Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 14:54:55
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Volga Ampak narkič lahko postaneš, četudi začneš crocse nositi po 35. letu. Ali pa alkoholik, dajmo rečt raje alkoholik. Po 35. je bolj v modi alkoholizem. Sam če štikle nosiš tud lahko, bojda... Sunce japansko, jaz pa jih večkrat obujem. A sem alkoholik? Jaz imam pa danes obute japanke... A to pomeni, da sem
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 14:55:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma kake mate Kako pa naj japonke ovirajo razvoj nog? Saj je sam podplat pa tist trakec Nič ne utesnjuje. Pa kar se žuljenja pa trakca tiče......ne vem al jaz same čudne otroke poznam, sam v večini če jim kaj ne paše vreščijo v nenormalno visokih tonih Pa v tej vročini se mi zdijo japonkice vsen manj moteče za malo štručko k pa volneni štunfi To da bo pa narcisoiden otrok če mu nekdo japanko obesi na nogico pri pol leta pa ne vem no....kaj so 30let nazaj že delal baby japonke? Aja....pa jaz sm kot majhna punčka mela ene adidaske, take črne na ježka, se prav spomnim. Pa nism športnica zdej
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 14:56:17
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Volga Ampak narkič lahko postaneš, četudi začneš crocse nositi po 35. letu. Ali pa alkoholik, dajmo rečt raje alkoholik. Po 35. je bolj v modi alkoholizem. Sam če štikle nosiš tud lahko, bojda... Sunce japansko, jaz pa jih večkrat obujem. A sem alkoholik? Zdaj bi prišel prav en instant psiho test, pa kaj nimamo tukaj nobene wriliwonabešrink Dobro bom , jaz. Katero pijačo si najbolj želiš v toplem , vročem dnevu zraven pizze? Pivo. Žal, punca. Jaz sem tanikaa in sem alkoholik.
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 14:57:15
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Volga Ampak narkič lahko postaneš, četudi začneš crocse nositi po 35. letu. Ali pa alkoholik, dajmo rečt raje alkoholik. Po 35. je bolj v modi alkoholizem. Sam če štikle nosiš tud lahko, bojda... Sunce japansko, jaz pa jih večkrat obujem. A sem alkoholik? Jaz imam pa danes obute japanke... A to pomeni, da sem Le priznati si moraš.
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 14:57:47
|
|
|
|
Raho
|
Primož, a nas lahko vržeš na čvek
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 14:59:20
|
|
|
|
malika
|
Bože mili Linčajte me, no vse me ne boste , moj ta mali še ni star 3 leta in ima crocse in o moj bog, tudi japanke ima , sem za prijavit na CSD?
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 15:00:05
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: malika Bože mili Linčajte me, no vse me ne boste , moj ta mali še ni star in ima crocse in o moj bog, tudi japanke ima , sem za prijavit na CSD? tebe sploh ne bomo prijavljali, ampak te bomo direkt odpeljali
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 15:02:51
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: malika Bože mili Linčajte me, no vse me ne boste , moj ta mali še ni star 3 leta in ima crocse in o moj bog, tudi japanke ima , sem za prijavit na CSD? evo, tanikaa že kliče. Z brivskim.
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 15:03:12
|
|
|
|
malika
|
šit ej. tiho bi bila
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 15:12:38
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ehm, zakaj mene ne vprašate, kaj se zgodi na RR, predenj odpirate take debate
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 15:16:58
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Ehm, zakaj mene ne vprašate, kaj se zgodi na RR, predenj odpirate take debate a ni tako bolj zanimivo?
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 15:19:50
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina Ne nisem hotela pogojevatiz japankicami, me pa strašansko pogreje, ko vidim, kaj vse eni starši navlečejo otroku. Neke čudne majčke, pa modrčke od kopalk pri starosti dveh treh let , nakit pri starpsti enega leta (ki ne samo da izgleda neokusno ampak je tudi nevarno - samo moje skromno mnenje). Da gre otrok star tri leta k frizerju in se mu naredi pramene. Preveč narod spodbuja pri tako micenih otročkih narcisizem. pretirano samozavest, to da se pa danes ravna z otroci kot da so center vesolja je pa že itak ustaljena praksa. Tukaj se pa moram podpisat. In sicer... moja pupa zahteva modrc od kopalk in sem ga letos skrila, ker mi je na malih pupah to in vse navedeno odurno... Saj vem, da vas ne zanima. In seveda, vsak po svoje. ajd
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 15:32:19
|
|
|
|
thumbelina
|
Evo če se že hočte zafrkavat. Naš ma zdejle take štumfe
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 15:35:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina Evo če se že hočte zafrkavat. Naš ma zdejle take štumfe Čudovite To je una volna k hladi verjetno ne? Ovčka al kaj že?
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 15:41:18
|
|
|
|
thumbelina
|
Ma sem jih spodej kr preluknjala, če bo slučajn zašvical, da bo kr ven steklo. Zakaj bi kupval zimsko in letno garderobo. Pozimi bom pa sam mal skup zakvačkala pa bo ok....
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 16:20:07
|
|
|
|
Lidy
|
Baje so japankice dobre za zobke tam do 1 leta starosti. mmmmmmmmmm znajo bit okusne
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 16:30:16
|
|
|
|
Primoza
|
Lep čvek še naprej.
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 17:09:43
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR Lep čvek še naprej. O, lej' ga!!
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 19:50:22
|
|
|
|
zaliga
|
Glede na to, da sem porabila zdaj 1/2 ure, da sem prebrala vaše "glupe" pripombe, sem zelo razočrana!! Pa kaj pri samem hudiču morate nekatere odgovajat na temo, če se vas ne tiče???? No kar hito še mene popljuvajte.... Brala sem samo zato, ker jih jaz tudi iščem, a ne v tako mali št. da me ne boste imele za neumno...pa po vsem tem zapravljenem času, še vedno ne vem, kje jih dobit!???? A res nekatere nimate kaj za delat???
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 20:04:10
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Ehm, zakaj mene ne vprašate, kaj se zgodi na RR, predenj odpirate take debate a še nisi prebolela (upam, da te nisem zamenjala ) drugače pa vsak lahko pove svoje mnenje, kajne - jaz japonk 6-mesečnici ne bi dala na nogo iz razlogov, ki sem jih nekoč že navedla. Pa lep čvek še naprej
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 21:03:13
|
|
|
|
Pikec
|
faaaaaaaaaaaaak pa kva vam je dans dogajalo
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 21:22:09
|
|
|
|
Pikec
|
in zdej ste srečni?
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 21:29:08
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?