Blacky30
|
Ok, priznam, nekje sem se vsekala pri tehtanju. Danes sem jo še enkrat in ima +270g. To pa je menda ok, ne? Tehtam pa jo tako, da najprej sebe stehtam, potem pa jo vzamem na roke čisto nagico in se še enkrat stehtava skupaj. Pa potem samo odštejem od svoje teže. Robika, marička, so te namatrali. Kolikor berem, ugotavljam, da je Celje res najslabše opevana P tukaj gor. Vsako so nekaj matrali in pustili čakat. Si pa lepo napisala svojo izkušnjo, čeprav verjetno ni bila lahka, si kar dolgo imela popadke, revica. Glavno, da ste zdaj skupaj in se cartate. Flower, pri meni je bilo prvič tako, da so ga poslali domov, ker sem šla na sprožitev poroda, pri katerem se nikoli ne ve, kako dolgo bo trajalo, da bo prijelo. Zato so mu rekli, naj se gre domov spočit, da bo potem lahko sodeloval, ko ga bom dejansko potrebovala. Ker pa se je ena babica tam res zavzela za mene (Erika Marin), mi je po dveh urah rekla, naj ga kar pokličem, ker je ona ravno nehala s smeno in je šla domov. Pa je verjetno vedela, da me še nekaj časa ne bi poklicale. Tak da je prišel, ko sem bila odprta 3 cm in ostal do konca. Sem pa imela to tudi napisano v pismu porodnih želja. Glede trdega trebuha, ja, sem ga imela večkrat kar po nekaj ur. Daska, čestitke!!! Ojej, uboga tims. Samo, da se je vse dobro končalo in da je z njo vse ok. Komaj čakam, da pride nazaj, da pove, da je res vse ok in da se dobro počuti. Midve pa sva danes spet šli malo ven sedet na dvorišče. Sem jo kar zunaj podojila, ker imam tak fajn mir okoli. Samo potem pa jo je spet začelo šraufat, pa potem se je posračkala vse po hrbtu , tak da sva morali gor in spet sem jo morala podojit, tak da se je najin zunanji obisk končal. Upam, da bo jutri boljše.
|