Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 23:24:48
|
|
|
|
Blacky30
|
Flower in Almera, po mailu sem vama poslala nov seznam.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 23:28:13
|
|
|
|
Blacky30
|
Upam, da bom danes kaj spala. Sicer pri nas ful piha, tak da mogoče bo za vzdržat pri odprtem oknu. Nočko. Upam, da se neboglasnica čimprej oglasi z novičko. Mogoče pa že carta.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2008 23:30:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2008 23:36:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2008 23:38:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 0:07:13
|
|
|
|
lex
|
ilatic ima mojo številkoin jaz njeno. Rekla je tudi, da bo pisala meni. Tako da se ne sekiraj za vse - škodi lepoti Hvala za tvojo številko Urgence je konec, jaz sem zaspala na kavču, voda mi še ni odtekla, mala miga, grem kar vodoravno Karamela - to je pa kriza, ti se kar na spi neboglasnica - upam, da si že odrešena in da že cartaš svojo štručko
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 3:00:47
|
|
|
|
ilatic
|
Dobro jutro. Evo se mal javim, ker vidim da me mal pogresate. Ne morem spat, itak. Jaz vas vecinoma berem se pa vcasih tudi javim. Da nisem bolj dejavna je kriv internet ker dela pocasi in mi zre zivce. Jaz imam tel st od Lex ter od Blacky, tko da boste sigurno dobile sms od mene. Danes imam pregled pri G pa se vam javim se malo pop da porocam. Zelim vam mirno noc. LP
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 5:49:23
|
|
|
|
jocika
|
Dobro jutro. Evo, danes pa mene nespečnost daje. Od dveh sem se premetavala po postli, zdej mam pa dost. Ko bi vsaj lahk šla na šiht , tak sem pa pol še skor do šestih sama doma, umrla bom od dolgčasa....Upam, da bom čez dan kaj zadremala...Zdle pa mojmu lubiju budilka zvoni, juhu, vsaj jedla boma lahk skup
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 7:02:28
|
|
|
|
tims
|
Blacky, nič novičk....? No, pa naj vas danes, jaz presenetim z eno lepo novičko Medtem ko mami počiva, , se Staš crklja pri očiju. Mamico je kar utrudil, 4400 g in 57 cm ima nas korenjak. Sabina, Vinko, Sara, Ana in Staš. Tole sporočilo sem dobila ob 2.02. od Neboglasnice. Bravo Neboglasnica Čestitke in veliko, veliko objemov in poljubčkov Stašu. Zaenkrat toliko, ko pa se bova slišali, pa vam sporočim, kako je potekalo. Zdej grem pa nazaj v pojstlo
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 7:12:36
|
|
|
|
Katy\o/
|
Čestitke ob rojstvu fantiča!!
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 7:19:57
|
|
|
|
liju
|
Dobro jutro! Danes sem pa tako bogo spala, da sem mislila, da me bo pobralo . Ob 2.00 sem še klomotirila okoli in čekirala RR, res ne vem kaj se mi dogaja z tem spanjem Zdaj pa tudi sem spala in na enkrat me je zgrabil taki krč v nogi da sem kar v zrak skočila. Eto in smo končali z spanjem danes . neboglasnica: za Kar ne morem vrjet, kakšne mere javljate, kaj boste vse imele težke čez 4 kg? Ker po tem takem se kar veselim CR, ker ne vem kak bi ga jaz ven spravla Nič, grem zajtrkovat in se zrihtat za pregled v P! Vam pol javim kako in kaj! lp
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 7:36:32
|
|
|
|
jocika
|
Joj, neboglasnica, pravi korenjak! Čestitke Zdej bojo mele pa punce še enga lumpa, da jima bo nagajal, da ne bojo same pupe. A še vse spite srečnice? (razen katy in liju in mene )
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 7:38:45
|
|
|
|
nanka
|
Neboglasnica iskrene čestitke za rojsto Staša, no pa si opravila, vau kakšen velik fant, pa tebi je tudi šlo zelo hitro .
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 7:40:51
|
|
|
|
rovar_ka
|
Neboglasnica - čestitke za tako velikega fantka in veselo cartanje celi družinici So pa res veliki otročki letos
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 7:57:11
|
|
|
|
pety78
|
Neboglasnica, ČESTITKE!!! Ti si pa res potrebna počitka. Madonca, kakega korenjaka imaš. Dobrodošel Staš!
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 7:57:32
|
|
|
|
anikabd
|
Dobro jutro, danes sem končno dobro spala po dobrem tednu . Neboglasnica iskrene čestitke . lex - kaj čmo zarečenega kruha se največ poje. Te pa občudujem, da to vse zmoreš . bastian 111 - kar mravljince sem dobila, ko sem prebrala. Čestitke obema in uživajta z . blacky 30 - tudi jaz še nebi šla rodit. Prejšni teden sem še delala in mi prav paše tako doma bit. Posteljice še nimam sestavljene, pa še jogi moram kupiti in nekaj malenkosti. A niso danes napovedali dež Pa sem se tako veselila. Ta vročina mi že počasi preseda. Zdaj grem pa pospravljat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 7:57:40
|
|
|
|
Balonchy
|
Neboglasnica - ČESTITKE!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 8:06:29
|
|
|
|
Nasara88
|
Neboglasnica iskrene čestitke za malega velikega korenjaka
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 8:08:49
|
|
|
|
lavita*
|
Neboglasnica - čestitke! Letos pa so neki strašn veliki dojenčki. Me je kar strah kak bo naš, ko je že prvi bil tak velik in težek. Blaky30-mene lahk daš tud na čakalno listo 13.7. Lahko bi bilo že kaj prej. Jaz že prav težko čakam, da rodim. Sem že vsega sita.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 8:09:09
|
|
|
|
Blacky30
|
Neboglasnica, iskrene čestitke tudi od mene!!!! Pa le imate fantka!!!! Pa kaj je to?? Vsak dan se rojevajo težji in večji otroci!! Le koliko bo tehtal tvoj, flower, ko si zadnja?? Ampak spet nekaj neverjetnega, ne? Spet ena, menda že 5. po vrsti, ki je rodila med 1. in 3. uro zjutraj. Vauuuu!!!!!!!!!!! Nekaj je na tem, vam rečem. Na Rodili smo objavim novičko takoj, ko pridem od dr. Zdaj sem vklopila rač. samo, da vidim, če je naša Neboglasnica že trikratna mamica ali še ne. Zdaj pa letim pod tuš. Čao!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 8:12:44
|
|
|
|
Senci
|
Neboglasnici in njeni družini čestitke za korenjaka Staša Katera bo pa zdaj naslednja na vrsti?!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 8:15:08
|
|
|
|
planinc1978
|
Punce pozdrav... Samo, da vam sporočim: TODI nam je zjutraj sporočila, da je že v porodnišnici. Z veseljem pričakujem tretjega nečaka
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 8:19:02
|
|
|
|
Juno
|
Neboglasnica - iskrene čestitke za Staša! To pa je korenjak, ki bo mamici v veselje, očku v ponos in sestricama za družbo. Katera bo naslednja???
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 8:21:41
|
|
|
|
nanka
|
TODI drži se, mi smo s tabo in navijamo, da bo čimprej za tabo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 8:23:25
|
|
|
|
Juno
|
TODI - držimo pesti!! Da bi bilo čim lažje! GO GO GO!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?