Blacky30 -> RE: Julijke 2008 IV. del (14.7.2008 12:46:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Blacky : Kaj mama pa ne more prit domov, če bi se začelo dogajat. Drugače pa mogoče malega peljita k omi, pa pol naprej. Tvoj pa ju lahko zjutraj v miru pripelje k vam. Jaz sem se zmenila še s sosedo, če bi slučajno bilo sredi noči in ne bi dobila babic, smo v bloku. Zakaj mislite, da nič ne smete, ko dojite?? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Če bi bila prehrana tako pomembna pol tistih, ki so na adaptirani hrani sploh ne bi zvijalo!! Jaz sem Nežo dojila 13mesecev in Klaro 8mesecev, pa res mislim, da ni take panike glede prehrane. Res pa je, da je najboljši čaj, kakor tudi sicer. (brez teina).Pa kumina tudi pospešuje izločanje vetrov, tako da v čaju za dojenje je zraven. Baloncy - držim pesti!! Ja, saj to je bila težava, da ga ne bi peljala spotoma k omi na poti v P, ker je oma doma iz našega kraja nazaj v MB, P pa imam od našega doma naprej proti Ptuju, tak da se potem mora vseeno še enkrat pripeljati do našega doma in potem naprej. To pa mine že veliko časa. Glede dojenja pa res nimam pojma. Prvič nisem uspela dojiti zaradi vsega sranja, ki je bilo okoli mojega poroda, tak da nimam nobenih izkušenj s tem. Samo vem, da mamice nonstop pravijo, kak ne smejo jesti to in ono in..... tak da nimam pojma. Imaš pa prav glede krčev in dojenja in adaptiranega mleka. Naš je bil na AM in je imel ful krče, tak da....ni bila kriva moja prehrana.
|
|
|
|