Anonimen -> Katera kozmetika (25.2.2005 20:58:16)
|
Multimam = 100% lanolin. Se pa bolj obnese stisnjeno mleko, ki ga pustiš, da se ti posuši na bradavici. Meni je na eni ragadi lanolin naredil tako oblogo, ki sem jo potem morala stran odlepit. Kozmetika pa je tam-tam. Najbolje čim manj kozmetike. Bubchen mi ni všeč, prvič zato, ker je predraga in preveč skomercializirana (jaz pa že po naravi sovražim trende in čredništvo), kremica, ki sem jo dobila za darilo, pa je našemu malemu na obrazku kožo, ki je bila prej čisto mehka, naredila na otip bolj grobo. Ko sva prešla na babydream, je učinek izginil. Kot mazilo za ritko ti predlagam hladilno mazilo z lekarne za lažji nanos in babydream kremo v tubi za bolj obilen, gost nanos. Pa bepanthene roza, če je kakšna rdečica. Kopaj večinoma v vodi z dodatkom kamiličnega čaja, vsakih nekaj dni pa dodaj nekaj kapljic kopeli - katerekoli. To pa je tudi, če vprašaš mene, glede kozmetike vse. Jaz sem kupila več izdelkov, pa jih ne rabim. Sem pa izbrala babydream, ker je kvalitetna in po ugodni ceni, nekateri izdelki pa so edini izmed vseh znamk, ki ne vsebujejo parfumov.
|
|
|
|