|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 20:00:25   
Inigo
eh, kake mate.... jst sm še vedn tu. in to cela. v enem kosu user posted image nč ne dogaja... tk da... jutri mam pregled in ctg in te stvari... ampak dvomim, da bo kaj pokazal, da bo.

sem bla celi dan od doma. pr nas ful dogaja v Veleju. mamo revijo skokov in moja mami je v organizacijskem komiteju, jst sm bila kar nekaj let vodja welcome centra. zdaj pa sem predala posle drugi punci in sem mogla vseeno tam svetit, samo da bo vse ok. profesionalna deformacija user posted image no, zdaj pa mam... zatečene noge, namreč. nikoli jih nism mela. dans sm pa pravi medo. bo že minlo!

zimska
- jst sm po nasvetu kar nekaj prijateljic kupila čikotove nastavke za dojenje. pazi le, da bodo silikonski, ne od kavčuka. se malo težko dobijo, tak da kr v akcijo, če bi rada te imela. so pa res lepi in mehki... zgledajo super. mam jih pa bolj za rezervo, da če bi že bila panika, da imam pri roki. vložke sem kupila vir zelene. gor piše da so super naravni. pa tudi prjatlce so rekle, da so super in mogoče celo boljši od rozastih. ampak pomoje tu ni neke velike razlike, samo da je vir, in da so bombažni. čaj za dojenje sem že tut kupla. in sicer Hippovega. instant. je fuuuuuul dober. sem že par dni nazaj pisala, da ga že pijem ker me zelo odžeja. fajn je kr ga ni treba kuhat. lahko ga nardiš s hladno vodo. res je fajni. hlačk pa tut jst nism kupovala. tiste mrežice dobiš v P, pa mislim, da bi jih mogli met v lekarni... sem pa si kupila v H&M kr ene par čist belih hlačk, čist navadnih, da jih lahko skuham vn, če bodo popacane od čišče. to je to! prijeten šoping! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 126
3.7.2008 20:42:19   
netki
joj, kolk ste naklofale danes....

sam zakaj niste zdržale do 200 strani, pa tko mal je falil user posted image

drugač pa možu od bastian111....svaka čast, brez besed, so mi šle vse kocine pokonc....to pa je ljubezen do ženke in otročka. No sej drugi pa nam jo izkazujejo na drugačen način, ampak kej takega tud od mojga ne pričakovat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 127
3.7.2008 20:45:11   
netki
aja pozabla sem povedat da se nisem šla kopat na bazen, ker se gresta moja starša v nedeljo in našega pikeca vzameta s sabo......itak mi gre samo za njegovo veselje user posted image user posted image  jst nekak nisem upala ker mi ta izcedek ni dal miru, pa še danes je blo neki temnega .....

sva pa šla z malim zjutraj v park in potem še s kolegico na pijačo ter na lenarjenje k staršem....bilo je pa svinjsko vroče user posted image user posted image user posted image

pa jutri se grem spet potepat.....no, oba greva

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   [Brisano sporočilo]
3.7.2008 20:47:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
   [Brisano sporočilo]
3.7.2008 20:53:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 130
   [Brisano sporočilo]
3.7.2008 20:55:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 131
3.7.2008 20:56:01   
neboglasnica
živjo sara tukaj,mami je šla v porodnišnico.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 132
3.7.2008 20:57:41   
jocika
Tud jaz držim pesti za neboglasnico. Bi blo fajn kake novičke spet slišat, ja. Jaz sem se pa danes tud potepala - sem bla 4. na akupunkturi, zdej grem pa še v ponedeljek, potem bo pa menda zadost. Ženska me je tak nasmejala, ko je rekla, kak smo nosečnice zakon, ko sploh ne mrdnemo na igle - visok prag bolečine. Je rekla, da je imela zadnjič z enim dvometrskim košarkašem take muke, da mu je mogla za vsako iglico tak nežno prigovarjat, pa da je stoku ko dojenček haha.user posted image  Bogi deci.

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 133
3.7.2008 20:57:42   
lex
OK kriva sem jaz ker sem odprla nove debato, ampak jaz sem si samo sezname sem prenesla, ker sem jih glih rihtala, pa da jih ne rabim pol iskat. Pa ste vse prišle za mano.

