|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
24.7.2008 9:36:19   
Anonimen
Oni pa ogromno potujejo po svetu in bi blo res zoprno potovat s Jumbo paketom plenicuser posted image Pa še v take kraje hodijo,da ne vem,če so tam že slišali za pleniceuser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1451
24.7.2008 9:36:23   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

user posted image Drugač kuham mal več ko 3 minute ampak se mi gres velikrat prismodi tamala pa lačna za umret in tolče po mizici mnjam mnjamuser posted image

ja zgleda da maš preveč cajta za kuhat da se prismodi user posted image user posted image user posted image user posted image

pr nas je včasih taka urgenca kr naenkrat da še za kašico z vodo težko počaka. ampak pol ma pa vmes ful druzga dela in usta odpira pa glavo za 360 vrti okoli in misli da bo žlica pa za njo hodila. trenutno jo najbolj interesirajo muhe in vešče in tka bitjeca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
24.7.2008 9:37:08   
zalenka

Oni pa ogromno potujejo po svetu in bi blo res zoprno potovat s Jumbo paketom plenicuser posted image Pa še v take kraje hodijo,da ne vem,če so tam že slišali za pleniceuser posted image

no pol so pa že meli razlog da so odvadli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
24.7.2008 9:37:59   
Anonimen
Srursa-jogurte dajem od Ljubljanskih mlekarn al pa Jogobelo,al pa.....mah vse nouser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1454
24.7.2008 9:39:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

Ona je na pol Indijka in tam učijo,da otrok ne sme bit v svojih iztrebkihuser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1455
24.7.2008 9:39:13   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Dajte malo napisat kakšne jogurte kupujete. Ker jaz nimam pojma, ker jih ne jem.

pri nas tele:

• hofer: sadni (malina, gozdni sadeži, borovnica, jagoda, češnja, marelica/brekev) s 3,5%MM
  • hofer: navadni bio s 3,5%mm
  • lj mlekarne: bio sadni (breskev) s 3,5%mm

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
24.7.2008 9:40:30   
Anonimen
Mah nč šibam.Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1457
24.7.2008 9:40:38   
zalenka

Ona je na pol Indijka in tam učijo,da otrok ne sme bit v svojih iztrebkihuser posted image

sej ni v njih ampak ponavadi na njih user posted image user posted image user posted image user posted image . če je pa dovolj težka plenica jo pa med plazenjem ali hojo že tolk dol vleče da niti na njih ni več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
24.7.2008 9:42:08   
Anonimen
Zalenka še neki-ej kako bi jaz bratu poslala un program studio5,5user posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1459
24.7.2008 9:50:54   
zalenka

Zalenka še neki-ej kako bi jaz bratu poslala un program studio5,5user posted image

ja link mu pošlji pa naj si ga dol potegne: http://skala.pef.uni-lj.si/alenka/photostudio55.zip

al si misnla če nima neta al kej??? pol ga ti posnameš na cd in mu ga pošlješ.
če hočeš ti lahko tud jaz zapečem in pošljem sam naslov povej.

< Sporočilo je popravil zalenka -- 24.7.2008 9:51:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
24.7.2008 9:56:11   
Anonimen
Zapečem na cd?Hmmmuser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1461
24.7.2008 10:00:11   
Anonimen
Dej povej kako pošljem linkuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1462
24.7.2008 12:23:52   
Talika19
Mi smo šli pa na sprehod v gozd in dobili 4 jurčke in 1 turka. Za eno večerjo pa bo.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
24.7.2008 12:34:12   
zalenka

Dej povej kako pošljem linkuser posted image

a se ti mal hecaš z mene????

ja skopiraš ga v mail in pošlješ. a bo to šlo?

drugač ap povej pa ti jest brez problema zapečem in ti pošljem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
24.7.2008 12:36:32   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Mi smo šli pa na sprehod v gozd in dobili 4 jurčke in 1 turka. Za eno večerjo pa bo.user posted image

super. jaz pa že lep čas nisem šla po jurčke, ker teren kamor sva midva hodila je tako strm da skoraj kolena grizeš. v nosečnosti ni šlo, zdej pa z nitko tud en čas en bo nič.

