Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 10:47:06
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Jao, moram iti klicat na CSD. To je brivski aparat bjonda, ne pa telefon. OMG, le s čim se šele ta vibrira, če z brivnikom telefonira...ajme meni Morda s sesalcem? Turbo sesalcem? Ja kaj pa misliš zakaj sem na eni temi spraševala po sesasalcu, ki dobro vleče?
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 10:47:20
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: Volga Saj ne vem no, higi, morda bi pa raje usnjene škornje? Vsaj ne bi bilo treba nog skrivat pred soncem Ni slaba ideja, moram ene take ujagat, da ji bodo s ta spodnjim bodijem pasale. Pa z oblekco pa s klobučkom. Obvezno.
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 10:48:29
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Jao, moram iti klicat na CSD. To je brivski aparat bjonda, ne pa telefon. OMG, le s čim se šele ta vibrira, če z brivnikom telefonira...ajme meni Morda s sesalcem? Turbo sesalcem? Ja kaj pa misliš zakaj sem na eni temi spraševala po sesasalcu, ki dobro vleče? Sori, sam ti nisi gladka
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 10:49:42
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Sori, sam ti nisi gladka Povej mi s kom se družiš in povem ti, kdo si.
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 10:51:22
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga Sori, sam ti nisi gladka Povej mi s kom se družiš in povem ti, kdo si. S tabo se že ne družim. Čeprav ja, bi rekla, da si znata biti kar podobni
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 10:52:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Jao, moram iti klicat na CSD. To je brivski aparat bjonda, ne pa telefon. OMG, le s čim se šele ta vibrira, če z brivnikom telefonira...ajme meni joj tanikaa
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 10:55:36
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga S tabo se že ne družim. Čeprav ja, bi rekla, da si znata biti kar podobni Lubica, tak popolna, kot sem jaz ti že ne moreš biti.
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 11:00:51
|
|
|
|
Raho
|
Jao, babe, spet ste celo temo zakakale Jaz pa še vedno ne vem, kje se dobijo te slovite japanke za malčice
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 11:02:14
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Jao, babe, spet ste celo temo zakakale Jaz pa še vedno ne vem, kje se dobijo te slovite japanke za malčice Probaj na ibeju. Baje se dobijo za 5 €.
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 11:05:22
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Raho Jao, babe, spet ste celo temo zakakale Jaz pa še vedno ne vem, kje se dobijo te slovite japanke za malčice Probaj na ibeju. Baje se dobijo za 5 €. Pa valjda ne misliš, da bom svojemu otroku to zvlekla na noge
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 11:06:30
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Raho Jao, babe, spet ste celo temo zakakale Jaz pa še vedno ne vem, kje se dobijo te slovite japanke za malčice Probaj na ibeju. Baje se dobijo za 5 €. Pa valjda ne misliš, da bom svojemu otroku to zvlekla na noge Eh seveda si kaj takega niti v najhujših sanja ne bi predstavljala.
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 11:08:47
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Jao, babe, spet ste celo temo zakakale Jaz pa še vedno ne vem, kje se dobijo te slovite japanke za malčice poglej na ebay
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 11:09:32
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Raho Jao, babe, spet ste celo temo zakakale Jaz pa še vedno ne vem, kje se dobijo te slovite japanke za malčice Probaj na ibeju. Baje se dobijo za 5 €. Pa valjda ne misliš, da bom svojemu otroku to zvlekla na noge zakaj pa ne??? naj še mala Raho uživa v japankah in ne samo mami Raho
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 11:18:03
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa zakaj pa ne??? naj še mala Raho uživa v japankah in ne samo mami Raho
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 11:35:16
|
|
|
|
Blejka26
|
mislim da jih imajo tudi v tušu
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 11:38:02
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26 mislim da jih imajo tudi v tušu Si jih že kupila?
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 11:40:37
|
|
|
|
angel_rebelde
|
In zakaj otrok ne bi smel met copat? Recimo pozimi, a naj imajo samo nogavičke gor ali kaj? Sicer pa.. Kaj pa vem, nimam pojma no. Jaz sem vidla take v večina trgovin, ampak večje št. za tako majhne nevem, kje bi prodajali...
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 11:40:58
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26 mislim da jih imajo tudi v tušu Si jih že kupila? Če bi jih kupila, potem bi vedela da jih v Tušu majo in ne MISLILA.
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 11:42:22
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde In zakaj otrok ne bi smel met copat? Recimo pozimi, a naj imajo samo nogavičke gor ali kaj? Sicer pa.. Kaj pa vem, nimam pojma no. Jaz sem vidla take v večina trgovin, ampak večje št. za tako majhne nevem, kje bi prodajali... Pa daj no, gelca, kaj pa ima zima veze z japanami
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 11:42:56
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 11:43:37
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde In zakaj otrok ne bi smel met copat? Recimo pozimi, a naj imajo samo nogavičke gor ali kaj? Sicer pa.. Kaj pa vem, nimam pojma no. Jaz sem vidla take v večina trgovin, ampak večje št. za tako majhne nevem, kje bi prodajali... Pa daj no, gelca, kaj pa ima zima veze z japanami Če kupiš par številk prevelike, potem lahko z njimi smučaš.
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 11:43:45
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde In zakaj otrok ne bi smel met copat? Recimo pozimi, a naj imajo samo nogavičke gor ali kaj? Sicer pa.. Kaj pa vem, nimam pojma no. Jaz sem vidla take v večina trgovin, ampak večje št. za tako majhne nevem, kje bi prodajali... Pa daj no, gelca, kaj pa ima zima veze z japanami Pa sej nisem mislila japanke
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 11:49:54
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde In zakaj otrok ne bi smel met copat? Recimo pozimi, a naj imajo samo nogavičke gor ali kaj? Sicer pa.. Kaj pa vem, nimam pojma no. Jaz sem vidla take v večina trgovin, ampak večje št. za tako majhne nevem, kje bi prodajali... Pa daj no, gelca, kaj pa ima zima veze z japanami Pa sej nisem mislila japanke zdaj te pa res ne razumem več. Kaj pa si mislila, na krofe?
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 12:06:20
|
|
|
|
Primoza
|
Glede na to, da ste zbrane na temi stare znanke, tema verjetno ne rabi čiščenja ali katera od prizadetih morebiti misli drugače?
|
|
|
|
RE: japanke za čist majhne 2.7.2008 12:08:39
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR Glede na to, da ste zbrane na temi stare znanke, tema verjetno ne rabi čiščenja ali katera od prizadetih morebiti misli drugače? Ker nisem prizadeta, ne mislim drugače.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?