Nyah*
|
Ja hormoni,..., podzavestna skrb zaradi blizajocega poroda in prihoda ,..., vse smo na istem , le moze imamo razlicne. Tudi moj ni take sorte, da bi non stop okoli mene letal, me crkljal in masiral,..., razume, kadar potozim, vzame si cas zame, a tudi zase seveda , je pa tudi ogromno s tamalo, da me razbremeni, tako da ne morem tozit cez njega. Je pa res, da sem tudi jaz jokica v , veliko stvari, zaradi katerih bi prej ali znorela ali se jim smejala, me sedaj spravi v , pa vcasih me objame, pa se bolj jokam, vcasih znori, kaj se cmerim, da mi noben nic noce,..., kaj pa vem no. Tudi njim po mojem ni lahko. Ja, pa tudi midva sedaj renovirava, delava, stresno je za oba, pa se pozna na odnosu, zivcna vojna, a ko pride bo lepoooooo . Lex, dobro si napisala. Tudi moj je ob prihodu Naje , pa je bil takrat zame najlepsi moski pod soncem z njo v narocju . HD, ti pa nikar ne tozi, saj si danes in vceraj celo , tako da med vama ze ne more biti tako slabo. Sasula, glede poroda ne skrbi, lahko si samo skodis. Ker psiha vpliva ves, pa zelo malo lahko vplivas drugace na potek poroda. Gibaj se, kolikor lahko, pa pozuitivno misli, sprosti se, tako bos najvec naredila zase!
|