|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Varovalo za štedilnik
3.7.2008 11:20:28   
katra55
Pozdravljene! Ali mogoče katera ve, kje bi dobila varovalo za steklokeramično ploščo?
Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Varovalo za štedilnik
3.7.2008 12:54:00   
Lenny
Rutar ali pa Baby Center.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Varovalo za štedilnik
3.7.2008 14:11:57   
frutka_
Jaz ga imam iz ikee.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Varovalo za štedilnik
3.7.2008 14:16:46   
mmetka
Jaz ga imam iz ikee.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Varovalo za štedilnik
3.7.2008 15:04:22   
onina
kako pa to izgleda. V bistvu rabim zaščito, ko kuham.

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Varovalo za štedilnik
7.7.2008 9:05:22   
frutka_
Zgleda kot ograjica iz aluminija, ki jo snameš, ko je ne potrebuješ. Lahko jo pereš v stroju, prilagajaš širini štedilniku. V glavnem super varna zadeva.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Varovalo za štedilnik
7.7.2008 16:36:18   
honey
Jaz sem pa otroka raje navadila, da se štedilniku ne približa in to je to. In ne rabim nobenega varovala. Točno ve že od malega, da je štedilnik "ajs" in je mir. Morala pa sem to narediti, ker sva prej imela star plinski štedilnik, ki niti varnostnih ventilov ni imel, tako, da če bi mi obrnil gumb, bi plin uhajal. In vem, da bom tudi naslednjega otroka navadila, da se štedilniku ne sme približat, da je vroče in bo najbolj mir. Pa recimo spleza na pult, si vzame karkoli iz pulta, ampak štedilniku se ne približa na več kot na pol metra.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Varovalo za štedilnik
8.7.2008 0:51:16   
frutka_
Honey vsak po svoje.user posted image Našemu lahko rečeš stokrat pa bo stoprvič spet naredil enako. Otroci so nepredvidljivi. Poleg tega so nekatere stvari, ki varujejo otroka pred poškodbami resnično praktične.Med njimi so tudi varovala za vtičnice in varovalo za štednilnik. Najbrž še nisi videla opeklin od vrele vode. Pa ni otrok potegnil nase piskra ampak je pisker padel nanj. Stal je na  štedilniku, zanihal je in padel na otroka, ga opekel po polovici trupa in po vratu. Ni vredno 15 eur da bi šparala na tem. Zadeva sploh ni tako enostranska.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Varovalo za štedilnik
8.7.2008 8:42:38   
honey
Frutka, večkrat vidim opekline od vrele vode na nečakinji, ki je zdaj stara 10 let. Nase je zlila džezvo vode pri 2 letih in je bila opečena po prsnem košu. Ko bo malo starejša, jo čaka plastična operacija, da ji odstranijo brazgotine. Ravno zato mi je njena mamica, še ko sploh nisem bila noseča, zabičala, da naj otroka navadim, da ne bo prišel niti blizu štedilnika. In mislim, da našemu ne bi pomagalo tudi varovalo ne, ker spleza na pult in hodi okrog po pultu. Se pravi, če ne bi vedel, da ima prepoved približanja k štedilniku, bi si enostavno lahko zlil pisker vrele vode tudi tako. Zato sem od vsega začetka vztrajala na tem, da se štedilniku ne sme približat. In tudi zdaj, pri 3 letih, če hoče pokukat v lonec, kaj kuham, pride do mene in mi reče, da naj ga dvignem in mu pokažem, kaj kuham.

Ne, pa ni mi škoda dati 15 € za kakšno tako stvar, ampak se mi zdi, da pri našem več zaleže, da mu razložim, zakaj nekaj ne sme, kot pa da mu nabijem neka varovala, ker mu bo potem še bolj zanimivo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Varovalo za štedilnik
8.7.2008 13:04:23   
ziva80
honey.....tako tudi jaz mislim, našega malega lumpa smo navadli da je štedilnik ajs in kot ti praviš, se mu ne približa niti na pol metra in smo rešili situacijo brez ograjic in ne vem česa, za kar pa tudi nimamo možnosti ker je prevelika kuhinja da bi našla tako dolgo ograjico, zato smo vedno ponavljali da se to ne sme, da je vroče in da lahko le mami in ati pokažeta kaj se dogaja tam "gor".
Imamo pa po celem stanovanju varovala v vtičnicah, kar pa se mi zdi zelo pametno, saj ima manijo ko bi rad šravfal in vtika notri po luknjah vse možne neumnosti, tako da to se mi zdi pa dobra zadeva.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Varovalo za štedilnik
10.7.2008 16:13:15   
saline
IZVIRNO SPOROČILO: mmetka

Jaz ga imam iz ikee.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Kje pa imajo tega v IKEI? Jaz sem ga zadnjič iskala  na otroškem oddelku, pa nisem našla.
Mogoče pri kuhinjah? Sem gledala tudi na njihovi internetni strani pa ga nisem našla. Upam, da se še dobi, ker ga tu pri nas tudi nikjer ne dobimuser posted image

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Varovalo za štedilnik
11.7.2008 7:46:50   
onina
Res nikoli ne veš...pri nas se v kuhinji zelo malo zadržuje...kdaj pa kdaj da roko gor proti štedilniku in reče ajs. Če bi bila gor kakšna ponev, bi se lahko opekel. Poskušam čim več kuhati na zadnjih dveh ploščah in ne na prvih. To, da bi mi pa po pultu hodil - ni šans! Niti enkrat ga tudi nisem dala sedet na pult, ker bi verjetno potem večkrat hotel sedeti gor, tam pa ni varno.

(odgovor članu saline)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Varovalo za štedilnik
11.7.2008 8:07:26   
honey
Onina, saj naš tudi ni hodil po pultu do pred kakšnim mesecem. Sicer ne vem, koliko je tvoj star, ampak naš sam spleza po predalih na pult in si vzame, kar pač rabi. Saj je vseena figa, če bi si pristavil stol in splezal gor - pač mu je lažje splezati po predalih. Star je pa 3 leta in prava mala opica, tako da že obvlada marsikaj user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?