|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
26.7.2008 11:55:09   
sonček85
čestitke tims in populis ,pa še vsem drugim mamicam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
26.7.2008 11:56:10   
netki
jst sem mu pa oblekla body z dolgimi rokavi in hlačke do pasu.....
sploh ne upam oblečt kratkih rokavov....se mi zdi da bo premalo....kaj pa vem....no sej se bom opogumla user posted image user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
26.7.2008 12:01:59   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

Blacky zelo lepa porodna zgodba, sem se tudi jaz user posted image ob branju user posted image Kaj mogoče veš kateri dve babici sta bili pri porodu. Jaz sem samo eno uspela vprašati kako ji je ime (Mira), ker je šlo vse tako na brzino pa takšna gužva je bila tisti dan, da sta po mojem porodu kar oddrveli v drugo porodno sobo user posted image user posted image user posted image

Saj pri meni je bilo enako, brzina pa to. Gužve sicer ni bilo take, dve sta še rojevali poleg mene. Eni babici je bilo ime Ana (dva priimka), ta druga pa je imela blond dolge lase, spete v čop. Obe sta bili srednjih let.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
26.7.2008 12:21:56   
Blacky30
Čestitke tims in populis!!!!! Pa sta dočakali vajini princeski!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Soncica, lepo napisana porodna zgodba, čeprav sam porod res ni bil najlažji. Glavno, da je zdaj vse ok in da se imate doma super! Kako pa je tvoj Benjamin sprejel Timoteja? Imate kaj težav?

HD, moja je bila tudi zlatenična, sem jo imela en dan 4 ure pod lučko. Tvoja je bila menda bolj, ne? Ker sta nekaj dalje ostali v P. Mogoče so zato to predlagali. Meni niso nič rekli.

Netki, nimam pojma, kaj ji naj oblečem. Danes lahko greva prvič ven za pol ure, pa še ne vem, kaj ji bom gor navlekla. Bova pa šli enkrat po 17. uri.
Midve sva pa danes spali 5 ur v kosu, potem pa sva se najedli, previli in šli spat še za 2 uri.user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
26.7.2008 13:02:49   
Blacky30
Yasminka sporoča:

"Danes ob 11.19 je našo družinico s svojim prihodom razveselil Matej, težak 4190 g in 53 cm dolg. Sestrica Ema, oči Žiga, mami Jasmina"

Iskrene čestitke za korenjaka Mateja!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
26.7.2008 13:12:16   
sonček85
hd:kako ste lepi.iiiiiiiiii prava srečna družinica.how swett

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
26.7.2008 13:14:42   
Blacky30
Hvala vsem za pohvale glede moje zgodbe. Sem se potrudila, ker menim, da je to zelo lep spomin mojima otročkoma in popotnica za njuno samostojno življenje. Jima jo bom podarila, ko bosta odrasla. Prav tako jima zbiram vse njune prve stvari v skrinjico spominov. Sem taki sentimentalni človek.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
26.7.2008 13:24:37   
Nasara88
Blacky tudi jaz imam dve skrinjici, kjer zbiram takšne male spominčke (prva dudica, nosečniški test, sponka od popka, ipd.). Tudi meni se zdi, da ko otrok enkrat odraste ima lep spomin user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
   [Brisano sporočilo]
26.7.2008 13:30:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3284
26.7.2008 13:35:44   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

Blacky tudi jaz imam dve skrinjici, kjer zbiram takšne male spominčke (prva dudica, nosečniški test, sponka od popka, ipd.). Tudi meni se zdi, da ko otrok enkrat odraste ima lep spomin 

Jaz sem tudi spravila nosečniški test ... verjetno bom spravila tudi prve copatke in prvo dudo ... imam rada takšne spomine user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
26.7.2008 13:36:13   
Nyah*
Samo na hitro se vam javljam, za nazaj bom brala kasneje, sem takooo zaspana (zakaj zeuser posted image ):

V glavnem, vceraj sva prisla domov, vse je ok, cartava se, papava, kakava in spivauser posted image user posted image user posted image . Sestrica ga je lepo sprejela, stalno ga lupcka, le ko joka, si zamasi usesa in zacne peti pesmiceuser posted image .