Meni pa tamala zdaj tako skače not, da Aline uspavat nisem mogla - jo je motilouser posted image . Aja pa grem pol na wc, pa sem mislia da sem že fertik pa tamala zamiga, in se je ulilo, ampak ni bla plodovnica, sem hitro sprobala, če lahko zadržimuser posted image . Tako dela not, da se mi zdi, da mi bo pri popeku ven skočilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zimska - nastavke imajo tud v lekarnah in ti jih pol on kupi, če jih rabiš. Meni niso bili ok, sem zgubila mlekouser posted image
čaj za dojenje - hipp instant in za kuhat - najbolj važna je itak tekočina
krema za bradavice - prisegam na lanolin, ker ga nikoli nisem brisala, pa sta oba še živauser posted image
vložki - jaz sem imela roza, ker imajo spodaj toliko folije, da se ne pocedi skoz
hlačke - v SG jih imajo skoz, doma jih pa nisem uporabljala
tekočina - itak boš dojila, če ne pa bo ati šel potem kupit, čeprav je to zame brezveze

le kako gre neboglasnici?

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 134
3.7.2008 21:02:27   
jocika
Meni se je pa mala še ekstra umirila not. Komaj naštejem 10 gibov, tak lenušček je. Al se pa mogoč res kej pripravlja.....user posted image  Prebavo mam nenormalno - danes sem šla enih 7kratuser posted image ...
Bomo vidli. Mogoč me lahk date počas na seznam, da bi šla rodit, ker je mela mala zadnjič v petek že 3200g, pa glede na to, da dobijo na teden 250g, bo kr žurka, če bo šele 15.7., kaj šele, če bo zamujalauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 135
3.7.2008 21:11:50   
tims
Ojla, sem zdele na hitro pregledala kaj se je dogajalo z Neboglasnico, ker sem dobila njen sms in sicer:

Ostajam v P., odprta 4 prste, čakam na WC-ju, da bom zgubila kakšno kilo. Tu moram bit eno uro. 

No, potem sva se še slišali in mi je povedala, da so jo zadržali notr in naj bi kar rodila. Sicer nima nobenih popadkov, naredili so ji pa klistir, tako da mislim da gre zares.user posted image user posted image user posted image  Evo, pa še dopoldne sem ji napisala, da naj počaka do popoldneva, pa me je kar poslušala user posted image . No, upam, da bo vse ok in predvsem, da bo čimprej cartala. Takoj ko bom imela kaj novičk, vas bom obvestila.

Almera, Populis in Todi, ja sem uredila na UE in sicer tako kot ste predlagale: prijavila sem se na nov naslov, začasno imamo pa tega, kjer smo zdaj. Je tudi una na UE rekla, da je tako najbolš, na nabiralnik smo pa tudi že dal naš priimek user posted image  Zdaj mormo pa sam počakat na nove osebne cca 7 dni, pol pa imam čisto zares vse pošlihtano in grem lahko rodit.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 136
3.7.2008 21:19:40   
dzanika
bravo očka Goran! Lepo da si se nam javil in nam priklical solzice v oči! user posted image  user posted image  user posted image

neboglasnica, stiskam pesti da bo čim hitreje za tabo in boš cartala svojo štručko.

Jaz sem šla pa potem pred hišo v senčko sedet in si zmerila pritisk čez kakšne pol ure in mi je pol lepo padu. Tko da ga mam tm okrog 130/70. Tko al tko pa imam jutri pregled in bomo vidli kaj bo tam pokazal.

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 137
3.7.2008 21:19:43   
Anonimen
živjo sara, še malo pa bo z vami nov član družine. stiskamo pestke, drži se user posted image user posted image user posted image

neboglasnica go go go user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
3.7.2008 21:23:51   
jocika
Super dzanika!
Neboglasnica, želim ti brzinski porod v stilu julijkuser posted image user posted image user posted image . Zdej se grem pa z lubijem cartat, pol naju pa zmanjka - hodma s kurami spatuser posted image . Zjutraj bojo pa že novičke, juhu. Lahko noč vsemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 139
3.7.2008 21:41:07   
liju
Čer!
Kako kaj? Po dolgem času se vam malo javljam. Včeraj sem imela CTG in bilo je videt malo krivulj, katere pa še niso bile resne, kaže baje samo lažne popadke. Urin je bil spet katastrofa, tako kot že celo nosečnost. user posted image user posted image user posted image  G mi je dala že vse izvide in je rekla, da misli da sma se zadnjič videle. Jutri imam posvet v P in tam bi me naj spremljali do konca. Upam, da bom lahko še doma, da ne bom rabla ki it ležat noter. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za vse novopečene mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ati Goran, vse pohvale, kako lepo si napisal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blacky:mi smo pa dobili isti kompletek za darilo, kot ga bo imel vaš user posted image  za domov iz bolnice. Sem ga bila full vesela, saj mi je fullllllll lep.

