chips jaz tudi držim pesti

veš ti nosečniški znaki - ne jim preveč zaupat.
meni bi se tudi kolobarji morali že potemnit in povečat, pa so še vedno isti.

držim pesti, jutri pa ponovi test...probal CB.

srečno:miska:

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   alo punce
25.2.2005 12:47:20   
lucika
kaj astra, si ze dobla :hudicek:? jaz sem vsak dan kake tri ure na rr, ampak vsega pa ne sfolgam. podvprasanje: kak vam sploh rata bit z vsem na tekocem, vsako temo spremljat in odgovarjat, non stop bit tu? men ze moj pravi da sem ze malo obsedena s tem, pa vidim, da mi sploh ne rata bit na tekocem.:(

jaz sem samo dneve stela, pa racunala, pa teste delala, ko mi je prvic mal slabo ratalo, pa pred m, pa po m, kaj ce ni prava. pa....eh, tam nekje od septembra, ko sem ene lepe noci mojga napol specega dragega zbudla, kaj zaj, kdaj boma mela dojencka. si lahk mislite, fda ni vec spal. tri dni. hehehe, pol sma pa naredla plan, da gre zares. pa od takrat se ni uspelo...:zmeden:.

sem pa nekaj opazla... se mi zdi ,da ce kak dan ne:sloncek::sloncek::sloncek:, mam prav slabo vest!!!!???!!! kaj pa ce bi danes ratalo, pa nisva. ampak vedno se mi pa res res ne lubu. al je kaj narobe z mano, sem ze razmisljala...ampak tud ce sem se odlocla, da se ne bom sekirala. se. pa sma vcasih tak zmatrana, da nama ni, jaz pa pol mam tolk moci, da si studiram, jao, pa bi mogla. pa zaspim s slabo vestjo:(

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   alo punce
25.2.2005 12:47:54   
baguSka
Kris mene je povsod mau, sam ne tm k bi
mogla (beri: :sloncek::sloncek::sloncek: ).

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   alo punce
25.2.2005 12:48:19   
Nyah*
Meni so j. ful zrasle, pa kolobarji so vecji, sem sla zdej gledat:)-, pa ne vem, znak za kaj je to, :nosecka: ali:hudicek:?

Samo bradavice mam obcutljive, prsi pa nic ne bolijo, ceprav me teden pred :hudicek: ponavadi ze ful!

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   alo punce
25.2.2005 12:49:10   
biba77
Lucika nisem in je najmanj do 4.3. tudi nebom zaradi Dabrostona; potem pa tudi M pricakujem...

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   alo punce
25.2.2005 12:49:58   
baguSka
Aha dobri znaki. Ponavad je glih to znak nosečnosti:bradavičke in ne prsi! Resno!

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   alo punce
25.2.2005 12:50:12   
Kris
Lucika,
če ne paše, ne paše. To se tudi vsem nam dogaja.

Ne sekiraj.

Telovadita :sloncek::sloncek:, ko vama bo pasalo - pa malo glej, da bo to takrat, ko je O. V petih dneh ti bo verjtno vsaj enkrat zapasalo.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   alo punce
25.2.2005 12:51:04   
baguSka
Men pa ne paše..:(:((

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   alo punce
25.2.2005 12:51:57   
Kris
Joj punce,

grem še jaz pogledat, mislim pa, da mene prsi in ene bradavice. Pisarno si deliva s sodelovako, moram na WC, ker se ji bo čudno zdelo, da se šlatam po joškicah.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   alo punce
25.2.2005 12:55:08   
Nyah*
Baguuuuuuuuuuskaaaaaaaaaa, naj te :angel::angel::angel: slisijo!

Drzite :miska::miska::miska: zame ta mesec, joooooj, nebi rada prevec upala, ampak toliko znakov pa se ne!

Predvcerajsnjim sem imela temen izcedek, pa res samo en dan, zdaj pa nic!?
Kja je to?

Zadnjo M sem imela 27.1

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   alo punce
25.2.2005 12:56:53   
Kris
Nyah,

kako dolg ciklus pa imaš? Morda bi :hudicek: že morala dobiti.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   alo punce
25.2.2005 12:59:06   
chips
Babike imejte se jaz grem delat8v službo) do polnoči imamo odprto joj, joj ,pa jutri spet potem pa nedelja za počitek!Saj bom pa naslednjo delala od jutra do večera!!!:((:((

Uživajte, pojdite se kaj sankat ali smučat popoldne!!
Čau-čau:kuza::kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   alo punce
25.2.2005 13:02:55   
mujcek
Meni pa zadnje čase full paše :sloncek::sloncek::sloncek:, tako da je še moj malo šokiran:)-

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   alo punce
25.2.2005 13:05:23   
Nyah*
Fajn delaj pa cimmanj na :nosecka: misli!

Zdrzi, saj bo kmalu porodniska:bravo::)-:bravo::)-

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   alo punce
25.2.2005 13:10:48   
lucika
jaz sem prva mesece tud razturala:)
ce se mi ni dalo, sem se potrudla. pa ni blo tezko. je blo pa za en cilj.
zdaj pa...mam slabo vest. za ostalo pa vem da je prav tak. bolj ko se gledas in opazujes, vec znakov najdes. vedno, pa ne samo za :nosecka:. probajte si eno bolezen zbrat, pa se gledat. dobis takoj vse znake. neeeee, to je zleht od mene....sploh ne poskusajte tega.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?