|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klici
5.7.2008 15:58:50   
Anonimen
IZopet jaz tečka!

Ja, tecna si, verjetno se najbolj sebi.

Vedno bos tezila, ce ne zaradi sodelavke, zaradi tega. Ce ne zaradi tega, zaradi onega.

Malo se sama s sabo pomeni, namesto da beres tuje pogovore :).

(odgovor članu UOBERC)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
5.7.2008 16:55:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
5.7.2008 21:07:08   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: carpe diem

Možno ja...Ampak jaz sama raje vidim, da se mož pogovarja z nekom, ki ga jaz ne maram in da jaz to vem, kot da bi mi to skrival.....No, ampak saj veste: 100 ljudi, 100 čudi...

Zato pa verjetno ne najedas po dolgem in pocez. user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu carpe diem)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.7.2008 10:49:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: UOBERC

ampak kako bi se počutile, da vam moški nekaj zahrbtom dela? Res je najbrž to da je tako zaradi ljubega miru, on ga že ima kaj pa jaz, jaz se pa žrem in živciram toliko, da lahko samo čakam kdaj me bo kap zadela. Res pretiravam to vem, ampak me moti njegova zahrbtnost. Res pa je da razmišljam tudi o psihoterapevtu oz. po domače psihiatru! 

Kako bi se počutila, če bi nekaj delal za mojim hrbtom, si npr. dopisoval z bivšo sodelavko?
Kaj pa vem, pravzaprav tudi če bi bilo varanje posredi, kar mislim, da pri tvojem še ni (se pa zna zgoditi, glej moje prejšne sporočilo), bi se jaz zagotovo vprašala, kaj se je zgodilo v najini zvezi, da se raje pogovarja z drugo žensko kot z mano? Zakaj nisva več najboljša prijatelja, zakaj mi ne zaupa več svojih najglobjih misli, strahov? Kaj sem jaz naredila, da je temu tako? Neposredno lahko vplivaš na dogodke samo s svojimi dejanji, drug pa bodo sledili, če se bodo počutili sprejete, varne,.. in obratno, se bodo oddaljili, če ne bodo čutili podpore, ljubezni, varnosti. Torej, glede na to, da se midva z možem pogovarjava res vse sorte, bi mi bilo tako dopisovanje konkreten znak, da je čas, da začnem nekaj spreminjat na sebi in v samem odnosu. Kaj ga žene stran? Se dolgočasi? Sem tečna, zajedljiva, se mu posmehujem, ga upoštevam, vedno čakam na njega, zganjam ljubosumje, ga obtožujem za stvari, ki jih dejansko ni, mečem naprej stare zamere, iščem v njemu same minuse? Ali se mu sploh kdaj zahvalim, ga pohvalim?...... Zakaj se rajši zaupa drugi ženski kot meni?

Vse to ne opravičuje skrivanja in pisarjenja z njegove strani, vendar sem mnenja, da vedno ko v nekem odnosu zaškripa, je krivda na obeh straneh. In ne morem pričakovati od njega, da bo kar naenkrat spet postal princ na belem konju, če ne bom tudi sama nekaj storila v sprejemanju lastne odgovornosti za sebe ter odnos do partnerja in partnerstva. Lahko pa mirne vesti pričakujem, da če bom jaz začela gledati na stvari bolj s svetle plati in če bom nehala delati iz muhe 20 slonov, povsod videla spletke in potencialne konkurentke,... da se bo tudi on počasi, ne takoj, začel obračat nazaj k meni.
Torej, prihodnost imaš v svojih rokah. Samo ti lahko nekaj ukrepaš, pri sebi in v odnosu.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 6.7.2008 10:55:31 >

(odgovor članu UOBERC)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
7.7.2008 15:19:28   
Teya*D.
Tudi meni bi verjetno počil film ampak bi se poskusila zadržat. Nekaj časa bi še počakala, da bi sledila pošti in emalom, da bi videla kaj si pravzaprav pišeta in o čem čvekata, da nebi prehitro naredila 'vojne' pozneje pa bi seveda zahtevala pojasnilo. Lahko pa ti vseeno očita da vdiraš v njegovo zasebnost in da mu ne zaupaš...ampak očitno si imela razlog za to.

