Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj kuhate v tej vročini 1.7.2008 8:19:55
|
|
|
|
jer.za.
|
Pri nas imamo sedaj čez poletje, ko je vročina kar precej spremenjen režim kuhanja. Zajtrki so še vedno običajni, kosila ni(za mali kakšna malenkost), potem pa večerja okoli 19.00 ure. Vendar mi počasi že zmanjkuje idej, kaj kuhati za večerjo? Vsak dan imamo veliko skledo solate-zelena, mešana, kumaričina,.... Zraven pa kakšno meso na žaru, rižota, makaroni, ribe, polpeti, cmoki,... Zanimajo me tudi vaše ideje, vendar ne s preveč zelenjave, saj svak in mož raznih polnjenih bučk, cvetače, in podobnih stvari ne jesta.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2008 8:24:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini 1.7.2008 8:49:20
|
|
|
|
anckabancka
|
Kosilo kuham samo zase in si res lahko naredim tisto kar mi paše. Največkrat imam kakšne solate (krompirjeva s kumarami, fižolova, krompirjeva s kuhanimi jajčki, kus kus v solati, testeninska solata, solata z rižem, krompir z zeljem v solati...) Zraven pa kakšno ribo, hrenovko, popoečene bučke, kumare, paprike, sataraš... V glavnem zelenjava na zelenjavo... In mi ful paše v tej vročini in še v visoki nosečnosti...
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini 1.7.2008 9:11:34
|
|
|
|
total
|
Kuha mi tašča,tako da se ne ukvarjam še stem...
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini 1.7.2008 9:14:35
|
|
|
|
Hope2
|
Kuhamo kar nam paše jest in nikoli ne gledamo na vročino
|
|
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini 1.7.2008 10:17:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Kuhamo kar nam paše jest in nikoli ne gledamo na vročino enako. Mi smo prejsnji teden jedli pecen krompir (v pecici) + svinjske zrezke z gorcico, en dan kitajsko, en dan torteline pa piscanca z zelenjavo (kar tisto zmrznjeno mesanico) v smetanovi omaki s curryjem, en dan makarone z zelenjavno omako, en dan pa riz pa piscanca v curry omaki in en dan filane paprike. Vceraj smo jedli pa samo pecen krompir iz pecice + strocji fizol v solati.
|
|
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini 1.7.2008 10:19:35
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Kuhamo kar nam paše jest in nikoli ne gledamo na vročino Isto.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Magnezij in železo v nosečnostiV nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zadnje s foruma
PleničkeMiška2006Kdaj se je vaš otrok "rešil" pleničk (ponoči in podnevi)?pred 1 letom starosti (
14%)
do 2 leta starosti (
25%)
do 3 leta starosti (
44%)
do 4 leta starosti (
10%)
do 5 leta starosti (
2%)
po 5 letu starosti (
5%)
Število vseh glasov: 393Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!