Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 21:45:44
|
|
|
|
Pikec
|
Vsaj za enga sem zihr da je.... Kuk bi bla na njenem mestu
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 22:21:06
|
|
|
|
hmm...
|
Saj so sandalčki čist kul.
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 22:47:39
|
|
|
|
mama54
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Te so lepe: Boga noga. Se mi smili to dete, sigurno ma mater ****njeno na čevlje Meni so pa tako cart na tej nogici.. Če bi imela tako majhno punčko, bi si želela, da ji obujem te lušne japonkice.
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 22:52:32
|
|
|
|
nejcko
|
meni so pa najbolj cortiš od vsega bose otroške nogice, sploh dojenčkove ... se mi zdi, da jim vsaka obutev odvzame tisto cukravost bose bose nogice za lupčakt
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 23:04:43
|
|
|
|
smrka
|
men se pa ta nogice nekam zdi znana... hm
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 23:04:57
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko meni so pa najbolj cortiš od vsega bose otroške nogice, sploh dojenčkove ... se mi zdi, da jim vsaka obutev odvzame tisto cukravost bose bose nogice za lupčakt se podpišem jaz bi jih kar pojedla
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2008 23:11:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 23:38:01
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina Jaz sem tudi zrela za CSD. Moja je imela tam pri 10 mesecih tudi take japonke in seveda še ne dveletna nosi modrček od kopalk. In zdej? Kolikor sem do sedaj razumela: si alkoholik, zrela za CSD, ...... Sem morda še kaj pozabila
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2008 23:41:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 23:49:39
|
|
|
|
amaya
|
sej se mi je zdelo, samo nisem si upala napisati
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 23:54:51
|
|
|
|
Peli
|
Prav z zanimanjem preberem prvi post... ...no sm pršla do zadnje strani...komej še vem o čem je govora . Dobr ste nardile študije za ene japankice, k še hojene ne bodo, pa najbrž tud na nogici ne bojo dolg obstale. Resno me pa zanima če obstajajo kakršne koli natikačke za fante št. 22? Je že res da je fino če je otrok bos - samo ne za hojo po razgretem asfaltu. ...itak pa mislm da sm čist sfalila temo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2008 23:56:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 3.7.2008 0:00:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Crocsi obstajajo. Naprimer
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 3.7.2008 0:03:37
|
|
|
|
Peli
|
Ma to so mi pa preštprasti za otroka, mi delujejo podobno kot leseni cokli .
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 3.7.2008 0:06:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Vem, da je bila enkrat že ena tema...kje bi se dalo dobit japanke za šestmesečno deklico, številka 16-17, po možnosti s tistim paskom zadaj. H&M .
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 3.7.2008 0:18:03
|
|
|
|
Peli
|
v H&M sm jest vidla le ene take fletne sandalce za dojenčke, ne pa japank.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2008 0:20:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 3.7.2008 7:23:23
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Peli Ma to so mi pa preštprasti za otroka, mi delujejo podobno kot leseni cokli . O ja, seveda, ker jih nisi probala. To je eno najbolj udobnih obuval, kar jih je moč dobiti. Resno.
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 3.7.2008 14:22:31
|
|
|
|
Magi*
|
o križana gora. pa hvala za zabavo. se pa zdaj ful sekiram. moja 3,5 letnica je včeraj na vsak način hotla met v trgovino modrc od kopalk. sam modrc. lani je pa hotla na koncert v sneguljčica opravi, in je tudi šla. glede torbic in verižic se že dolgo ne obremenjujem. aja, v japankah pa uspešno laufa že od lanskega poletja. faaaak, kaj le bo iz nje? faaak, pa crockse ma tudi. moram hitro do kakega pedopsihologa.
|
|
RE: japanke za čist majhne 3.7.2008 14:48:42
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* o križana gora. pa hvala za zabavo. se pa zdaj ful sekiram. moja 3,5 letnica je včeraj na vsak način hotla met v trgovino modrc od kopalk. sam modrc. lani je pa hotla na koncert v sneguljčica opravi, in je tudi šla. glede torbic in verižic se že dolgo ne obremenjujem. aja, v japankah pa uspešno laufa že od lanskega poletja. faaaak, kaj le bo iz nje? faaak, pa crockse ma tudi. moram hitro do kakega pedopsihologa. Priporočam.
|
|
RE: japanke za čist majhne 3.7.2008 15:02:55
|
|
|
|
mama54
|
x
< Sporočilo je popravil mama54 -- 3.7.2008 15:05:23 >
|
|
RE: japanke za čist majhne 3.7.2008 15:05:02
|
|
|
|
mama54
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Magi* o križana gora. pa hvala za zabavo. se pa zdaj ful sekiram. moja 3,5 letnica je včeraj na vsak način hotla met v trgovino modrc od kopalk. sam modrc. lani je pa hotla na koncert v sneguljčica opravi, in je tudi šla. glede torbic in verižic se že dolgo ne obremenjujem. aja, v japankah pa uspešno laufa že od lanskega poletja. faaaak, kaj le bo iz nje? faaak, pa crockse ma tudi. moram hitro do kakega pedopsihologa. Priporočam. Pa javit na CSD
|
|
RE: japanke za čist majhne 4.7.2008 20:37:51
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina Da gre otrok star tri leta k frizerju in se mu naredi pramene. Verjetno nimaš otroka starga 3 leta kaj Da naša 4 letnica gre sploh k frizerju je pogoj pramenček pa čeprav samo eden in ne vem zakaj to tlačiš k tistim ki otroke pri 1 letu prebadajo za nakit in dajejo ne vem kakšne verižice in zapestnice gor in tiste ki hočjo dojenčku nataknit gor japonke. Pa še japonke naša jih ima jih je dobila lani, tamal (2 leti) ji pa nima, ker je enkrat dal gor japonke od starejše (ker so mu bile pač všeč) in se začel dret AUA in ne vem zakaj bi ga tlačla vanje če mu ne paše. Ja imamo pa crocse (no ne original) tako mali tako večja, kot jaz.
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 5.7.2008 10:23:27
|
|
|
|
janjja
|
malika Objave: 3183 Status: odsoten Bože mili Linčajte me, no vse me ne boste , moj ta mali še ni star 3 leta in ima crocse in o moj bog, tudi japanke ima , sem za prijavit na CSD? Hvala enako, a pozimi ko jim gor nabijete zimske čevlje in ne vem kaj še vse pa štrikane zokne jih pa nič ne žuli???? Pa saj otrok sploh še ne hodi, zakaj torej bi ga tole oviralo. Ene ste res prave. Nimam besed za vas. Aja pa še ona izjava da bo zaradi japankic prostitutka ko bo večja....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?