KIRA -> poročna prstana... (25.2.2005 11:19:33)
|
baguska, jaz sem imela bolj majhno poroko - 11 ljudi, samo najožji družinski krog. se nisva nič šminkala, pa še plačala sva VSE sama. pa ti napišem, kolko je cca. vse koštalo, boš vidla da ni tak hudo, sam v mejah normale se moraš držat: 9nebesa - obleka zame - izposoja, okrog 40 jurjev, je bla pa 1A - prstani za oba - cca 30 jurjev - zelo bogato kosilo oz. večerja, ker se je kar vleklo - 20 jurjev - šopek in rože za v gumbnice pod 10 jurjev - čevlji zame 2.500 SIT, pa so še vedno dobri - steznik (to pa je blo mal šminkanja - za lepšo postavo) 12 tisoč - frizura okrog 6 do 7 tisoč - make up in nohte sem si sama nardila - anzug za moža vključno s čevlji pod 10 jurjev, je glih bla razprodaja, ampak sva super lepega dobila - čevlji za moža 3 tisoč - nogavice zanj okrog 2 tisoč - profesionalno fotografiranje + album (min. 40 slik) + nekaj povečav med 40 in 50 tisoč, + CD s slikami sva dobila zraven + najboljšega fotografa v MS - dodatki (ogrlica in uhani) - okrog 1500 do 2000 SIT sem še kaj pozabila??? aja - prenočila sva tam, kjer smo imeli gostijo, soba je bla 3500 za eno noč, zajtrk je častila hiša. sva pa bolj malo spala, ker so nama bratje in sestre, ter svakinja v postlo in po celi sobi nametali riž in balone, še v W so dali balone in sva pol noči čistila - še drug dan mi je letel riž iz obleke in las - s kamero sm o se snemali sami, tud avte smo meli svoje, doma oprane in mičken okinčane - ampak res samo en mičken šopek je bil gor Ni tako hudo. Pa še bi se dalo kaj prišparat, sam po moje je treba bit poroka orenk, čeprav je to sam ena ceremonija in ni nobena garancija da bosta 2 ostala sksup za vedno. na tem je pra treba delat - to pa velik časa košta, živcev in dobre volje. to je pa najdražje pri vsem skup. Lp9nebesa
|
|
|
|