Maribor - kočevje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Maribor - kočevje (25.2.2005 12:13:50)

Od Lj do kočevja imaš vse označeno. Nimaš kaj zgrešit. In cesta je prav lepa...ni avtocesta, boš pa priča najlepši zimski idili :)- Bo kmalu že blizu metra snega.:)-

Od Lj do ribnice je 45km, od Ribnice do Kočevja še 16km.

baguSka -> Maribor - kočevje (25.2.2005 12:15:08)

Kristina a ni laži če greš kr direkt iz MB pa nč skoz LJ?

Anonimen -> Maribor - kočevje (25.2.2005 12:21:03)

Na Ljubljansko obvoznico morš it. In na Rudniku dol..izvoz Kočevje. Potem mimo Škofljice...itd.

baguSka -> Maribor - kočevje (25.2.2005 12:25:28)

Ja ja sej to vem, ampak baje je ena pot bliži, da ni treba skoz LJ!?

Teni_ -> Maribor - kočevje (25.2.2005 12:39:09)

Ne, pri nas ne bo tega problema, ker bo kužek imel svojo košarico kar v naši spalnici ali pa predsobi.Da mu ne bo dolgčas, bo verjetno kar v spalnici.

Pa še nekaj sem se zdaj spomnila. Ko sem dobila svojo prvo psičko(oz. oba z očetom), je on prvo noč spal pri psički v kuhinji. Si je na stolih naredil ležišče, ker se je bal, da ji ne bo dolgčas. Kaj takega pa ne doživiš ravno najbolj pri njem.:)-:)-:)-:)-:)-

LP,
Mojca:rozica:

Blink1 -> Maribor - kočevje (25.2.2005 16:00:46)

Ola Mojca

Ko sem jaz dobila malo psičko, sem ji postlala na balkonu (v blik - je zastekljen) in ji poleg dala še eno "vekerco" - uro, ki tiktaka. Sem brala, da jih pomirja, ker mislijo da je mamičino srce.

No, pa sem jo vseeno hodila gledat vsake toliko, ker je bila čudno tiho. Prve noči psički radi jokajo, ker so sami:(( Bogi.... No balkon pa je 4 metre od moje sobe.

Teni_ -> Maribor - kočevje (25.2.2005 20:28:25)

Jaz je ne bi dala na balkon, ker je kar precej mrzlo(pa je tudi zastekljeno, ampak pol tako tako). Saj vem, da so psi navajeni bit tudi zunaj, ampak se mi smili.

LP,
Mojca:rozica:

Anonimen -> Maribor - kočevje (25.2.2005 20:30:41)

Ja, daj ji kakšno uro, ki tiktaka:) Sem prebrala v Lordu enkrat;)

Blink1 -> Maribor - kočevje (25.2.2005 20:37:55)

Ko sem jo jaz dobila je bilo poletje:zmeden: Moja kmečka logika, da tak kao veš o čem govorim:)-

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]