|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
6.7.2008 12:09:17   
Tinky
Joj, meni se danes dobesedno rola.
Ne zdržim več, najbrž bi morala malo odklopit in ne tok mislit na porod. Hodim gor pa dol po bajti, pa skoz gledam košek in previjalno in čakam, da me zgrabijo popadki.
Itak vem, da bom rodila čez rok, sam pa, ko pomislim, da se lahko zavleče 14 dni....ne vem.....norim.

Ah, grem žret, bom vsaj za minuto se nečemu drugemu posvetila...

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   [Brisano sporočilo]
6.7.2008 12:11:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
6.7.2008 12:11:43   
papir
inigo končno maš svojo štručko pri sebi.čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .
bastian boga ti .res si mela smolo.ampak važno je da sta zdaj z dojenčkom v redu.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   [Brisano sporočilo]
6.7.2008 12:11:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
6.7.2008 12:12:05   
liju
bastian: samo da se je dobro izteklouser posted image user posted image user posted image . Kljub temu, da v drugo res ne bo mogoče več šlo, boš pa imela vsaj enega prekrasnega sončka, ki te bo vedno grel pri srčkuuser posted image user posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 680
6.7.2008 12:13:42   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Joj, meni se danes dobesedno rola.
Ne zdržim več, najbrž bi morala malo odklopit in ne tok mislit na porod. Hodim gor pa dol po bajti, pa skoz gledam košek in previjalno in čakam, da me zgrabijo popadki.
Itak vem, da bom rodila čez rok, sam pa, ko pomislim, da se lahko zavleče 14 dni....ne vem.....norim.

Ah, grem žret, bom vsaj za minuto se nečemu drugemu posvetila...

Kot bi sebe brala. Pa še tečna sem povrhu, ker mam tak vroče v stanovanju. user posted image Pa da ne govorim, da me je strah jutrišnjega dne, ko imam amnioskopijo. Pa sem močno upala, da bo kaj prej, ampak nič ne kaže na to. user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 681
   [Brisano sporočilo]
6.7.2008 12:14:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
6.7.2008 12:15:00   
liju
Flower: imaš ZS
Blacky: no te pa dobro poslušaj, da me slišiš. Še dobro da ni sobota, ker te bi tak mislila, da se keri ženi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 683
6.7.2008 12:17:56   
liju
Meni pa že lep čas teče mlekec, mislim, da kaka dva-tri mes. Ampak res malo, če pa stisnem, pa kar konkretno. Je pa isto prozorne barve, le malenkost se zraven pokaže tudi belo.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 684
6.7.2008 12:27:55   
maja24
Inigi čestitke za malega Brinauser posted image user posted image user posted image user posted image

Bastian111 res si mela grozen porod user posted image ,ampak za nagrado si dobila najlepšega sončkauser posted image .

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 685
6.7.2008 12:35:11   
netki
no ja, glede razpoloženja, sem tud jst mal bolj čudna danes....

naš pikec se je šel z mojimi kopat in neznansko uživa, jaz pa si želim da bi bila zraven....poleg tega bo danes že tretja noč, ko ne bo prespal pri nama, tako ga pogrešaaaaaaaaaaaam.....on pa naju nič user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 686
6.7.2008 12:35:55   
netki
a danes je pa samo ena rodila....user posted image user posted image

kaj še čakate

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 687
6.7.2008 12:36:04   
rovar_ka
Inigo - jeeeej, končno si dočakala malega sončkauser posted image user posted image user posted image Zdaj pa se le nacartajte!Čestitke!!!!!!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 688
6.7.2008 12:44:32   
lex
netki... popadkeuser posted image user posted image user posted image  - jaz bi kar šla, a še ni ničuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 689
6.7.2008 12:48:42   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: lex

netki... popadkeuser posted image user posted image user posted image  - jaz bi kar šla, a še ni ničuser posted image

čira, čara....evo ti popadke...jih čutiš????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 690
6.7.2008 12:52:57   
netki
user posted image

za vse ki si želite popadke......

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 691
6.7.2008 12:53:52   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne, ne je treba še kakšno čarovnijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 692
6.7.2008 12:55:18   
netki
pa mal počak da pride urok do koroške....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 693
6.7.2008 13:28:19   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: netki

pa mal počak da pride urok do koroške....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 694
6.7.2008 13:28:26   
Anonimen
Pozdravček vsemuser posted image

sem samo na hitro prišla pokukat sem gor in vam sporočit, da sem 29.6. postala mamica fantku Aiknu.

Bi sporočila Blacky30, pa sem zmeda jaz shranila tel.številko tako, da je imela premalo številkuser posted image

Čestitke vsem novim mamicam, bom kasneje prebrala kaj ste kaj napisale v preteklem tednuuser posted image

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 695
6.7.2008 13:29:46   
maja24
Angelina čestitke za sončka Aiknauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 696
6.7.2008 13:42:41   
netki
mene vsake tolk časa spet neki šraufa....pa spet driska.....user posted image user posted image

*Angelina*....čestitke

spet fantek, mislim da bodo zmagali

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 697
6.7.2008 13:46:44   
maja24
Netki jest pa da sam pomislm da bom v kratkem rodila me koj naženeuser posted image user posted image ,je pa res da grem zdej vsak dan na veliko potrebo,prej sm hodila na dva tri dniuser posted image user posted image .
Ma mene je tolk strah,čeprou mi vsi pravjo naj se ne obremenjujem s tem k itak nevem kako potekauser posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 698
   [Brisano sporočilo]
6.7.2008 13:54:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
6.7.2008 14:00:52   
netki
maja24....sej nimaš kej, zdej je kar je, imej v mislih to da boš mamica lepemu otročku in da bo samo vajin......ti pa ga boš rodila, bodi ponosna na to.
sej bolečine pa morjo bit, pol jih itak pozabiš k vidiš zakladek...lahko pa da bo porod zelo brzinski. Sej mene je tud strah bolečin, morebitnega CR, komplikacij......najbolj me je strah tega da nebi imela moči za potiskanje....ampak še vsaka je rodila
kot je že ena mene tolažila....z vsakim popadkom je bližje rojstvo in popadek je zakon!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?