|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
6.7.2008 21:56:34   
moya
user posted image user posted image  TOREJ, JUTRI ŽELIMO SLIŠATI NOVIČKE NAJMANJ OD:
tedy PDP 2.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image Miša)
Katy\o/ (25user posted image ) PDP 5.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image user posted image  Ema; user posted image Gašper ) pregled 7.7.08
robika PDP 5.7.08 (1user posted image  user posted image  user posted image  Tija )
Mojcej (29user posted image ) PDP 6.7.08 (2user posted image  user posted image user posted image   Nika LJ)
lex (28user posted image ) PDP 7.7.08 (3user posted image   user posted image  user posted image Vita SG)  pregled 7.7.08
netki (27user posted image ) PDP 7.7.08 (2user posted image  user posted image  user posted image Tilen )

TOREJ 5 PUNC IN 2 FANTA, ZA BOLJŠE POVPREČJE !
GO GO!!! user posted image

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 751
6.7.2008 22:13:48   
Nyah*
user posted image Inigo, navijanje je pomagalo, BRAVOOOO, user posted image user posted image user posted image  CESTITKE ZA KORENJAKA!

user posted image Angelina, tudi tebi seveda cestitke, se nam je zdelo, da je pri vas ze kaj novegauser posted image user posted image !

Moya, jutri pa cakamo kaj?user posted image user posted image , da ne bo katera od nas prehitela, kaj pravis?

Hmmmm, ja nic, jaz imam jutri ctg, prvic, imam ze napotnico za porod, odprta sem bila ze prejsnji ponedeljek za en prst, tako da....navijajte zameuser posted image user posted image .

Ce se ne javim full dolgo ali ce dobite kak zbegan post pod mojim imenom, pomeni da cartamouser posted image user posted image !

Lex, ti kar rodit pojdi, bo precej tudi Alex zdrav, hisa zgrajena,..., ko ne bos imela toliko casa studirat kako in kajuser posted image .

No, user posted image  tudi mi prakticiramo, pa da vidimo, ali kaj pomaga ali neuser posted image .

Jocika, jaz imam  polno prahu, pa za peglat,..., prides?user posted image

No, javite se kaj, jaz sem sama, imam cas za cvek!

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 752
6.7.2008 22:30:57   
pety78
Nyah, gorenjka user posted image , kje boš pa ti rodila? Tudi v Kranju?

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 753
6.7.2008 22:34:50   
moya
Da bi šle kar mimo vrste misliš? Jaz še ne bi, no user posted image

Imam občutek, da se iste javljamo, kje ste res ostale in javite se tudi tiste, ki nas samo gledate user posted image

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 754
6.7.2008 22:41:56   
Nyah*
Ne ne, draga Pety, bom kar v rodnih Jesenicah rodila, ce bo vse pravuser posted image . A ti pa v KR?

Moya, mas prav.

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 755
   [Brisano sporočilo]
6.7.2008 22:42:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
6.7.2008 22:45:31   
HuAnita
Nekje sem zasledila, da je julijka TODI povila dečka. Še čestitke z naše strani!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 757
6.7.2008 22:50:54   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: Nyah RR

Ne ne, draga Pety, bom kar v rodnih Jesenicah rodila, ce bo vse pravuser posted image . A ti pa v KR?

Moya, mas prav.

Aja, sem vidla da si gorenjka, pa nisem pomislila na Jesenice. Ja, jaz grem pa v Kranj. Jutri grem rodit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 758
6.7.2008 23:25:10   
Nyah*
A reeees? Mas ze zmenjneo? Ob kateri uri bos pa rodila?user posted image  KOliko casa bo trajal porod?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 759
   [Brisano sporočilo]
6.7.2008 23:28:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
6.7.2008 23:46:44   
Nyah*
user posted image user posted image user posted image  BRAVO ZIMSKA!!! Cestitke za korenjaka, upam, da sta oba dobro! Veselo se cartajte!
Cestitke tudi atiju, pa tetki Andreji seveda, hvala za novicko!