Vsem novopecenim mamicam ISKRENE CESTITKE!

Hvala vsem za cetsitke in lepe zelje ob rojstvu nasega Iana!

Papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
26.7.2008 13:42:58   
lex
Vsem mamicam iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

blacky super porodna zgodba. Vidiš, da so pomagale besede, da je vsak porod drugačen.

Ja nič grem največjemu rit spucatuser posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
26.7.2008 13:50:22   
lex
Almera moja Alina je bila takšna, pa je skoz na hrbtu spala. Po tri blazinice sem ji založla, ampak je tako dolgo mrdala, da se je zmrdala na hrbet.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
   [Brisano sporočilo]
26.7.2008 14:06:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3289
   [Brisano sporočilo]
26.7.2008 14:08:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3290
26.7.2008 14:16:53   
TODI
Almera, naš Svit tudi hoče sam na hrbtu spat, tako da... Jaz ga sicer postavim na bok, ga pokrijem in je to to, ga pa potem vedno dobim na hrbtu. Očitno mu to paše.

A je tebi patronažna rekla, da ga imej oblečenega v 2 dolge rokave??

Ker meni so že v P rekli, da so eni čist dovolj, ko je pa vroče pa samo body s kratkimi pa sem mu šele danes dala kratek rokav in je čist zadovoljen.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3291
   [Brisano sporočilo]
26.7.2008 14:30:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3292
26.7.2008 14:36:07   
lex
jaz jo imam v 1 dolgih rokavih in hlačah do pasu. Prej ko smo bili zunaj je bilo še prehladno za kratke, sedaj smo pa itak v hiši in imam 23 stopinj not, tako da se nič ne buni, da bi ji bilo prevroče, če bom šla pa malo po 15 uri ven jo bom pa verjetno slekla. je še nisem, ker ko sva domov prišli se je začel mrazuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3293
26.7.2008 14:37:20   
neboglasnica
Almera, tdui jaz sem govorila s populis, ki je kot rožica. Tims se mi pa še vedno ne javi, tako da me že kar skrbi, čeprav je populis rekla, da je menda ok. Upam, da ji je mobi crknil...

Glede spanja na hrbtu pa tudi naš Staš rita in rita toliko časa, da je na hrbtu, potem pa spi tako kot včeraj po 4 ali 5 ur.

Neposredna povezava do sporočila: 3294
26.7.2008 14:38:14   
neboglasnica
Aja, naš Staš ima dolge rokave, žabice .. ko bomo šli ven, bo dobil pa hlačke do pasu.

Neposredna povezava do sporočila: 3295
26.7.2008 14:40:40   
neboglasnica
Rada bi vam prilepila slikice mojega škrata, pa ne znam. Pomoč???

Neposredna povezava do sporočila: 3296
26.7.2008 14:41:21   
frutka_
Čestitike vsem mamicam! Zdaj pa pridno cartajte svoje štručke. Jaz jo kar naprej...
Jaz jo imam oblečeno v pajacka s 3/4 hlačami, bodi s kratkimi rokavi in tanko jopo preko. Potem greva na vikend in bo verjetno v kratkih rokavih pa pokrita s tanko bombažno odejico. No, bom videla kakšno bo...Full nimam občutka kako jo naj oblačim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3297
26.7.2008 14:45:59   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Rada bi vam prilepila slikice mojega škrata, pa ne znam. Pomoč???

najprej jih moraš dat na računalnik in potem kar tukaj v album. Ali pa se registriraš na strani shrani.si in tam naložiš svoje slikice, od tam pa kopiraš sem. Tko na hitro povedano.

Neposredna povezava do sporočila: 3298
26.7.2008 14:47:46   
netki
eno vprašanje....hmmmuser posted image user posted image

kdaj po porodu ste oz. boste začele user posted image user posted image ???

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
26.7.2008 14:50:10   
frutka_
Najprej poporodni pregled potem pa počasi...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?