|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poročna prstana...
25.2.2005 11:29:23   
viv_
Kira, jaz imam zaročne uhane :)

Mi je pa mož za 30 let kupil tudi zelo lep prstan.

lp

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   poročna prstana...
25.2.2005 11:29:41   
KIRA
tinka super. sta tud lepo skoz pršla. to je fino, da imaš take prijatle, da ni treba vse plačat nekim tretjim! :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   poročna prstana...
25.2.2005 11:29:49   
tinkamiška
Vsak se sam za sebe odliči, Tko kot nam paše:)

LP,

Tinka

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   poročna prstana...
25.2.2005 11:32:36   
malika
Jaz se ne bom poročila, če bi pa se, pa bi hotela tako konkretno in divjo in zabavno in dobro poroko, ki bi se je vsi z veseljem še dolgo spominjali. :)-:)-:)-

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   poročna prstana...
25.2.2005 11:33:05   
KIRA
zaročne uhane. hm... ja, to tud gre.:bravo::bravo::bravo:
ena moja kolegica je pa za zaroko! dobila komplet ogrlico, zapestnico in uhane z akvamarini. :zmeden: sam si jih je sama izbrala, kupu ji je fant posebaj, ko je ni blo poleg.
sam men se zdi to preveč, komplet bi jaz bolj za kako obletnico htela, za zaroko pa mi je bil najlepši prstan - tako malo bolj klasično, pa spet ne preveč.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   poročna prstana...
25.2.2005 11:33:49   
baguSka
Malika ja konkrektno in divjo - ampak ne drago!:)-:)-

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   poročna prstana...
25.2.2005 11:36:16   
tinkamiška
Sej to v bistvu sploh ni problem, če so tapravi ljudje zraven:bravo::bravo::bravo:, sam mal domišlije je treba met:)-

Tinka

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   poročna prstana...
25.2.2005 11:36:36   
Uti
No, ti ša še jaz povem, koliko je stala moja poroka:
- moja obleka: 60.000,00 SIT (izposoja)+ 20.000 SIT (perilo, nogavice, podvezica...)
- moževa obleka: 100.000 SIT + 30.000 SIT (srajca, kravata)
- moji čevlji: 20.000 SIT
- moževi čevlji: 20.000 SIT
- taksa za poroko: 11.500 SIT
- poročni šopek: 30.000 SIT
- okras avtomobilov: 30.000 SIT
- vabila, konfeti: cca. 40.000 SIT
- prstana: 35.000 SIT
- igralska skupina (ki je imela zabavni program pred poroko: 40.000 SIT)
- ansambel + voditeljica: 180.000 SIT
- aja, pa moja frizura in make-up, pa možev frizer: cca.35.000 SIT
- večerja ... cca. 550.000 SIT
- hotel za prespat: 10.000 SIT

Pa sigurno je blo še enih 150.000 stroškov (fotograf je bil k sreči sorodnik, ki je bil itak na poroki, plačala sva samo za vsa ponaročila slik kakih 40.000 SIT.

- ja pa še poročno potovanje: enih 350.000 SIT (takoj naslednji dan po poroki!)

No, bilo nas je mislim da okoli 40.

Je kar draga zadeva!

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   poročna prstana...
25.2.2005 11:42:00   
KIRA
uf, vabila sem pa tud pozabla. sem jih pa dala delat bolj za spomin, porabla jih nisem niti 11, nardit sem jih pa dala 20. to pazato, ker vedno kake kolegice sprašujejo kaka sva imela, pa lahko dam za vzorec. enih par je že šlo..
koštala pa so 1kom/ okrog 600 SIT. so bla pa super lepa, romantičan in elegantna.
muzke in poročnega potoanja pa nisva imela. muzke nisva rabla, ker ne znava plesat (mož je imel ngo v gipsu na maturantskem, ja pa nisem šla, ker nisem zmogla plačat):ups::ups::ups::ups:
za poročno potovanje pa ni blo časa (službene obveznosti - takrat sva še oba imela službo), pa kake posebne želje tud nisva imela. tisto leto sva z bratom in svakinjo bla teden dni na morju, sam tud bol tko tko, v enem čist poceni hotelu, ker sva šparala za poroko.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   poročna prstana...
25.2.2005 11:46:04   
bini
če gledata za prstane v ljubljani, potem ti povem da sta na wolfovi dve zlatarni, kjer so kar ugodne cene..vsaj pred 2,5 leti so ble -midva sva hotela total preprosta prstana, tud ne marava takih debelih in sva v zlatarni loboda odštela mislim da cca 16 tisoč.. važno da so ti všeč :zajcek:

