jer.za.
|
Heej! Kako ste kaj na to mrzlo jutro? Pri nas smo vsi skupaj bolj slabo, Jerca še vedno zelo močno kašlja, ta kašelj vsak večer spremlja bruhanje sluzi(ne vem od kje vse to pridela, ampak pediatrinja pravi da je vse to še v mejah normale ), pa potem še pol noči kašelj...skratka od noči imamo zelo malo. Zala pa ponovno spet kašlja, smrka,.... Očitno bo tale zima kar se bolezni tiče ena hujših. Jaz sem tudi že precej utrujena od vsega tega, potem me je pa še v petek iz tira vrglo, sem šla v Lj popoldan, ker sem imela razpisane vaje. Še v sredo sem kontaktirala referat če to velja(mi je zagotovila da ja), plačala za vaje 327,50€, ko sem prišla v petek 10 min. pred začetkom tja pa mi je bilo čudno ker je bila tema, nikjer nikogar. Sem šla na informacije vprašat, mi gospa po pregledu urnika zagotovi, da to velja, naj le malo še počakam. No, ker po 15 min. še vedno ni bilo nikogar, sem šla še enkrat vprašat, in je rekla da je predavateljica ravno odšla ...meni se je skoraj odpeljalo nekam. Doma sem takoj potem napisala en mail predavateljici, skupaj s priponko, v kateri je razpisan urnik, sedaj čakam njej odgovor. V primeru, da se ne bo dalo nič odgovorit bo pa romal en dopis še v referat, prodekanji, sem pa na temu da mogoče še naprej v javnost. Ker toliko kolikor se pa norca na tem faksu delajo, pa ne vem če se še kje . Tolk sem besna, da ne morem povedat. A slučajno katera kaj ve, kam se lahko obrnem, kakšne so tukaj moje pravice? No, skratka vam poročam o nadaljnem razpletu vsega tega. Če vse to odmislimo, vse bolezni, utrujenost, pa se imamo prav lepo. V prostih trenutkih se ogromno crkljamo, zadnje čase igramo ogromno družabnih iger, Zala veliko bere, Jerca ne zaostaja za njo prav veliko, črke mala pozna vse, veliko tudi rešujemo uganke in miselne igre v cicibanu in drugih otroških revijah. Prejšnji teden smo pekle piškote, Jerca je v soboto skupaj z mamo delala rezance(mam je rekla da je sama zameila testo in 10-ih jajc), na koncu pa še zrezala rezance(mi smo bili ta čas na enem rd-ju, je pa zanimivo je Jerca sama rekla naj kar gremo, le en košček tortice naj ji prinesemo ). Aja, pa še nekaj novega...Jerca je dobila za Miklavža ene flumastre, s katerimi se riše na steklo...in ker doma nisem imela nobenega ne vem kakšnega stekla(po oknu nisem pustila da rišeta), sem se domislila da prinesemo noter eno staro okensko krilo(ker smo poleti spodaj okna menjali), in sedaj ni boljšega...cel dan rišeta po oknu, če kaj ni ok samo z mokro krpo pobrišeta, res super stvar teli flumastri . "Takle" mamo pri nas, seveda pa vsi skupaj čakamo prvi teden januarja, ko imava z možem dopust, da se bomo lahko max. razvajali v toplicah! Sazi, kako je kaj z Levom? Je vročina minila? Pa res škoda za Moravce , Mi gremo(upam, da nam ne bo kakšna bolezen prekrižala vsega skupaj, zato sem raje vplačala tudi rizik odpovedi) prvi teden januarja. Povej mi samo, zadnjičko ste bili tam, ste si še kaj posebnega ogledali v okolici? Mi bomo šli pogleda nasad orhidej, za ostalo še zbiram predloge. Tinkatonka, Sarazan, Bonnie, Eviii, Ursa_P,...kako ste kaj? Kje se skrivate vse? Sigurno sem še ogromno stvari pozabila napisati, komentirati, ampak me Jerca že preganja tamle iz dnevne, da se greva kiki-riki. Se tipkamo kaj!
|