Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 13:53:22
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: m76 Tak komentar ob dogodku v HE Blanca lahko pričakuješ samo od politika: "Očitno se niso resno pripravili. Šlo je zagotovo za človeško napako" Andrej Vizjak Jaz se pa popolnoma strinjam z njim. Le kaj so pa pričakovali? Me pa čudi, da nihče ne obsoja tega nepremišljenega dejanja. Ob prometni nesreči, kjer pa nekdo umre pa voznika povzročitelja (po možnosti zaradi alkohola in prevelike hitrosti) pa malo ne linčamo. ja, merila so vedno zelo različna. Se strinjam. Žalostna, neumna, brezvezna smrt, posledica nepremišljenega dejanja. Moje sožalje vsem sorodnikom in prijateljem. Strinjam se, da je šlo za zelo nepremišljeno dejanje. Vendar tragedija zaradi tega ni nič manjša. Kako hudo mi je bilo ko sem v roke zjutraj vzela žurnal 24.ur. Na naslovnici je slika enega kanuja pred spustom, ko so še vsi nasmejani....
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 14:09:40
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Sožalje vsem prizadetim, umrli pa naj počivajo v miru. In ta trenutek je popolnoma neuvidevno in brezobzirno moralizirati ter razpravljati o tem kdo je kriv, zakaj, kako... Žal so udeleženci plačali z najvišjo možno ceno, kar je dovolj močen opomin za v prihodnje. Ugriznite se raje v jezik, ker nihče ni popoln, da ne bi delal napak in nihče ni neranljiv ali nesmrten.
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 14:17:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Res je kar pravite, da jim pri sifonu rešilni jopiči ne bi pomagali, vsaj ne vsem, morda komu pa le, ena se je pa le rešila brez njega. Je pa to res grozljiva tragedija, veliko življenj je že vzela Sava, vendar še nikoli toliko naenkrat. Iskreno sožalje svojcem.
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 14:20:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Sožalje vsem prizadetim! In ob tako veliki tragediji, je trenutno neumestno govoriti, zakaj si niso dali rešilnih jopičev, da so bili nepremišljeni,..., lahko nam je pa v velik opomin ta tragedija, da se naslednjič, ko se bomo obnašali "objestno" spomnimo kaj lahko povzročimo s svojim obnašanjem. Pa ne samo nam, ampak še vsem ostalim okoli nas.
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 14:44:45
|
|
|
|
caillou
|
Kaj ni že dovolj velika nesreča tole za svojce umrlih ? Mislim, ne razumem kaj je treba zdej polemizirat in na dolgo in na široko razpredat kaj bi bilo, če bi to pa če bi ono. Adijo pamet, res.
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 14:46:59
|
|
|
|
klarisima
|
Iskreno sožalje in veliko moči vsem, ki so ostali...
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 15:22:22
|
|
|
|
Šarki
|
zaenkrat je 8 žrtev, 5 pogrešanih in ena ženska v bolnici - zaenkrat stabilna... jooj, sm poslušala kok sta ble mlade k sta v bolnici umrle-šele 29
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 15:30:30
|
|
|
|
amaya
|
grozno Iskerno sožalje vsem svojcem in .....nimam besed.
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 16:00:49
|
|
|
|
alenkica
|
Grozna tragedija Brezveze pa je razpravljati kdo je kriv in kdo ni. Včasih je to samo kruta usoda. Je pa res grozno, ko sem brala, da je župan ta spust poimenoval "zadnji spust po reki Savi" in res je bil zadnji, za veliko udeležencev je bil to čisto zadnji spust. Iskreno sožalje vsem svojcem in prijateljem in vsem, ki so umrle poznali.
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 16:06:57
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 16:57:34
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ojoj, kaj se dogaja zadnje čase. Sožalje svojcem
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 17:09:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz samo srčno upam, da ni bil zraven moj bivši fant, sicer zaposlen v Krškem.
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 17:10:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica Jaz samo srčno upam, da ni bil zraven moj bivši fant, sicer zaposlen v Krškem. Ja pokliči ga in preveri.