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   poročna prstana...
25.2.2005 11:47:51   
tinkamiška
Jst sem pa vabila kr sama nardila, pa vsak je dobil eno škatlco z bonbončkom, sva vse sama nardila razn bonbončkov;)

Midva sva tud šla kao na poročno potovanje-en teden na Santorini in je blo super, res, čist nič mi ni žal, da je blo vse skupi tak kot je blo. Se zmeri rada spomnem in gledam slikice.

sva pa mela kak teden po poroki en tak mini piknik za tiste taožje prijatle. Smo mal čevapčiče pekli in še sojo za vegeterjance. Mislim, da je stalo okrog 20.000 sit.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   poročna prstana...
25.2.2005 12:00:28   
KIRA
to sva pa midva tud mela - ene vrste piknik, zato ker nisva imela cerkvene poroke, sam uno civilno, pa od prijatlov noben ni bil noben poleg.
sva pa imela ene vrste "fešto" bolj po domače z bogračem in pecivom, pa vino sva imela eno super (belo) - čeprav rdeče bolj paše, ampak jaz rdečega ne maram. pa preeč sladkega tud ne, raj mam tako mal kislo, za pit. sam zadnje čase tud več ne.
v glavnem od mame ena sodelavka, ki mi je bla bollj teta, kot pa moje prave tete, ima vrhunsko ocenjeno vino, je pa iz Bogojine in ima v ližini gorice.. tko za prijatle nama ga je dala na litre - tako bolj za pit, čist poceni.
za v službo sem pa vzela 10 "flaširanih", super kvalitete in tako dobre, tako dobrega vina nikoli nisem in najbrž nikoli več ne bom pila. zelo dobre ocene je imelo, men se zdi da celo modri trak.
mi je žal, da nisva vsaj 1 flašo prišparala...zelo dobro vino je blo res. nekje imam še nalepko shranjeno za spomin..

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   poročna prstana...
25.2.2005 12:09:39   
Anonimen
Midva sva za najina prstana dala okrog 20.000sit. Hotela sva samo zlato, tanko rinko z brušenim robom.

(odgovor članu roberta)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   poročna prstana...
25.2.2005 12:11:24   
Maja**
Poroka je res draga zadeva. Midva tudi še nisva poročena, vendar se pogovarjava o poroki, pa vedno zaključiva z besedami "Ni denarja!" Namreč, ker je po moji strani ogromno žlahte, bi bilo povabljencev nekje od 60 do 80, kar pomeni cca. 600.000 samo večerja, kje
pa so še ostale stvari... Lani se je poročil brat, pa ga je vse skupaj stalo okrog 2 mio. Res pa je, da je njegova žena zelo razispniške sorte oz. vedno izbere bolj drage stvari. Če preračunam malo po svoje, bi naju vse skupaj prišlo nekje 1,2 mio, nekaj podobnega. To pa je ogromen strošek...:zmeden::zmeden:

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   poročna prstana...
25.2.2005 12:14:54   
viv_
Je kar drago, ampak ponavadi precej denarja tudi dobiš z darili - običajno se kar nekako pokrije.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   poročna prstana...
25.2.2005 12:16:34   
baguSka
ja vidš pa smo tam. jst pa nebi hotla daril niti dnarja. vse mava, dnarja pa nebi hotla.. Edin če nama poročn potovanje plačajo!:)-

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   poročna prstana...
25.2.2005 12:21:17   
viv_
Ja, sam ko greš vabit, te vsi sprašujejo za darila in to je tudi nekako v navadi, da se obdaruje. Kljub temu, da bi rekla, da nič nočeš, bi ti vseeno nekaj dali, tako to je!

