|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 11:42:37
|
|
|
|
Abra
|
Mišmiš, nosečnost te včasih čist blesavo naredi tut jaz nisem tak človek, ki se ob vsaki zadevi razneži, očitno je res tisto, ko se tebi to dogaja, je vse drgač. Komaj čakam, da vas vse ostale doleti. Me prav zanima, če bo pol polovni še tok v igri Gigi, če te bo Ledenka za roko držala, se nimaš kaj bat! Sej veš, ona tok leti, da bi počasi že lahko pilotirala Pa poskusi malo pozabit, na koncu boš vidla, kako ti bo ta sprememba koristila. Ti bo res žal, če ne greš. Zdaj tuki nimamo tok dela z navijanjem, bomo zate fejst pesti stiskale v obe smeri! Ajsi, ponavadi so taki nakupi itak najboljš, ti takoj kaj v uč pade, nč ne zbiraš in tisto je ponavadi super. Najbrž so poletne stvari itak boljše. Jaz sem bla nazadnje pozimi, pa so ble samo čudne stvari, imajo pa pri nas tile trgovci kar mal čuden okus. Ko gledaš po spletu, so take fine stvari, v naših trgovinah jih pa ni, sami neki čudni modeli. Zvezdica drugega tko nismo pričakovali a zdej spet proslavljaš in šopingiraš? Gloria, boš poročala, kako se vozi jaz bi rada takega, ki mu kak makadam ne dela težav, bom najbrž kar veliko po PST hodila. Anonima, mogoče se partner bolj kot ostalega boji morebitnega vnovičnega neuspeha. Poskusita se čimveč pogovarjat, mogoče naredita raje kakšno daljšo pavzo, ker včasih imaš občutek, da se ti življenje vrti samo okrog postopkov. Za svoje zdravstveno stanje se pa nimaš kaj krivit, tako pač je. Lahko se samo trudiš in poskušaš živet čimbolj zdravo. Partnerja pa lahko pomiriš, saj je 5% otrok je narejenih v epruvetki, naj o tem malo več prebere, pa bojo ti strahovi ziher izginili. Bebiii, najprej je potrebno postaviti diagnozo. Če problem hitro ugotovijo in naravna zanoitev ni možna, greš kar takoj na OBMP, drugače se pa išče vzroke in poskuša. Umetna vseeno ni tko enostavna zadeva, da bi te kar takoj na to usmerili. Sicer, če so ti rekli, da septembra, pol si najbrž že tako daleč.
|
|
|