Sem pa prav vesela, da lahko spet navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Malo me matra za jutriuser posted image
Nič, lepo spite!
Nočko

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   [Brisano sporočilo]
3.7.2008 21:44:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 141
   [Brisano sporočilo]
3.7.2008 21:47:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 142
3.7.2008 21:48:38   
lex
Jaz sem pa zdaj navodila za pomivalnega (tega imam novega) in pralni stroj napisala. Ker vem, da se bo moja mami zdaj veliko motala tu po kuhinji. Verjetno bo doma kuhala, jedli bodo pa tukaj, pa da jim ne bo treba na roke pomivat posode. Ampak koliko jo poznam me bo itak 100x klicala kaj more stisnituser posted image . Pralni stroj pa Aleks že obvlada, ker mi rad pomaga dajat perilo prat. Tako da točno ve kam gre praše, kateri je prašek in kam gre mehčalec, kaj more obrnit in kaj stisnit. A sem ga uredu naučilauser posted image user posted image user posted image user posted image .

No evo zdaj pride dec iz pod tuša, mu povem za navodila pa se samo nasmeji - zakaj ker je pomivalc pri bajti 3 mesece - pa ga še pržgat ne zna. napolni ga pa pospravi, tu se pa pravljica končauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In komentar: vedno sem govorila, da ko bomo gradili nikoli več ne bom noseča (1 sem bila ko sva si stanovanje renovirala), ne zdaj se lotimo bajteuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa zidarji pridejo prvi dan na moj PDP!!!!!!!!!! Jaz se ne grem večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz bi šla danes, samo kaj ko me še nočejo v SGuser posted image

Aja včeraj jih je menda 7 rodilo v naši P

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 143
3.7.2008 21:54:28   
Inigo
go go go neboglasnica!!!

joj, jst tk upam, da mi jutr rečejo, da sm odprta in da bomo rodili... vse bi dala!!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   [Brisano sporočilo]
3.7.2008 22:03:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 145
3.7.2008 22:07:21   
ksenci
včeraj bila na pregledu pri drugi g, ker je moja na dopustu, pa je krava 15 min seštevala kolk sem se zredila, pa mi rekla, da se ne smem niti grama več, ker sem zato tako zatekla, pa tud pritisk sm mela malo večji. no čakala sm eno uro pol pa izvem samo touser posted image , kar že itak sama vidim. ni me pregledala, še dobr da sm šla na ctg, tam pa ravna črtauser posted image čist nič se ne dogaja, mali je ful brcal popadkov pa še čist ničuser posted image
upam da grem do roka rodit, kr drugače moram 11. k tej avši na pregleduser posted image

mi je reku moj, da kr tolk visim na forumu, bom šla čist zadna od vseh nas rodituser posted image je reku tud od tistih ki majpo 30. rokuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 146
3.7.2008 22:10:48   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

Jaz sem pa pozabila, kateri sem poslala svojo mobi številko?!?!?!user posted image  Za obvestit?

Jaz imam tvojo tel. št. Od mene pa sta jo dobili tudi že flower in almera, tak da lahko javiš katerikoli.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 147
3.7.2008 22:11:15   
sasula
No pa, da se še jaz  malo javim. Včeraj sem imela ctg, naša pupa je full živa. Potem sem dobila tablete, ker sem slabokrvna in še sum tromboze (ena noga full zateka, druga skoraj nič)
Danes bila prvo na pregledu za tronbozo in je hvala bogu vse ok, prijazni zelo. Potem sem imela zaradi lanih spremenjenih celic in 3 operacij na materničnem vratu pregled v LEonišču s kolposkopom (bolelo), potem pa še abdominalno dekompresijo.

Od jutra do 16h sem bila na tistem koncu. Zmatrana, da se mi meša. Da ne govorim o tem, da zopet nisem spala ponočiuser posted image

Zdaj pa me nekaj črviči... kot bi bili menstrualni krči , vendrar sem zadnja na seznamu julijk.

aja, jaz pa nimam nobenega zasebnega sporočila..... komu javiti, ko bom jaz rodila??
S

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   [Brisano sporočilo]
3.7.2008 22:14:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 149
3.7.2008 22:14:41   
ksenci
lex kako dober podpisuser posted image user posted image user posted image upam da boš uslišana!

ja pol bom pa jz tud vrjetn drugič noseča ko boma zidala, ker si zdaj že celo nosečnost  urejava stanovanje.user posted image še dons sm komi stopnišče prebela, da imava tud vhod lep, sam na žalost morma prej še po hodniku od tastarih.user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?