Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 8:28:01
|
|
|
|
Lepotica
|
Kar ne morem verjet. Velika tragedija. Iskreno sožalje svojcem in prijateljem ponesrečenih.
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 8:29:03
|
|
|
|
Misek
|
Sozalje svojcem. IZVIRNO SPOROČILO: Teika Sam vraga ej, kaj ne oblečejo rešilnih jopišev, če se že spuščajo v kaj takega. Za mene čist nepremišljeno Ne vem, ce pri sifonih resilni jopic kaj pomaga.
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 8:31:29
|
|
|
|
Pobalami
|
grozno. Ko sem včeraj gledala posnetke me je res stisnilo kako je življenje krhko in kako je voda huda sila.
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 8:32:10
|
|
|
|
alička
|
Grozljivo. Tragedija. Moje sožalje vsem prizadetim.
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 8:32:38
|
|
|
|
Lepotica
|
Pri sifonih ti ne pomaga 10 rešilnih jopičev, ker je sila, ki vleče notr premočna. Uboge družine, otroci in prijatelji.
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 8:38:19
|
|
|
|
anitaz
|
Groza, kakšna tragedija..... Moje iskreno sožalje vsem svojcem
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 9:44:58
|
|
|
|
*kinnie*
|
Grozno. Moje sožalje
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 9:45:08
|
|
|
|
Felicity
|
Grozno Iskreno sožalje svojcem!
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 9:50:06
|
|
|
|
Pikabu
|
Me ne tudi kar stiska, ko berem vse tole. Groza, kakšna tragedija. Sožalje vsem svojcem, prijateljem, žalujočim....
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 9:53:57
|
|
|
|
Bubamaraa
|
groznooo...
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 9:55:24
|
|
|
|
smrka
|
koliko zivljenj je vceraj ugasnilo.... res zalostno!! Kdo je kriv, kdo nepremisljenj bil pri tem je tesko sodit.... naj pocivajo v miru, svojcem pa iskreno sozalje
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 10:05:58
|
|
|
|
mojamura
|
vsem žalujočim iskreno sožalje
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 10:08:20
|
|
|
|
Nalini
|
ISKRENE SOŽALJE VSEM PRIZADETIM. Ampak, nepremišljena poteza od tako pomembnih ljudi. In koliko ljudi zdaj trpi na račun te nepremišljenosti in neodgovornosti. Žal mi je za vse umrle in svojce. Vendar za ta podvig res ni opravičila. Kdor pozna ta del,.... in Savo .... in bližino hidroelektrarn,...... Zgrožena sem. Saj vem, da je žalostno,...samo ob hudih prometnih nesrečah vedno krivimo povzročitelja,.... predvsem, če je vozil pod vplivom alkohola itd..... tako, da mislim, da je tudi tu nekdo ZELo kriv. Brez olepšavanja zadev.
< Sporočilo je popravil Nalini -- 4.7.2008 10:22:38 >
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 10:09:01
|
|
|
|
Šarki
|
žrtev je že 8. med njimi tudi župan... a je kera gledala zdele ob 10h?? a so bili na posnetku v zelenih kajakih oni?? al kdo??
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 10:18:13
|
|
|
|
m76
|
Tak komentar ob dogodku v HE Blanca lahko pričakuješ samo od politika: "Očitno se niso resno pripravili. Šlo je zagotovo za človeško napako" Andrej Vizjak
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 10:25:27
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: m76 Tak komentar ob dogodku v HE Blanca lahko pričakuješ samo od politika: "Očitno se niso resno pripravili. Šlo je zagotovo za človeško napako" Andrej Vizjak Jaz se pa popolnoma strinjam z njim. Le kaj so pa pričakovali? Me pa čudi, da nihče ne obsoja tega nepremišljenega dejanja. Ob prometni nesreči, kjer pa nekdo umre pa voznika povzročitelja (po možnosti zaradi alkohola in prevelike hitrosti) pa malo ne linčamo. ja, merila so vedno zelo različna.
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 11:29:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: m76 Tak komentar ob dogodku v HE Blanca lahko pričakuješ samo od politika: "Očitno se niso resno pripravili. Šlo je zagotovo za človeško napako" Andrej Vizjak Jaz se pa popolnoma strinjam z njim. Le kaj so pa pričakovali? Me pa čudi, da nihče ne obsoja tega nepremišljenega dejanja. Ob prometni nesreči, kjer pa nekdo umre pa voznika povzročitelja (po možnosti zaradi alkohola in prevelike hitrosti) pa malo ne linčamo. ja, merila so vedno zelo različna. Se strinjam. Žalostna, neumna, brezvezna smrt, posledica nepremišljenega dejanja. Moje sožalje vsem sorodnikom in prijateljem.
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 11:30:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Iskreno sožalje.
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 11:39:31
|
|
|
|
ta.nja
|
sožalje
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 11:53:32
|
|
|
|
oka
|
grozljivo. Ubogi svojci in prijatelji, ne morem si predstavljati kaj preživljajo v teh trenutkih, sploh svojci tistih, ki jih še niso našli. Grozljiva je izpoved mame, ki je izgubila še zadnjega od treh otrok, grozljivo je, da so otroci ostali brez mame, očeta... sploh ne najdem primernih besed...
< Sporočilo je popravil oka -- 4.7.2008 11:55:11 >
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 12:03:48
|
|
|
|
Maxica
|
Ne vem, zakaj sem mislila, da so bili v takih gumijastih čolnih kot za rafting. Pol pa vidim, da so bili v takih zelenih kanujih al kaj??? Res velika tragedija.
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 13:10:34
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini ISKRENE SOŽALJE VSEM PRIZADETIM. Ampak, nepremišljena poteza od tako pomembnih ljudi. In koliko ljudi zdaj trpi na račun te nepremišljenosti in neodgovornosti. Žal mi je za vse umrle in svojce. Vendar za ta podvig res ni opravičila. Kdor pozna ta del,.... in Savo .... in bližino hidroelektrarn,...... Zgrožena sem. Saj vem, da je žalostno,...samo ob hudih prometnih nesrečah vedno krivimo povzročitelja,.... predvsem, če je vozil pod vplivom alkohola itd..... tako, da mislim, da je tudi tu nekdo ZELo kriv. Brez olepšavanja zadev. Se strinjam z vsem napisanim. Ubogi svojci, iskreno sožalje vsem.
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 13:17:49
|
|
|
|
dory
|
Skor ne razumem, da se ljudje niso pozanimali prej,koliko je kaj varno..res nepremišljena poteza,ki je terjala preveč življenj in povzročilo ogromno trpljenja in solz...grozno res.. Pri takšnih sifonih ne pomaga nič...res ne razumem,kako da so se šli tak nespametni podvig...
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 13:19:56
|
|
|
|
mojval
|
Sožalje vsem svojcem, prijateljem in tistim, ki jih boste pogrešali.
|
|
|
|
RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica 4.7.2008 13:43:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Žalostno. ISKRENO SOŽALJE DRUŽINAM, PRIJATELJEM, ZNANCEM,... Njim, ki jim je bila usodna reka, ni več hudega. Trpljenje je sedaj ostalo na dušah vseh, ki so jim bili blizu. Kdo je kriv, se mi v tem trenutku ne zdi primerno razpravljati. Življenje je polno napak. In vsi, ki so sedaj nekoga izgubili, enako boleče preživljajo te trenutke. Takšne tragedije ne pomnim...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?