Blacky30
|
Ja, mojcek1, mene tudi spanec matra. Sem se ponoči fajn naspala, od polnoči do pol osmih zjutraj, potem pa še čez dan uro in pol, pa me zdaj že spet matra. Ti le glej, da ne boš v paniki potem pakirala torbe za P, pa polovico stvari doma pozabila. Netki, bom držala pesti za mirno noč in spanec. Povej, kako pa bo, če zdaj vzdržiš do PDP brez popadkov, ti bodo takrat avtomatsko CR naredili ali bodo najprej poskusili vaginalni porod? Lex, za Alexa pošiljam , da bo čimprej zdrav. HD, zdaj pa da vidimo, če bo tebi sex kaj pomagal, ker ostalim je naredil same preglavice. Če samo pogledam ubogo netki. Sasula, ne sekiraj se. Jaz se vsak dan sproti borim s strahom pred porodom, pa sem enega že dala skozi. Sem si sposodila knjigo Modrost rojevanja in mi je veliko pomagala. Sem se kar nekak počasi sprijaznila, čeprav vem, da ko bo napočil čas, bo nastala panika v moji glavi in bom čisto prestrašena. Ampak se tolažim, da so vse te punce pred mano to dale skozi, pa bom tudi jaz. Hudiča, saj smo ženske korenine!! Tak, da te razumem. Midva pa imava jutri 6. obletnico poroke, pa gremo k tastu na RD. Zato me je dragi danes presenetil in mi prinesel darilo, parfum Light blue od Dolce Gabbana. Me je ful šokiral, pa tak mi je pasalo malo pozornosti, ker ga itak nikoli ni doma, ker dela, dela, dela,.... ja redna služba in popoldanski s.p., pa veste, koliko časa mu ostane.
|