sazi -> RE: Februarčki in februarčice 2006-II del (17.1.2010 13:08:44)
|
Lepo ste se javljale - Evii, nič ni preveč, jaz sem prav vesela, da imam tudi kaj od tebe za prebrat. Lev je že dober. Se sicer še držimo doma, čez kak dan pa bomo začeli vandrat naokrog - saj bo Lev zdaj "zdrav" 2 tedna doma preden gremo v Bohinj na dopust. Na dopustu naj bi bili ravno tudi za Levov rojstni dan, tako da ne vem točno, kako in kdaj bom vse skupaj speljala. Danes je rodila moja sestrična - samo nimamo kaj preveč stikov, tako da sem tudi za rojstvo izvedela od moje babice. No, sicer pa kolikor se spomnim, tudi jaz nisem njih posebej obveščala (ali pa, pa sem že pozabila). Eviii, kako so pa to računali za vrtec? Se lahko kam pritožiš? Kako gre tole z s.p.-ji žal ne vem. Ti imaš sicer drugačno situacijo, malo ste doma in še možnost imaš varstva, tako da če je res veliko bolan je morda res bolje, da ga izpišeš - če si le kolikor toliko prepričana, da lahko kasneje spet dobiš mesto, če ga boš potrebovala. Jaz pa o izpisu ne morem razmišljat - hvala za nasvet, jer.za. Bo zdaj 1 mesec doma, pa upam, da bodo razne kure kaj zalegle, pa mogoče še kakšno varianto od ufrse_p ali katjandraž sprobam in upam, da bo bolje. Saj gre tudi Zarja v vrtec, jaz pa v službo. Domače varstvo je pri nas nemogoče, varuške pa tudi nobene ne poznam, ki bi imela kaj prostora - naša bivša je že zasedena, sploh pa ne pazi tako velikih otrok. Pri nas je edino to, da Lev vrtca niti ne pogreša in si ne želi kaj dosti tja, čeprav kolikor se meni dzi, se ima tam čisto v redu. Aja, Eviii, pa lepo se imejte pri papiju, pa čimprje se oba pozdravita, da bosta tam lahko na polno uživala. Sankanje- joj, kje so že časi, ko sva z možem šla na nočno sankanje z Ljubelja? Sem že pozabila, kako to zgleda. Srečanje - meni odgovarja vse od naštetega - v bistvu noben večer nimam še ničesar - samo povejte kdaj in kje - le računajte, da v najkboljšem primeru pridem ob 20:30, v slabšem pa ob 21:30 ali pozneje[sm=zmeden.gif]. Smo se v petek dobile za prijateljičin rojstni dan - zmenjene smo bile ob 21:30 - njena otroka sta zaspala tik pred odhodom, Lev je lepo zaspal, Zarja je pa še ob 21:20 kolovratila, se razburjala in jokcala - no, pa sem šla in jo je uspaval mož, ampak ej bila res že na tem, da kmalu zaspi. Sem bila pa v soboto na srečanju februarčic09 - ma, je bilo vsaj 20 malčkov - kar gomazelo je po tleh. Z Zarjo nisva dolgo ostali, ker je bila lačna in zaspana, jaz pa tudi nibene nisem poznala. Bom počakala na druženja do takrat, ko se bodo "zreducirale" na kakšnih 10 čvek. Zdja se bo gotovo poznalo, go gremo vse v službo. Je bilo pa hecno, ko je vsaka stopila do mene, da se predstavi in so me ob mojem imenu in niku vse gledale z vprašaji nad glavo - sem jim razložila, da se javim 1x na 150 strani.. no, zdaj moram pa nehat. Zarjin dnevni spanec se je pri 35ih minutah zaključil.
|
|
|
|