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 17:15:44
|
|
|
|
eva1
|
Sožalje svojcem
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 17:19:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica Jaz samo srčno upam, da ni bil zraven moj bivši fant, sicer zaposlen v Krškem. Ja pokliči ga in preveri. Nisma več v najboljšem odnosu(kljub temu mi ni vseeno zanj!), zato sem mu poslala samo sms in čakam, da bo odpisal.
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 17:32:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica Jaz samo srčno upam, da ni bil zraven moj bivši fant, sicer zaposlen v Krškem. Ja pokliči ga in preveri. Nisma več v najboljšem odnosu(kljub temu mi ni vseeno zanj!), zato sem mu poslala samo sms in čakam, da bo odpisal. Samo če ti ne odpiše hitro ga kar pokliči, ker...ne upam niti napisat
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 18:48:43
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica Jaz samo srčno upam, da ni bil zraven moj bivši fant, sicer zaposlen v Krškem. Ja pokliči ga in preveri. Nisma več v najboljšem odnosu(kljub temu mi ni vseeno zanj!), zato sem mu poslala samo sms in čakam, da bo odpisal. Sasj imaš na netu spisek pogrešanih, če ne, pa mi javi na ZS ime in priimek in ti lahko preverim.
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 19:05:27
|
|
|
|
klarisima
|
Kolegica mi je rekla, da naj bi med pogrešanimi bila tudi Janševa Urška ...ali ve kdo kaj o tem?
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 19:23:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: klarisima Kolegica mi je rekla, da naj bi med pogrešanimi bila tudi Janševa Urška ...ali ve kdo kaj o tem? Ah daj nehaj no...kake bedne imajo eni.
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 19:32:01
|
|
|
|
mama54
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: klarisima Kolegica mi je rekla, da naj bi med pogrešanimi bila tudi Janševa Urška ...ali ve kdo kaj o tem? Ah daj nehaj no...kake bedne imajo eni. Če bi bilo to res, a misliš, da bi mediji bili tiho? Ja, pa ja de
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 19:34:29
|
|
|
|
Šarki
|
pa janša bi poj zihr kšno solzico spustil...
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 19:35:41
|
|
|
|
lefairyon
|
IZVIRNO SPOROČILO: klarisima Kolegica mi je rekla, da naj bi med pogrešanimi bila tudi Janševa Urška ...ali ve kdo kaj o tem? mislim, da janša ne bi potem tako mirno govoril...tako trezno premislil vsako besedo, ki jo je izrekel, ko je govoril z mamo enega od pogrešanih...pa tudi na posnetku na 24ur jo je bilo videt, ko se je umaknila iz kadra tik preden plane v jok...ne vem od kje tvoji koleici te podatki, ampak so najverjetneje neresnični drugače pa sožalje vsem, ki v tem trenutku trpijo zaradi največje izgube najbližjih
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 20:23:28
|
|
|
|
Freycha
|
ko ste govorili o rešilnih jopičih. Na 24ur je ravno prispevek o tem, da kajakaše učijo, da v takem primeru takoj slečejo reševalne jopiče, saj so z njimi zagotovo mrtvi, brez njih imajo pa malo možnost pod vodo splavati iz tega vrtinca..... samo oni vseeno malo bolj poznajo vodo kot pa tile, ki so se tu dol spustili. Groza, kaj se je zgodilo. Pa ne zato, ker so to neki funkcionarji, ampak ker jih je "po bedariji" toliko umrlo Sožalje svojcem in prijateljem
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 21:16:17
|
|
|
|
aljuška
|
katastrofa..pa kako je to sploh možno???? mislim, na jezu, pri elektrarni, v kanujih, pa še župan organiziral pipika, pa boga ona mama ( z Janšo ) ki je zdej izubila še tretjega, zadnjega otroka ( druga dva sta ji umrla že prej )
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 21:20:23
|
|
|
|
mehurčica
|
Iskreno sožalje svojcem!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?