jer.za.
|
Jutro punce! Vidim, da ste kar nekaj postov napisale . No, pri nas nič kaj posebno novega. Mali sta v torek zvečer prišle iz mini počitnic, ki sta jih preživeli pri moji sestri. Zala je uživala kot vedno, Jerca pa je drugi dan baje imela kar precejšnjo krizo , klicala je atija, mamico, jokala , in se tudi polulala v posteljo . Baje je bila cel dan tako zelo žalostna, da je težko opisati . Ko pa sva prišla midva ponjo je bila pa takoj druga pesem, vsa razigrana, nasmejana, vesela. Pa ne vem zakaj zdaj kar naenkrat to, tako rada je hodila k našim, pa kamorkoli, sedaj bi bila pa najraje kar doma . No, zaenkrat jo naokoli ne bomo več dajali, oz. max. eno noč. Je pa po drugi strani izrazila željo, da gre konec tedna z mojimi starši na morje tudi ona, ampak samo za enkrat za prespati Seveda to ni možno, do Pule in nazaj za en dan je predaleč. Kot rečeno, Zala gre pa v soboto ali najkasneje v nedeljo z našima na morje, za dober teden, potem pa jo šibnemo že mi na dopust . Jaz delam še ta teden(jutri cel dan ), pa še drug teden, no mož je pa že od ponedeljka naprej prost. Pa mlai sta jutri zadnjič v vrtcu...Zala se tega že zelo veseli, ker ve da bo potem šola . Plenice, no Jerca je v glavnem suha , edino tisto noč ko je bila pri naših je bila mokra, ampak je rekla mami da se je v tistem ko je začelo tečt zbudila, ni v mokrem spala. Resnično upam da nam tokrat uspe, da ne bo s prihodom mraza spet mokra. Drugače bomo pa malo si z Minerinom pomagali, če do spomladi ne bo šlo. Zdravje...Sazi, kako ste kaj pri vas z zdravjem? Je temperatura padla? No, tudi mali precej kašljata , spet smo na inhalacijah, ampak pomojem nič čudnega če tašča že en teden kašlja kot nora, boli jo grlo, vse, k zdravniku pa noče . Potem se pa čudi zakaj malima ne dovolim da jo objemata/lubčakata. Zdej že mož nekaj jamra da ga glava boli, pa kašljat je začel.... ...zdej bo pa še dva dni cele popoldneve na prepihu, ker se bo pšenica žela, upam samo da ne bo ravno za dopust zbolel. Sicer sem ti pa še kako fouš ko boš en mesec na morju...če boš rabila kakšno družbo sem od 15.8.-22.8. še na dopustu, doma, tako da ti samo povej , se povabim z malima za kakšen dan , medtem ko bom mož takrat že najbrž v službi. Bonnie, ja je kar pestro z dvema. Poznam to. Z razliko da je bila Zala ko sem imela Jerco stara leto in pol in kakšen dan še sedaj ne vem kako sem speljala vse skupaj. Je pa lepo brati, da ste sicer super, da je Vita pridna,...Saj ne vem a sem malo površno brala...a greste že na kakšen dopust letos? Tinkatonka, kje se skrivaš? Grem se počasi na kolo spravit za eno urco, dokler še ni hude vročine.
|