Maribor - kočevje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Teni_ -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:05:32)

Če katera slučajno ve in kje se sploh gre do tja?

LP,
Mojca:rozica:

baguSka -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:07:35)

Do tja vodi več poti...:)-

NinKa -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:07:51)

Jaz nisem nikoli hodla v Kocevje, ampak parkrat v Ribnico, kar je le nekaj km od Kocevja.

Moja pot je bila MB-LJ Jug, pol pa po magistralki do Ribnice (od Lj-ribn = 45 km)pol pa se ravno potegnes tistih 10 km.

Zakaj pa sploh rabis tja v tiste zabačene kraje? Upam, da nisem koga uzalila!

:sloncek::kuza::sloncek:

baguSka -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:09:28)

:)-:)-:)- NinKa! No ampak tok bliz pa spet nista.. Se po tisti grdi cesti kr mau preveč vleče...:zmeden:

Anonimen -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:10:09)

MojcaH, kaj zdaj, si ali nisi :nosecka::nosecka:?

NinKa -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:10:50)

ni kilometersko je toliko, ampak vlece se pa res ko jara kaca.

Jaz nisem nikoli rada v tist konec hodila.

Teni_ -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:11:56)

Skutica, mislim, da ne, ampak točno pa bom vedela po 3.3.

Tja bi šla po psičko, pa nimam nobenega zemlevida(še večino takih stvari v Kungoti).

LP,

NinKa -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:14:33)

Mojca sploh ne mores zgresit, sam kalkuliraj pa cel dan tja. Sploh sedaj ko v Lj neusmiljno sneži :bravo::bravo::bravo: (se bomo končno sankali tut mi v tem koncu:bravo::bravo:)

Cesta je ful nepregledna in ovinkasta.

baguSka -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:15:56)

Cesta je čist u k...:(:grrr:

Anonimen -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:16:33)

:)- Mojca, drobna ptička mi je ravnokar na okno priletela in povedala, da boste kmalu kmalu dobili naraščaj! :)-:)-:)-:bravo:

Kar verjemi mi! Moji mami sem že pri še ne štirih letih povedala, da je noseča in da bom dobila sestrco, pa ona tega sploh ni vedela (sestra ni bila planirana). Si znaš predstavljati njen izraz na obrazu, ko sem sedela na stolu, imela dva čopka, komaj dobro začela govorit, pa ji rečem: "Mami, jaz bom pa sestrico dobila! Pa ne še zdaj, ampak čez devet mesecev!" :)- Tega se živo spomnim!

Teni_ -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:22:02)

Joj, res. Je morala verjetno res debelo pogledat, ko si to rekla. Če je pa tebi to ptičica povedala, jo bom pa za besedo držala.

V Kočevje bi šli v nedeljo. Upam, da takrat ne bo snežilo. Napovedano menda ni,ne?

LP,

biba77 -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:23:47)

Ne, ze jutri vec ne bo snezilo. Bo pa kar precej hladno, baje, tako, da zna bit poledica. Pazljivo.
Kake pasme pa bo?

Anonimen -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:24:41)

Glede na to, kako močno si je Ribica letos želela snega, bi rekla, da bo snežilo in to bodo pravi snežni zameti. :)-

Teni_ -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:25:11)

:kuza::kuza::kuza:Koker španjelka. Rjava. Bom dala slikico v album, pa si lahko pogledate. Upam, da je do nedelje še ne bodo oddali. Sicer mi je gospa rekla, da bodo počakali, ampak nikoli se ne ve. :kuza::kuza::kuza:

LP,

Blink1 -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:27:42)

Hmmm...Kočevje:zmeden: Še nisem bila tam. A imaš Auto Route? Mogoče pa bi ti izrisalo pot:ups:

Mali kuža? :bravo::bravo: Zakon :bravo::bravo: A ga boste imeli pri sebi ali ga za koga drugega kupujete??

Blink1 -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:33:37)

Iiiiiiiiiii kaki lepi kužeji:bravo::bravo: Vzemi ono ko glavomoli ven...Izgleda bolj nagajiva:)-:)- Vam bo vse vogale na okroglo naredila pa ne bo več strahu, da se Teja kam vdari;)

Teni_ -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:33:41)

Ne, nimam. Ja, za sebe. Se nam bo pridružila na kakšnih srečanjih(ko bodo seveda zunaj). Mislim, da me v Koloseju ne bi ravno lepo gledali.:)-

Lp,

Muffin -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:38:11)

Mojca. poglej na stran

http://www.vecer.com

na prvi strani boš našla, na desni strani načrtovanje potovanj.

Lp, M

Anonimen -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:43:56)

Mojca, samo pol pa glej, da boš kakce za psičkom pobirala!!! Da ne bo tako kot pri nas zdaj, ko vsak kakec povozimo z vozičkom, ker jih je tukaj pri nas OGROMNO.

Rekla bi, da nisem doma v spalnem naselju, ampak sralnem naselju!

Teni_ -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:46:25)

Hvala, sem pogledala.

No, jaz nisem tako nora, da bi pustila, da pes opravi svoje na takih mesti. Imamo tukaj en fajn prostor za to. Če pa bi že, pa bi pač pobrala.

LP,

biba77 -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:52:58)

Kolko jih jaz poznam, OBOZUJEJO SNEG. os vidla, kak se radi zakopavajo. nasi sosedi imajo crnega in je cisto beli, zdaj, ko je dosti snega. :bravo::bravo:
Ja, saj so skrb, ti nasi mali :kuza::kuza::kuza:, ampak se bolj so pa v veselje!!!

Teni_ -> Maribor - kočevje (25.2.2005 10:54:37)

Ja, to pa res. Jaz sem čisto nora na živali. Še sploh na:kuza:. Sem pred tremi leti full jokala, ko smo morali dat našo psičko usmrtit. Pa še tako stara ni bila(10 let), ampak boljše to, kot pa da se muči. Sploh domov nisem šla, da bi jo jaz peljal.

LP,

čopek -> Maribor - kočevje (25.2.2005 11:58:21)

Mi imamo prav takega kokra in je navihan kot sto :hudicek:, obožuje sneg in otroke , so pa zelo cartasti in mislim , da se boš ob vragolijah , ki jih znajo početi še zelo nasmejala.

Teni_ -> Maribor - kočevje (25.2.2005 12:05:25)

Ja, takega psa sem iskala. Prvo mi je najbolj pomembno, da je prijazen do otrok, da ne bi Teje vgriznil. Pa, da je tak scartan. Upam, da bo vse vredu, če bo zrastel s Tejo.

LP,

biba77 -> Maribor - kočevje (25.2.2005 12:12:35)

Brez skrbi.
Od nasih sosedov je pravi cuker, samo, ko ga imajo zunaj, tuli. Menda noce biti sam, al pa sem meni s "sosedi" :):):). Ampak ti ne bos imela teh problemov, glede na to, da ste v bloku, ne?

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>