alo punce (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

chips -> alo punce (25.2.2005 11:38:51)

Spet jaz!
Kaj naj naredim?
Zjutraj sem šla v lekarno po test pa sem kupila kr navadnega (firma Romed).
Po 5 minutah je pokazalo samo eno črtico zdaj pa gledam po 20 minutah in so 2 črtici!!!!!
Kaj naj sedaj naredim grem še po enega???
:sloncek::sloncek:

Tejčika -> alo punce (25.2.2005 11:42:14)

Mogoče še je šibek nosečniški hormon.

Kupi mogoče CB.

tinkamiška -> alo punce (25.2.2005 11:43:40)

joj, speta romed.

Dej raj mal počaki, pa če M nebo, pejt po kak drug test in ne upoštevat, če se kej pokaže po daljšem času kot je napoisano v navodilih.

Držim pesti:miska::miska::miska:

Tinka

pi -> alo punce (25.2.2005 11:45:52)

Na testu ti piše da glej rezultat po 5 minutah, ne takoj. Sigurno si :nosecka:.

Čestitam !!!!!

puri -> alo punce (25.2.2005 11:46:22)

Če boš šla, bi tut jaz raje kupila CB, ker se mi zdi da najhitreje pokaže!
Men drugi testi niso nič pokazali, CB je pa isti dan pokazal!

Držim pesti!:)

biba77 -> alo punce (25.2.2005 11:49:52)

Ce mene vprasas, pocakaj 3-5 dni in potem ponavljaj test. Da ne bos kot jaz :(, neprijetno presenecena. Upam, da ne...
Pa javi! :miska::miska::miska::miska:

Alina -> alo punce (25.2.2005 11:50:06)

Pri meni se je zgodilo podobno. Meni tudi takoj ni pokazalo, čez nekaj časa pa sva zagledala dve črtici. Naslednji dan sva ponovila z dražjim in je bilo veselje popolno. To je bil res čudovit trenutek mojega življenja.

Držim pesti za :modri:ali:roza:

Lep snežen dan vsem!

mujcek -> alo punce (25.2.2005 11:50:54)

Raje počakaj še kak dan, pa potem CB naredi:zmeden2:

pi -> alo punce (25.2.2005 11:53:29)

Oprosti vdim da si gledala rezultat po 5 min. Mogoče pa si bila prehitra.
Držim pesti da si :nosecka:

cmokec -> alo punce (25.2.2005 11:53:55)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

cmokec

mujcek -> alo punce (25.2.2005 11:56:09)

tudi jaz navijam, da si :nosecka:
:miska::miska::miska::miska::miska:

Nyah* -> alo punce (25.2.2005 11:57:33)

Dajmo:modri::roza::nosecka::duda:!

Drzim :miska::miska::miska:

Kris -> alo punce (25.2.2005 12:05:59)

Sama se odloči. Sam, če ti je pokazal :modri:, potem si verjetno :nosecka:, vsaj upam.

Držim :miska::miska::miska:

ElaM -> alo punce (25.2.2005 12:06:56)

Oj, a lahko pogledaš, če maš test še kje v bližini, če se ti tam, kjer naj bi bila druga črtica pozna kakšna zareza?:zmeden: Ker jaz sem tud delala ta test, pa je bila kokr ena zareza :zmeden2:

žlička -> alo punce (25.2.2005 12:20:20)

jaz in TANTRA imava z romedom slabe izkusnje, je pa baby check mini toliko bolje pokazal

drzim :miska: za novo bodoco :nosecka:

sam 5 minut ni tolk velik, ne vem no:zmeden2:

larisa -> alo punce (25.2.2005 12:21:24)

Saj veš da ti želimo da ti je uspelo ampak lažnega upanja jaz nočem dajat, ker ti je potem še težje-(kot npr. Astri). Raje ponovi jutri z kakim drugim testom pa NAVODILA PREBERI, ker piše da po 15 min. ne brati rezultata ker je lahko nepravilen.
Pa srečno:rozica::rozica::rozica::rozica:

chips -> alo punce (25.2.2005 12:22:28)

Irmy ne pozna se prav tam ko je črka C je močna rdeča črta tam ko je pa črka T je pa rahla rdeča črta ne vidim nobene zareze.
:kuza::kuza::kuza:

lucika -> alo punce (25.2.2005 12:25:43)

joj, kak si se sploh lahko doma??? laz bi ze bila v lekarni, pa se z drugim probala... ja, ja, pocakat par dni. halo, kako ce se verjetno ze minute vlecejo. pa ce razkiras malo dnarja:) ce ne druga, za zivce...

jaz sem pametna...

sem ze tak dalec, da ne kupujem vec testov. ker sem zapravla uuuuu, pa ni blo nic. zal niti po treh urah. sem preverjala tako dolgo, kot sem imela smeti v stanovanju. pa ce bi mi naslednji dan pokazalo....pa ni nikoli.

drzim pesti!

chips -> alo punce (25.2.2005 12:25:44)

na tem testu piše da ne berite rezultata po več ko 30 minutah!

Vse v redu in prav ampak ne razumem saj urin je urin.
:kava::kava:

ElaM -> alo punce (25.2.2005 12:26:13)

Aja, še to a si kupila lističe, a kaseto?

borovnička -> alo punce (25.2.2005 12:28:00)

chips, tud jest bom s svojim juhuhu še počakala, čeprou me mal že mika, da bi zavriskala.:)-:)-:)- Tako kot so ti punce svetovale, pojdi po novi test pa še enkrat naredi, da ne bomo zdej skupej vriskale, čez par dni pa skupej jokale.

V vsakem primeru pa močno upam, da test in tista druga črtica držita! :miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel:

Lep pozdravček! :rozica:

biba77 -> alo punce (25.2.2005 12:29:44)

Nisem nameravala pisat in tudi nikakor te nocem spravljat v dvome ali karkoli podobnega, ampak meni je G razlozil, da se z urinskimi testi dolocajo vsi HCG hormoni in ne samo tisti, ki je izklucni pokazatelj nosecnosti (ki ga pa dolocijo s krvnim odvzemom). Zato po dolocenem casu test vec ne velja, ker zazna tudi ostale hormone, ki so (lahko) prisotni.
Od testa do testa pa je tudi odvisno, kako obcutljivi so, zato pa pri enih po 10 min ne smes vec gledat rezultata, pri drugih pa po pol ure.
Jaz ti vsekakor zelim, da si :nosecka: in cimmanj tezav v naslednjih 9 mesecih.!!! :miska::miska::miska:

chips -> alo punce (25.2.2005 12:31:51)

Kupila sem kaseto ne lističe!!!

borovnička -> alo punce (25.2.2005 12:31:56)

:)-:)-:)-:)- lucika pol sva že 2, ki ne kupujeva več testov, ker za denar, ki sem ga zmetala za teste, bi se lahko oblekla in obula.

Zdej pa :sloncek::sloncek::sloncek: pa čakamo pa čakamo, pa en ples indijanski, pa mal jokcamo ko :hudicek: tečka rdečka pride in pol spet... ponovi vajo od začetka. :)-:)-:)-

Ampak nam bo uspelo! :bravo::bravo::bravo:Pol bomo pa sam še vriskale pa bušije božale, no pa verjetn tud mal stokale, ko nas bo vse bolel, pa slabo pa lačne pa žejne :)-:)-:)-

saba -> alo punce (25.2.2005 12:33:45)

meni je CB pokazal po 10 min

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>