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.7.2008 22:00:50   
lotoska
UOBERC, dej prosim že enkrat razčisti s svojim, kaj ma s to sodelavko (ni bivša, ker sta še vedno pri istem delodajalcu).
Očitnoje, da se palita med sabo, mislim, jaz tega ne bi tako dolgo prenašala.  Da zaklepanja računalnika sploh ne omenjam....

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.7.2008 8:40:08   
puncica
jaz bi verjetno šla na računalnik mal pofirbcat user posted image , bi pa če bi kaj našla ali ne, vprašala če večkrat čveka s to bivšo sodelavko.

Ma men je že itak sumljiv to da ima kodo za računalnikuser posted image , pri nama nimava nobene kode tud maile imava skupaj, no vsak svoj mail ampak ni nobenega gesla al neki.

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.7.2008 11:43:36   
srki
Ne vem no, meni se zdijo taka pisarjenja sumljiva in otročja, pa četudi sta samo prijatelja. Jaz svojim prijateljem nikoli ne pišem po mailu, sploh pa nima nobeden od nas časa, da klepetamo še po računalnikih in teh MSN-jih. Pa tudi drugi meni ne pišejo nikakršnih takih "sumljivih" sporočilc in jaz ne njim. Jaz bi ga na tvojem mestu odkrito vprašala, kaj za vraga se ima s sodelavko toliko za pogovarjat, če se ne more v službi zmenit vsega, ali je res tako dobra sogovornica oz. mogoče kakšna "svetovalka". Mogoče pa v njej res vidi samo dobro prijateljico in sodelavko. Sama ga najbolj poznaš, vajinih zgodb pa se niti ne spomnim, če si že kdaj kaj pisala.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.7.2008 11:49:35   
pokica_
Uoberc, a sta razčistila vajin problem glede klicev, msnja z sodelavko? Kako se je izteklo? user posted image  Majkemi, sem firbčnauser posted image .
In, da sem jaz na tvojem mestu, bi se še malo o vsem tem njunem odnosu pozanimala, prečekirala računalnik, ama vse kar bi lahko, pol bi ga pa predstavila pred dejstvo! Za voljo mene naj prekine vse stike z uno sodelavko! Nema pri meni čvek-čvekuser posted image . Če bi se rad s kom pomenil, naj se začne s tabo ukvarjati,...ma čuden je tale tvoje decuser posted image , full sumljivuser posted image . Upam, da dobro urediš/si uredila!
LP

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.7.2008 13:07:24   
Kepica83
POKICA popolnoma se strinjam s tabo. Tu nekaj smrdi. To zaklepanje računalnika pa take finte UOBERC lepo te prosim prilepi tvojega na steno pa naj začne čivkat kot vrabček na strehi. Bi mu jaz že pokazala neko pisanje z drugo pa še zaklepanje računalnika. user posted image  ti pa se tudi zamisli malo nad sabo če je normalno da to tak mirno prenašaš.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 35
8.7.2008 13:36:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miniko
ti pa se tudi zamisli malo nad sabo če je normalno da to tak mirno prenašaš.

Se mi zdi, da nič mirno ne prenaša, ampak lepo svojo jezo in frustracije preoblikuje v teženje in najedanje, meta nje zamer naprej. Le kdo bi to dolgo prenašal? Vsak človek rad svoj čas preživlja s tistimi, kjer se čuti sprejeto in ljubljeno.

Uoberc, mene samo nekaj še zanima. Kaj je bilo prej, kriza v vajinem odnosu ali to dopisovanje in klicarjenje s sodelavko?

