lucika
|
kaj astra, si ze dobla :hudicek:? jaz sem vsak dan kake tri ure na rr, ampak vsega pa ne sfolgam. podvprasanje: kak vam sploh rata bit z vsem na tekocem, vsako temo spremljat in odgovarjat, non stop bit tu? men ze moj pravi da sem ze malo obsedena s tem, pa vidim, da mi sploh ne rata bit na tekocem.:( jaz sem samo dneve stela, pa racunala, pa teste delala, ko mi je prvic mal slabo ratalo, pa pred m, pa po m, kaj ce ni prava. pa....eh, tam nekje od septembra, ko sem ene lepe noci mojga napol specega dragega zbudla, kaj zaj, kdaj boma mela dojencka. si lahk mislite, fda ni vec spal. tri dni. hehehe, pol sma pa naredla plan, da gre zares. pa od takrat se ni uspelo...:zmeden:. sem pa nekaj opazla... se mi zdi ,da ce kak dan ne:sloncek::sloncek::sloncek:, mam prav slabo vest!!!!???!!! kaj pa ce bi danes ratalo, pa nisva. ampak vedno se mi pa res res ne lubu. al je kaj narobe z mano, sem ze razmisljala...ampak tud ce sem se odlocla, da se ne bom sekirala. se. pa sma vcasih tak zmatrana, da nama ni, jaz pa pol mam tolk moci, da si studiram, jao, pa bi mogla. pa zaspim s slabo vestjo:(
|