sazi -> RE: Februarčki in februarčice 2006-II del (11.2.2010 21:09:26)
|
Sta bila Lev in Zarja tako utrujena, da sta malo bolj zgodaj zaspala, pa vam kaj napišem. Pa da pogledam, kaj je bilo pisanja od zadnjič... No, porodniška se mi je iztekla 5.2. Delam še ne. Na polno bom pa začela, ko uspem Zarjo navaditi na vrtec in če bosta le oba otroka vztrajala pri zdravju - zaenkrat sta OK, ampak bolj na meji. Zarja je imela po desetdnevni dozi AB še vedno malo vneto uho. Upam, da se pozdravi in ne še 1x ven useka - potem me spet čaka 10 dni muk - AB, slabe prebave, nespanja... No, s tem da spimo itak ne[sm=zaspan.gif] Ne vem, kaj daje Zarjo, ampak upam, da so zobje (vsemogoče žveči in daje v usta) in da ni uho. Uvajanje v vrtec - sva začeli včeraj - je bilo podobno kot danes, le da je bilo danes malo slabše. Tam sva bili od 9ih do 12ih - tako da je pojedla še kosilo. Imela se je fajn. Vzdušje super (kolikortoliko), saj je bilo tam samo 5, danes pa 6 deklic - nekateri so bolni, večina pa se še ni začela uvajat. Zarja je raziskovala naokrog in se igrala, me vsake toliko časa pogledala in se prišla stisnit. Danes je bilo tega stiskanja veliko več, ker je bila zelo utrujena - sva imeli ultra slabo noč. Med kosilom je pa jokat začela in sta bili vzgojiteljici kar presenečeni nad jakostjo njenega joka - res je glaaaaasnaaaa. Sem imela namen danes iti za nekaj časa ven, ampak se mi ni zdelo na mestu, ker je bila Zarja res na meji. Upam, da se danes naspi in izvedemo to jutri. Jer.za - super za uspešen dogovor na faksu - a greš še meni malo zrihtat - malo na fax, malo na inštitut? Uspešno končanje študija ti želim. Tinaktonka - upam, da si res bolje. Glede imen (sem ravno brala drugo temo) - to je res zelo različno. Kot veš, sem sama prav iskala neprepogosta imena in verjeto tudi imena, ki ga ima kdo od bližnjih ne bi dala. AMapak to je tako, kot všečnost imen - vsak po svoje. FB - aja, si že tam "izmenjujete" informacije - mah, ko bom enkrat "utečena" v lajf brez večjih pretresov, si moram ustvariti svoj profil in poiskati nekaj ljudi - nekoč. orientacija - se imam namen spet prijaviti v ligo, mapak ne pretečem pa niti 100m - bo treba kaj narest na to temo. No, za 1. tekmo sem se že odločila, da ne grem, pa je ena najlepših. Marty5 - lepo je prebrati kakšno novičko. Ja, porodniška je bila res mimo 12 - celo brez 3. pust - nimam še nič doma. Lev itak noče biti maškara, za Zarjo pa - če pridem do kam in kaj najdem prav, če pa ne, pa tudi prav. frizer - bi tudi meni prišel prav Dnevi tako hitro minevajo. Popoldne smo malo zunaj na snegu, pa je konec dneva, ko pridemo noter. Lev v vrtecu ne spi več in hodi posledično malo bolj zgodaj spat. Enkrat v bližnji prihodnosti (upam) bosta Lev in Zarja skupaj praznovala RD še z našimi prijatelji (3 družine). Bomo kar doma, kdaj bo pa to, se mi pa ne sanja - pogojeno je namreč z izdelano plezalno steno, da bodo imeli otroci kaj početi. Mož nabavlja, dela prostor, vrta, brusi - ampak gre bolj počasi - kot rečeno, dan ima premalo ur, pa še, če sem z otroci doma, se bolj malo naredi. No, toliko zaenkrat - upam, da se vidimo v čimvečjem številu.
|
|
|
|