|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čudno hranjenje
1.7.2008 8:05:08   
anteja
Pozdravljene!
Sem že v nosečnosti sodelovala v forumu, zdaj ko pa potrebujem nasvet pa sem odkrila še tega. Imamo 2 in pol meseca starega sončka, ki nam je do danes dal že dosti "vetra". Kljub obilici mleka naš fant ni želel sesati in tako sva se trudila in mućila do drugega meseca, seveda sem zraven nekaj časa tudi dodajala, da se je fant najedel. Skratka zavračal je dojko. Od drugega meseca dalje sva na steklenički in Aptamilu. Imava pa en problem! Že od rojstva kadar koli smo ga želeli nahraniti po steklenički smo imeli tudi težave - vsako hranjenje je nočna mora. Deček stekleničko komaj zagrabi, ko pa jo zagrabi nekajkrat potegne, potem pa se začne močno jokati, krili z rokami in nogami ter stekleničke ne sprejme več. Potrebno je veliko truda (zibanje, prepevanje...), da jo potem zopet sprejme in poje. Napreduje lepo. Takšen odziv ima ne glede na to kdaj ga hranimo - po 3- h urah, 4 urah, 5 urah...
Ima mogoče katera podobne težave in kako jih je rešila??? Hvala za pomoč, Anteja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čudno hranjenje
1.7.2008 9:44:41   
pikajaleb
Točno take težave imamo tudi mi. Imam zdaj tri mesece staro dojenčico. Od drugega meseca dalje sam križ na križ. Na dojki se je kregala, ampak potem je nekako šlo. dokler ni naredila štop. pristali celo v bolnici zaradi nevarnosti dehidracije.

Ugotovili niso nič. Zdaj si črpam in ji dajem po flaši. Je malo bolje, ampak še vedno jo moram nositi in zibati, da je. Groza.

V bolnici so rekli  da so to krčki, ki jo motijo pri jedi. Upam, da bo minilo:(

(odgovor članu anteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: čudno hranjenje
1.7.2008 11:15:40   
julči
kaj če pa če kaka alergija?

(odgovor članu pikajaleb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: čudno hranjenje
1.7.2008 12:05:29   
BUŠICA
skoraj podobno je pri nas. naš krili z rokami in nogami pred in po jedi, ter seveda jok! le ko pije, izgleda blaženo, potem pa se spremeni da joj! je pa izključno dojen. ne vem kaj je tem malim bitjecem. če so res krči bo izzvenelo!

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: čudno hranjenje
2.7.2008 10:04:53   
mamica1
tudi pri našem fantku je podobno, samo ne pri vsakem hranjenju. Smo ugotovili, da ga zvija takrat kadar joka zraven. Je pa čedalje manj tega. Star je pa 3 mesece. Kakšne kapljic v čaj pa pred hranjenjem smo mu dajal, ko je blo res hudo.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: čudno hranjenje
2.7.2008 10:12:30   
Naja31
Tudi pri mojem fantku je podobno. No, zdaj se to dogaja vedno manjkrat, ampak na začetku je bil jok skoraj po vsakem dojenju. Sem se prav spraševala kaj je narobe, saj naj bi se z dojenjem umiril, ne pa še bolj razburil. Se mi je kar zdelo, da ga je crvičilo v trebuščku.

Ni bilo pa nikoli tako hudo, da bi dojko zavračal. Na srečo.

(odgovor članu mamica1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




mleko baby love BIO
tina202

Punčka ima probleme z prebavo, tudi po mleku ki je prav za odvajanje nekaka. Za to mleko pa slišim same pohvale. Zanima me vaše mnenje: (Res najlepša hvala za odgovor in vesela bom kakšnega komentarja)

že prej nismo imeli problemov z prebavo in tako je tudi ostalo po jemanju tega mleka (72%)

prebava se je izboljšala (11%)

prebava se je poslabšala (3%)

prebava je ostala ista- dobra (8%)

prebava je ostala ista- slaba (6%)


Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!