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   poročna prstana...
25.2.2005 12:23:50   
baguSka
Če sm čist iskrena, še en razlog mn da se bom poročila.:(

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   poročna prstana...
25.2.2005 12:27:46   
viv_
Lahko se poročiš brez velike žurke in potem se temu izogneš, ker ne vabiš nikogar. Načeloma ste lahko samo 4 - vidva in priči.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   poročna prstana...
25.2.2005 12:30:03   
baguSka
Ja vem..Ampak je vseen preveč razlogov za NE. Hvala vseen!;)

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   poročna prstana...
25.2.2005 12:30:56   
Lunca1
Kakšne cifre. Bomo še kar nekaj časa počakal, če sploh. Meni je to absolutno preveč denarja.:( Če že pa nekaj malo bolj skromnega, ker meni velike poroke z igricami in podobnimi forami sploh niso všeč.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   poročna prstana...
25.2.2005 12:37:53   
viv_
Ja seveda, poročiš se ali se pa ne poročiš. Dandanašnji (vsaj v Sloveniji) res nihče ne gleda nikogar postrani če ni poročen. Jaz sem bila precej dolgo "koruznica", potem se nama je pa enkrat zdelo prav in fino, da se poročiva in sva se.

Je bilo pa fora, enkrat sem bila na enem izobraževanju v Nemčiji z mednarodno udeležbo. Pa smo se pogovarjali o partnerjih, porokah, stanovanjih... In jaz omenim, da z mojim živiva skupaj v svojem stanovanju, ampak v hiši od mojih staršev. En Španec in ena Kanadčanka sta bila vsa na pol začudna in napol zgrožena, kakšne starše imam, da to prenašajo pod svojo streho :) Potem sem jima razložila, da pri nas več kot pol mladine tako živi in sta ugotovila, da to niti ni tako mim. V Španiji se jih precej poroči že pri 20 ali pa še prej, zato da lahko živijo skupaj, potem imaš pa pri 25 že precej ločenih.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   poročna prstana...
25.2.2005 12:58:57   
Sarina
Midva sva se poročila junija 2003. Prstana sva kupila v Zlatarni Celje - Europark MB. Stala sta 40.000 sit. Pa nama ni žal, ker sta nama všeč in jih bova nosila (upam da ;)) dolgo dolgo časa.
Drugače pa smo samo poročn0 slavje imeli v ožjem krogu (17 ljudi), pa naju je to vse skupaj (pojedina, muzika, rože, obleke, čevlji, dodatki, slike) prišlo okrog 200.000 sit.
Sicer poceni, vendar zelo okusno,lepo in prijetno - v glavnem čudoviti spomini 9nebesa. In upam, da bova vedno srečna - to največ šteje :love:!

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   poročna prstana...
25.2.2005 13:00:53   
.ču
Da se zej ne bote smejale,sam sm pa vidla da si eni utetovirajo poročni prstan:(men je to mem,drgač.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   poročna prstana...
25.2.2005 13:04:45   
Moyca_
midva sva dala narediti prstana po najini zamisli in so imeli kaj dela z njima- jaz pa imam še briljant notri- cena 150.000 (moj je svojega lani v kopališču zgubil tako da si bo zdaj dal novega naredit, pa ga bo župnik malo pošprical pri krstu ta male:)-

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

2. porod
ksenci

kako bi opisali 2. porod?

isti kot 1. (27%)

hitrejši in majn boleč kot 1. (40%)

daljši in bolj boleč kot prvi (9%)

drugo______________ (24%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!