no saj jaz itak samo nabiram rada, gob drugač sploh ne jem, razen marel.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
24.7.2008 12:40:16   
*lenc@*
zalenka-nič tazga sam obrneš jo k hoče z glavo navzdol in obe nogici na tla položiš, da rodi da se more obrnt.

men je full smešna k v naslonjlalo za roke(od sedežne) rine pa rine...user posted image

v 90% ji pa rata

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
24.7.2008 12:43:01   
*lenc@*
jaz sem pa naši danes ponoč dala hipp-ovo mleko in sicer prvič trojko. k do zdaj je skoz 2. pila. in je spala skoz v svoji postli, sam k se je zbudila hit flašo in tak do pol7h, pol sem jo pa podojila(k so ble kar polne) in sva čorili do 8h.

vem pa da jo neki daje(zobki npr) k kar stoka med spanjem, se mi kar smili.saj je še tok majhnauser posted image user posted image najina lubika

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
24.7.2008 12:43:53   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

zalenka-nič tazga sam obrneš jo k hoče z glavo navzdol in obe nogici na tla položiš, da rodi da se more obrnt.

men je full smešna k v naslonjlalo za roke(od sedežne) rine pa rine...user posted image

v 90% ji pa rata

hja sam kaj pa če je mal previsok in nogice ne grejo kr tko dol?

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
24.7.2008 12:44:14   
*lenc@*
men so pa pohane marele zakon!!!! res, bolš k vsak mesouser posted image

pa juha iz jurčkov, mnjam mnjam oz ama amauser posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
24.7.2008 12:45:43   
*lenc@*

v 90% ji pa rata

hja sam kaj pa če je mal previsok in nogice ne grejo kr tko dol?

mene je enak skrbeluser posted image
gre gre, dol se more spustit počas, 2x bo mal prletela pa jo drži pol pa ve, da mora z občutkom pa lepo na nogice stopi

mi2 mava v spalnici visoko postlo

R. K.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
24.7.2008 12:46:13   
zalenka

jaz sem pa naši danes ponoč dala hipp-ovo mleko in sicer prvič trojko. k do zdaj je skoz 2. pila. in je spala skoz v svoji postli, sam k se je zbudila hit flašo in tak do pol7h, pol sem jo pa podojila(k so ble kar polne) in sva čorili do 8h.

vem pa da jo neki daje(zobki npr) k kar stoka med spanjem, se mi kar smili.saj je še tok majhnauser posted image user posted image najina lubika

pri nas tud nitka zadnje 3 dni mal pojokca ponoč vsake tolko. ampa tako za 3 sek - sploh ne grem k njej. ampak mije jasno sej sta včer dve štirki vn pršli. zdej je sam še ena, pol pa upam da bo mal mira vmes pred trojkami in petkami.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
24.7.2008 12:46:36   
*lenc@*
važn je , da se nastavi na trebuh pa noge dol in pol so kmalu tlauser posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
24.7.2008 12:47:48   
zalenka

men so pa pohane marele zakon!!!! res, bolš k vsak mesouser posted image

pa juha iz jurčkov, mnjam mnjam oz ama amauser posted image user posted image

pohane so tud kul ja, jaz mam pa najrajš samo na putrčku popečene in povegetane.

jurčki so pa bljak ne glede na način priprave. in vse druge gobe tud. mi cela kuhna pol smdri k to za mojga čvajžim user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
24.7.2008 12:48:47   
zalenka

važn je , da se nastavi na trebuh pa noge dol in pol so kmalu tlauser posted image

bomo probal. bolš da jo prej dol navadim ane kokr se ona gor navadi in ne zna dol user posted image user posted image

a lina že gor tud sama spleza?

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
24.7.2008 12:50:27   
zalenka

jest sm pa zadnjič prvič vzela aptamil 3, ker do zdej smo mel skoz antirefluksnega in ta je sam en, pa ga ne mara. mije po eni strani brezveze zdej še AR kupvat k ne poliva več. sm pa zdej kr aptamil 1 kupla pa bova probale tega.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.