No, no, moya, a prehitevamo al kajuser posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 761
7.7.2008 1:40:31   
Katy\o/
O čestitke Zimska. user posted image  user posted image  user posted image Upam, da se ti je želja, da rodiš v NM porodnišnici uresničila. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 762
7.7.2008 1:41:30   
Katy\o/
Aja, mimogrede... moya jaz imam samo enega. user posted image Ker ne vemo kaj je in imamo imena že izbrana sta imeni obeh spolov napisana. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 763
7.7.2008 6:55:35   
Blacky30
Zimska, iskrene čestitke ob rojstvu malega korenjaka Lana!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  
Ti pa si prehitevala preko polne črte!user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 764
7.7.2008 7:22:53   
Senci
Čestitke zimska za malega Lana!!! Pa ste res malo prehitevali pri vas user posted image

Netki, a danes pa bo user posted image ?! Malo heca mora biti - ko bo otroček pripravljen že bo! Držim pesti za vas!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 765
7.7.2008 7:34:57   
jocika
jocika a ne bi ti rajši prišla mojega orng spucat , naš je vsran, tvoj se pa sveti, tako da,....

Lex, sej mojga sma šla tud z vapotom prepucat - ni nov user posted image user posted image . No, kar sem lahk sem pa lepo v pralni stroj vrgla. Sam sem mela tak podvig že pred 7.meseci, ko sem ga dobla, pa glede na to, da renovirama to najino malo stanovanje, se je kr neki prahu spet gor obesl, tak da je bil tud že kr fajn usranuser posted image user posted image

Zimska čestitke za Lana. user posted image user posted image user posted image  Spet en korenjak! user posted image user posted image user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu Senci)
Neposredna povezava do sporočila: 766
7.7.2008 7:45:12   
Yasminka
Jutro!

Komaj sem vas prebrala user posted image . Čestitke najprej vsem novopečenim mamicam in njihovim user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz pa danes samevam. Hči je po enem mesecu spet v vrtcu, tako da sem kar malo zgubljena.
Sem pa včeraj mislila, da bo treba it v Rim. Sploh ne vem kaj je bilo. user posted image me je tako pritisnil ob sramno kost in živce, da sem popolnoma izgubila občutek v noge - dobesedno ohromele so mi.Potem pa se mi je takšna bolečina sprožla čez spodnji del trebuha, da sem user posted image . Po pol ure je bilo vse OK.user posted image
Zdaj grem pa na eno kavo, potem pa peljem user posted image na sprehod.

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 767
7.7.2008 7:47:16   
maja24
Zimska čestitke za korenjaka Lanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 768
7.7.2008 7:50:34   
maja24
NyahRR tut jest bom rodila na Jesenicah,mam dones spet CTG pa bomo vidl če že kej dogajauser posted image user posted image ,sam glede nato da mi sam trebuh otrdava še dolgo ne bo nič,moj me pa tut že non stop jaga naj grem rodituser posted image user posted image user posted image ,mi je učeri reku naj kr gor ostanem user posted image user posted image ,pa sm mu rekla da ne bom da bom še mal počakala.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 769
7.7.2008 8:02:14   
Nyah*
Maja, jaz grem zdaj na ctg, se vidivauser posted image . Upam, da se prepoznava.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 770
7.7.2008 8:30:07   
sasula
jutro, prvo čestitke vsem novim mamicamuser posted image  potem pa čestitke še meni, ker sem celo spala danes, jupi.
Almera: sem videla, da iomava obe enake zavese iz Ikeje, sobo Lip poljčane z dodatki (predalniki) Stola nimam, ker imam kar eno sedežno manjšo poleg, da mi bo komot:) In kar se sten tiče je ena oranžna in duga zelena, ostalo pa je belo., hehehehe. Očitno imava podoben okus. Po možnosti reci, da imaš še Nissanauser posted image

Jaz se že bašem s sadjem in jogurtom , na vago ne stopim več, ker sem na +14kguser posted image , baje je veliko zaradi zastajanja vode. Noge izgledajo kot testo za kruhuser posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 771
   [Brisano sporočilo]
7.7.2008 8:30:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 772
7.7.2008 8:30:56   
papir
zimska čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .
no danes jih je pa kar nekaj na vrsti.tudi jaz nestrpno čakam na kakšno dogajanje.za enkrat me mal zvija pa dol tišči kar me že 14 dni.ali pa psihauser posted image user posted image user posted image .upam na kmalu

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 773
   [Brisano sporočilo]
7.7.2008 9:17:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 774
7.7.2008 9:30:57   
anikabd
Dobro jutrouser posted image ,
kakšno lepo presenečenje. Bravo Zimska.user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke ob rojstvu sinčka Lana.user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi vsem ostalim mamicam: Lunica24 user posted image , Nasari88user posted image , Nanka user posted image ,

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?