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
8.7.2008 14:06:28   
Kepica83
ANKICA malo sem se narobe izrazila. Mirno prenaša svojemu partnerju nasproti. Namesto da bi udarila po mizi pa povedala kar mu gre. Svojo jezo sprošča na RR namesto pri svoji varalici doma. Saj nič ne pravim da se ne sme tu izpovedat ampak to kar je nam povedala naj še svojemu doma pove. Sem dobila občutek kot da ta revica ne upa glih nekaj pisnit doma in da je njen dragi glaven pri hiši. In da lahko dela kar hoče. Če sem dobila napačno sliko se opravičujem. Lahko pa ga UOBERC k meni pošlješ za 3 dni pa verjami da mu na pamet več nebi padlo tako početje user posted image .  Bi mu kuj jajčka odrezala hihiuser posted image  malo heca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
8.7.2008 15:41:56   
Anonimen
Ma, kaj pa vem, mislim, da Uoberc kar pove, samo ne na pravi način, predvidevam na prebrano v zadnjega pol leta. Sprašujem se, koliko je sploh ljubezni, spoštovanja in zaupanja v njunem odnosu. In zakaj vztrajata skupaj, čeprav se očitno nobeden noče potruditi. Oba čakata na poteze drugega in vzroke za vse probleme iščeta v drugemu. Samo tako se ta tragi-komična zgodba lahko nadaljuje v nedogled, ne bo ne konca, ne novega začetka. Ker je treba udariti po mizi, se strinjam. In se pogovoriti. Ne zgolj obtoževati in iskati krivce drugje, treba je iti malo čez to ter najti eno rešitev. Samo te ne more biti, če sam v sebi nisi sposoben poiskati vzrokov težav. In priznati, da si za manjhen delček kriv tudi sam.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
8.7.2008 17:22:30   
rija
user posted image evo: jaz bi šla v službo, mu spremenila kodo na računalniku, itak, da ne vem nič.....pa jo potem ko pridem domov zopet nazaj spremenila....če čvekata samo preko compa.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
8.7.2008 18:02:17   
UOBERC
ja sta bivšja sodelavsa ampak isti delodajalec. policija on v lj ona v mb. Zakaj imava vse pod kodo, enkrat sva že imela en konflikt k sem mu en mail vrgla naprej in od takrat naprej imva vsak svojo kodo. Glede tega maila mu nisem nič direktno omenila sem mu pa rekla, da če mi on nebo dal tisto kar hočem (malo več ljubezni, ki je že od začetka ni pa sem se tolažila da mogoče bo pa sčasoma boljše, pa ni) bom pač najdla drugega pacienta da me zadovolji in naredi srečno. A bil je tiho!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 40
8.7.2008 18:06:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: UOBERC

ja sta bivšja sodelavsa ampak isti delodajalec. policija on v lj ona v mb. Zakaj imava vse pod kodo, enkrat sva že imela en konflikt k sem mu en mail vrgla naprej in od takrat naprej imva vsak svojo kodo. Glede tega maila mu nisem nič direktno omenila sem mu pa rekla, da če mi on nebo dal tisto kar hočem (malo več ljubezni, ki je že od začetka ni pa sem se tolažila da mogoče bo pa sčasoma boljše, pa ni) bom pač najdla drugega pacienta da me zadovolji in naredi srečno. A bil je tiho!

user posted image user posted image user posted image user posted image  Si lahko mislim zakaj

(odgovor članu UOBERC)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
8.7.2008 18:13:37   
Anonimen
A pacienti te zadovoljijo? Grem v zdravstvo delat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
8.7.2008 18:52:11   
lotoska
Uoberc, če bi vajin odnos temeljil na zaupanju, potem ne bi odpirala takšnih tem. Če bi  si  ti pomagala z odgovori na teh temah, potem bi ta problem že razrešla in ne bi kar naprej spraševala istih stvari.

Tako ti pa ne preostane nič drugega, kot da iščeš pozornost na RR, namesto  da bi iskala pozornost pri svojem partnerju  ali drugem pacientu.

Aja, jst sem prepričana, da ti nekaj skriva. Takrat so taki tipi (varalice) še posebej samozavestni.

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 43
8.7.2008 19:13:18   
amaya
Jao meni....ma punca: tako pa res ne boš daleč prišla...še predvsem z moškimi user posted image  

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 44
8.7.2008 19:16:51   
lotoska
 Si lahko bolj konkretna  user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 45
8.7.2008 19:23:19   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

Si lahko bolj konkretna  user posted image

a jaz?

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 46
8.7.2008 19:24:38   
amaya
sej to ni bilo mišljeno tebi, ker če ne bi te citirala user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 47
8.7.2008 19:28:00   
lotoska
Amaya, nesporazum je bil. Sem gledala oklepaj spodaj desno. Sej bo.user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 48
8.7.2008 19:36:22   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

Amaya, nesporazum je bil. Sem gledala oklepaj spodaj desno. Sej bo.user posted image

user posted image

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 49
8.7.2008 21:07:53   
lotoska
Ja sej bo. Neki bo že, a ne?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?