Blacky30
|
Jaz jo imam notri v kratkih rokavih in hlačah do pasu, ko spi, jo malo pokrijem s pleničko. Imam pa notri 27 stopinj. Prej pa sva šli prvič ven na dvorišče in je bila enako oblečena kot notri, samo je bila pokrita s pleničko, pa še ena plenička je zakrivala voziček, tak da ji ni pihalo. Ker danes pri nas piha. Netki, glede ......niti razmišljam še ne o tem, ker me šivi še vedno fajn jezijo. Me peče, da je groza, pa še hemeroide imam zaradi te presnete driske, tak da... Še dobro za prašek za rane, ker me ta rešuje, sicer bi se mi že zmešalo od skelenja. Tak da sex je pri nas še zelo dalečččččč. Se mi niti ne lušta. Pa tudi moj mi ne gnjavi, ker je itak tak zaposlen, da se mu že meša od vsega. Ti nisi bila šivana? Dihanje med popadki.....meni je zelo pomagalo. Samo sem se naučila dihat čisto drugače kot te učijo v MŠ in je delovalo. Bolečine so bile čisto znosne in nič hude, kot prvič. Sem se pa učila iz knjige Modrost rojevanja. Dihati moraš tako, da ko pride popadek (tisti začetni) globoko vdihneš in potem izdihneš zrak tako, da moraš narediti ful mehko ustnico in ti tak žlobudra, ko gre zrak ven. Sem mogoče malo smešno zvenela, a mi je bilo v tistih trenutkih vseeno. Ko pa pridejo popadki tiščavniki, pa globoko vdihneš in ko je popadek na vrhuncu, sopihaš kot kuža, ki mu je vroče, dokler popadek ne mine. Jaz sem se toliko osredotočila na moje dihanje, da popadkov nisem čutila v vsej svoji veličini, so bili precej olajšani. Neboglasnica, Staš je čudovit dojenček, pravi cukerček. Glede potenja...pa se jaz zdaj po porodu ne potim več, prej pa se mi je mešalo od tega. Nisem navajena. Auroraa, jaz ji kapice danes nisem dala, samo je bila cel čas zadekana v vozičku. Flower, lepo pozdravi liju in mojcek1. Držim pesti za mojcek1, da se čimprej reši in naj se ji začne kar danes po naravni poti. Lunica, le tako naprej. Naspana mama je zadovoljna mama. Glede dodatka pa se ne sekiraj preveč in ne vztrajaj pri dojenju, če bo premalo tehtal. Jaz sem Nejca imela samo na adaptiranem, pa ga poglej, korenjaka mojega. Ni bil bolan niti enkrat do vstopa v vrtec pri 2,5 letih. Tak da ne verjemi čenčam, da so nedojeni otroci veliko bolj bolni kot ostali. Važno je, da je otrok zadovoljen in sit. Ja, jaz ji brisačo podstavim do vratu in čez celo dolžino hrbta in se ne obrne. Ji pa za brisačo zataknem tudi odejico.
|