|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poročna prstana...
25.2.2005 13:06:19   
Moyca_
sedaj sem vidla- tudi midva imava gravirane-jih imajo vsi, ali ne?:zmeden2:

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   poročna prstana...
25.2.2005 13:09:20   
viv_
MOYCA - ne gravirane, vtetovirane :) namest da maš rinko gor maš narisano :) Saj zgubit ne moreš!

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   poročna prstana...
25.2.2005 13:24:33   
lin
Midva imava iz belega zlata in je bil vsak 60.000 pa še to s popustom ker ima sošolec(iz osnovne)od mojega dragega zlatarno.
Samo enkrat se poročiš.Nama so rinke kupile priče!
Mislim da bolj poceni rink neboš dobila,no saj jaz jih pod 30.000 nisem vidla nikjer,ker smo tudi mi malo okoli gledali.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   poročna prstana...
25.2.2005 13:26:53   
baguSka
Lin!

Ni nujno da se poročiš samo 1x!?

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   poročna prstana...
25.2.2005 13:26:58   
lin
Ja Alja nakit v it je cenejši samo ni enako karatno zlato je manj in ni ista kvaliteta pa tudi barva ne,je bolj kot turško!No sej veste kaj mislim.
Sej meni so tudi ble ful drage rinke,ma take so cene

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   poročna prstana...
25.2.2005 13:32:45   
lin
Bagunska,jaz in vsak upa da se samo 1x in da bo zakon večen a ne!
Če pa nebo..........................?
No to da se pa poročiš samo 1x sem rekla kr tako,hotla sem rečt,da tisti ki se odloči za poroko takrat razmišlj da bo ostal celo življenej skupi,ne!

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   poročna prstana...
25.2.2005 13:34:24   
baguSka
Sej vem! Tist k tega ne misl se pač ne poroči..

:ups::ups: to sm pa jst :zmeden:

O tem bi lohk razglabljal še pa še.;)

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   poročna prstana...
25.2.2005 13:39:32   
Lunca1
Baguska, a ti bi ga pa ze kar vnaprej na čevelj dala.:zmeden::)-:)-:)-

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   poročna prstana...
25.2.2005 13:40:11   
lin
No midva sva se poročila tudi v zelo ožjem krogu in sem bila noseča:nosecka: 8 mes.Ja prav ste prebrale.
vedno sem si želela mini poroko,lepo pa mi je it na velike poroke.
no če nebi bila noseča bi šla nekam na hololulu in tam našla priče in se poročila,ali pa se poročila doma s svojima pričama in šla po kosilu na hololulu!
No ker zaradi :nosecka:ni bilo možno pa je potekalo takole:
Bilo nas je 14!
-Poroka pri matičarju(7.500)
-fotograf(+slike)50.000
-kosilo v restavraciji=cca.80.000
-obleka,moja15.000 vse skupi
-konfeti,šopek...=50.000
No rečmo cca200.000
Samo jaz nisem hotela ne fotografa ne konfetov,tako da je to blo presenečenje fotograf od njegovih konfeti..od mojih,aja rinke pa so kuple priče.
Tako da sva midva zapravla cca.100.000
Kljub temu da sva nardila mini poroko sva dobila dosti daril saj so vsi ostali sorodniki in dobri pijatelji prihajali naslednji teden k nam domov in nam prinašali darila.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   poročna prstana...
25.2.2005 13:42:10   
lin
Baguska!
Ljudje smo različni in prav je tako!
Uni papir nič nespremeni vse je isto kot prej,samo eni imamo željo po poroki drugi ne!
poznam veliko ljudi ki živijo "na koruzi"že veliko let pa imajo po dva otroka pa ni nič narobe,vsak ima svoje želje in sanje!

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   poročna prstana...
25.2.2005 13:45:40   
baguSka
Se strinjam s tabo lin, je pa res po statistiki znano, da tisti papir veliko spremeni. Veliko partnerjev se po poroki s časoma zanemari in se jim ne da več trudit eden za drugega. Kot da bi biu tisti papir neka sigurnost, ki pa to še zdelč ni. In pol pride do ločitev. Tega pa jst nočm in to je glavni razlog, da ne sanjam o poroki!;)

:)-:)- Če ni poroke daš laži na čevl!

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   poročna prstana...
25.2.2005 13:47:08   
Anonimen
...sploh pa se mi ne zdi, da v takšnem primeru nekdo razlaga o oderuštvu, ko pa imaš na voljo nešteto možnosti izbire - pa tudi sili te nihče ne, ker niso nikjer predpisani kot obvezen pripomoče k poroki...Kot drugo se mi pa 30.000 niti ne zdi tako drago za dva prstana, ampak kot so se našle nekatere, ki so jih dobili za veliko ceneje...

Pomembno je da, prstane kupiš zato, ker so ti všeč, ker ga boš nosila kot simbol neke povezanosti in ne zato, ker je drag ali poceni...

