|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katera kozmetika
25.2.2005 10:36:55   
aneja1
Zanima me kakšne izkušnje imate na svojih malčkih s kozmetiko Bubchen ? Katero kozmetiko za dojenčka bi priporočale?

Pa še to!

Katera krema za bradavice je boljša Lanolin ali Multimam-kakšna je razlika?

Hvala in uživajte še naprej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Katera kozmetika
25.2.2005 10:55:54   
malika
A ni lanolin multimam ena in ista krema? :zmeden:
ne vem, nisem je uporabljala, ker je nisem rabila .

Glede kozmetike je pa tako, da so po mojih izkušnjah vse vredu. Ene dišijo bolj ene manj,...zadovoljna pa sem bila z vsako, ki sem jo kupila, tudi s Lumpijevo.

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Katera kozmetika
25.2.2005 11:07:02   
Anonimen
Lanolin in Multimam je ena krema.
Mi imavo nekaj kozmetike od Nivee, nekaj od Bubchen- meni osebno je ta najboljša. Mislim, da boš morala sama poskusiti, ker ni rečeno da bo :duda: vsaka kozmetika ustrezala.

lp

Nina

(odgovor članu aneja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Katera kozmetika
25.2.2005 11:20:52   
dory
Jaz mam za tamalga predvsem penaten in niveo...bubchen se ni obnesla...

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Katera kozmetika
25.2.2005 11:43:05   
a&m
Uporablajmo za našega :angel:samo Bubchen, nam se zelo obnese.

Najcenejš v Mullerju.

LP

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Katera kozmetika
25.2.2005 12:08:50   
Seven*
Mi imamo pa BabyLove kozmetiko iz DM-a. Je strasno poceni in kvalitetna. Smo zadovoljni!

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Katera kozmetika
25.2.2005 12:22:26   
daisy
Lanolin (ovcja oz. volnena mast al neki takega)je ucinkovina, ki jo vsebuje vecina krem za bradavice. Lanolin vsebujejo kreme Multi-mam, Avent,... itd.

Jaz sem uporabljala blazinice (nekeksni obkladki) od Multi-mam. Te blazinice so sicer brez lanolina, ampak so prepojene z aloe vera gelom (pred dojenjem gela ni potrebno odstraniti). SUPER zadeva! Pozdravi bradavice v eni noci.:) Priporocam.

Poskusi tudi z Bepantenom - deluje.

lp
:modri::duda:

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Katera kozmetika
25.2.2005 12:40:31   
polona2
Uporabljamo kozmetiko Bubchen in do sedaj se je enkratno obnesla, je pa odvisno :zmeden:, nekaterim otrokom pa sploh ne odgovarja :zmeden:, lp!

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Katera kozmetika
25.2.2005 19:52:26   
mehurčica
Za Davidove laske imamo Bubchen šampon, kremico za obraz tudi Bubchen, penečo kopel Baby love(DM), mleko za telo Baby dream(Muller), puder za ritko Baby dream(Muller).

To troje je meni najbolj všeč.

Lp:miska:

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Katera kozmetika
25.2.2005 20:58:16   
Anonimen
Multimam = 100% lanolin.
Se pa bolj obnese stisnjeno mleko, ki ga pustiš, da se ti posuši na bradavici.
Meni je na eni ragadi lanolin naredil tako oblogo, ki sem jo potem morala stran odlepit.

Kozmetika pa je tam-tam. Najbolje čim manj kozmetike. Bubchen mi ni všeč, prvič zato, ker je predraga in preveč skomercializirana (jaz pa že po naravi sovražim trende in čredništvo), kremica, ki sem jo dobila za darilo, pa je našemu malemu na obrazku kožo, ki je bila prej čisto mehka, naredila na otip bolj grobo. Ko sva prešla na babydream, je učinek izginil.

Kot mazilo za ritko ti predlagam hladilno mazilo z lekarne za lažji nanos in babydream kremo v tubi za bolj obilen, gost nanos. Pa bepanthene roza, če je kakšna rdečica. Kopaj večinoma v vodi z dodatkom kamiličnega čaja, vsakih nekaj dni pa dodaj nekaj kapljic kopeli - katerekoli.
To pa je tudi, če vprašaš mene, glede kozmetike vse.
Jaz sem kupila več izdelkov, pa jih ne rabim. Sem pa izbrala babydream, ker je kvalitetna in po ugodni ceni, nekateri izdelki pa so edini izmed vseh znamk, ki ne vsebujejo parfumov.

(odgovor članu aneja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Katera kozmetika
28.2.2005 13:54:15   
Nincula
Mi smo iz Niveje prešli na Bubchen, pol na DM znamko, zdaj smo že pri Muller (cene, kakovost pa ista). Edino pri olju za masiranje bi priporočala navadno lekarniško mandljevo ali olivno olje, ker imajo tile otroški preparati zame in za moje dete malo preveč dodatkov.
LP NIna

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?