ronja
|
Če bi po nekem čudnem naključju videla tak mail, bi ga verjetno vprašala (verjetno še isti večer), če mu je bivša sodelavka všeč ali samo čveka z njo, da mu ni dolgčas. Povedala bi mu, da mi lahko iskreno pove, ker ni noben kriminal, če ti je še kdo všeč, samo da bi rada vedela... Potem bi reagirala glede na njegovo reakcijo. Moj lubi je iskreno bitje in tudi kadar laže sebi, to jaz vidim, tak da si nekak zaupam, da bi vedela, ali mi govori resnico. Da bi namenoma lagal meni, si pa težko predstavljam, po pravici povedano, ker mu pač zaupam, nimam nobenega razloga, da mu ne bi... Je pa res, da midva veva vsa gesla en od drugega - od računalnika, od vseh emailov, od banke,... skratka v bistvu res vsa - razen, če ima kak skriven mail kje, za katerega ne vem;) Ampak potem bi se mu bolj mudilo/ljubilo it na račkota, verjetno... Vendar pa tega na zlorabljava. NO, pa tudi to je res, da mu jaz ne prepovedujem stikov z ljudmi, ki meni niso všeč (in obratno, seveda:). Če njemu so, naj bo z njimi, samo da meni ni treba bit zraven. Pa še to bi kdaj naredila zanj, če bi mu toliko pomenilo;) Meni, naivčini, vse skup niti ni tako sumljivo - če jo imenuje muchachita, se to sliši dokaj prijateljsko. Je pa res, da če ga hočeš kontrolirat, boš prej dosegla obratno - da ti bo skrival in lagal in če se bo počutil ujetega, bo še prej kako neumnost naredil... Bila bi vesela, da se posveča najini punčki in medtem ne debatira z raznimi znankami. Težko si pa zamišljam, da bi mu brskala nekje, kjer je njegova intima... Veva vsa gesla, tudi nihče ne skriva, če kaj piše - vendar pa ne bi nikoli šla odpret njegovega maila brez njegove vnaprejšnje prošnje, da naj to naredim. Edino, če bi se mu kaj zgodilo in bi morala vedet, kam je šel na teren, da ga najdem, recimo ali če bi bil bolan.
|