Osebno imam rada zlato, lepo mi je sicer belo, vendar mi glede na "pojavo" nekako ne pristaja, ampak ne kar nekaj "naštancanega", zato sem si tudi za poročni prstan vzela kar nekaj časa in je bil ročno narejen z kar velikim briljantom in temu je bila primerna cena...če pa ne bi imela odnpsa do zlata, pa bi bila verjetno brez prstanov...

(odgovor članu roberta)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   poročna prstana...
25.2.2005 14:59:49   
KIRA
lin? kaj so to konfeti'
jaz poznam to besedo iz nemščine so pa papirni odrezki ene vrste. a mi lahko mal razložiš?
ker jaz še na nobeni poroki nisem bla, razen na svoji... sem se zato tud morala vse sama pozanimat kaj rabim kok kaj košta.. letanja tok da bi diplomo naredla. za tist en papir... eh, mam vsaj lepe slikce. je še fotograf z njimi reklamo delal.hihihi. zato jih tud ne dam gor, ker me boste drgač spoznale. hihihiiii

LP

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   poročna prstana...
25.2.2005 15:14:13   
baguSka
kira!

konfeti= mandljni obliti z nevem čem (fuuuuull dobr),zaviti v kakšn lep prtičk (v barvah poroke) z mašnco in voščilom..

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   poročna prstana...
25.2.2005 15:15:03   
piščanc
jaz imam pa porodni prstan in zdaj porodno zapestnico :)-

(nisva poročena, za prvi porod mi je pa prinesel prstan, za drugega pa zapestnico)

Drugače pa je nasproti gospodarskega razstavišča en zlatar, ki ima bolj poceni, mislim da Menart (bolj neugledna zlatarnica, ampak nakit je pa zelo lep)

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   poročna prstana...
25.2.2005 15:28:01   
Nogavička
Midva sva pred 6. leti v Zlatarni Loboda na Wolfovi v LJ dala približno 30.000,00 SIT za oba prstana.
Sta pa iz belega zlata, široka 7 mm in z ornamentom na zgornji strani, na notranjih straneh pa so še vgravirana datum in ime.

L.p.:rozica:

Tea

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   poročna prstana...
25.2.2005 15:36:02   
KIRA
aaaaaa KONFEKT to je pa čist neki druzga.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   poročna prstana...
25.2.2005 15:50:15   
NinKa
No ja, pri nas nas bo okoli 17 ljudi, ozji druzinski krog in najboljsi prijateljici.

Obleke ne bom imela izposojene, ker ne vidim frke. Glasbe za toliko ljudi ni finte. Obred je ob 18h zvecer, tako, da se bomo po njem odpravili na podaljsano vecerjo in potem .....naslednji dan gremo na morje.

To je to, racunama pa na skupni znesek pod crto cca. 300 tisoc.

Za prstane pa se mi zdi fer cena, nama so rekli med 35 in 40K. Belo zlato z smaragdi.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   poročna prstana...
25.2.2005 16:32:12   
tralala
Jaz sem našla par prstanov v zlatarni, ki je v Supernovi v Kopru (ne vem imena) in je najbolj enostaven model 20.000 sit, naročijo jih pa v Zlatarni Celje. V Giuliji v Trstu pa je komad 65 eur. Jaz bombonjere šivam sama vsak večer, ko gre mali spat. Sem že na polovici. Tudi midva iščeva najbolj ugodno varianto prstanov, saj gre le za potrošniški material in nekaj kar si je na uradu pač treba nataknit na prste. Pol pa vprašanje če ju bova nosila...

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   poročna prstana...
25.2.2005 17:17:50   
lin
Kira in vikica
Te morem popravit ne konfekt ampak konfet!
drugega izraza nepoznam ampak sej so že punce razložile kaj je to!
Tako za spominček na poroke ne!

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   poročna prstana...
25.2.2005 17:37:09   
KIRA
pravilni slovenski izraz za take sladkarije kje konfekt. sicer pa so mi punce že razložle kaj si s tem mislila. vseen hvala.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   poročna prstana...
25.2.2005 18:51:26   
Deja
kaj?
Za 30.000 jamrate da je velik, moj mi je kupil zaročni prstan, za katerega je dal cca. 200.000 sit.
Ko sem zvedela kolk je dal za njega mi je kr slabo prišlo. Ker me je zdaj še bolj strah, da ga ne bi izgubila.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   poročna prstana...
25.2.2005 20:17:39   
emaa
midva sva dala za poročne prstane s popustom 35.000 SIT belo zlato kombinirano z rumenim, prstana sta na vidnem delu nepravilnih oblik. Sva gledala tak lep par, čist vegastih prstanov ampak 80.000 za par ne dam. Jaz mam zaročni prstan tak v obliki srčka, je bila zmerna cena, mislim da okoli 10-15.000 SIT, nosim ga pa na desni roki, ker ne paše oblikovno k poročnemu prstanu. Za prstane sva dala toliko denarja, ker jih nosiva, če pa jih ne bi, je pa še 10.000 SIT preveč

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 73
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Praznovanje rojstnega dne otroka
Volga

Ali vaši otroci praznujejo RD doma ali kje organizirano (TUŠ, Mcdonalds, drugo)?

doma (85%)

organizirano (15%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!