Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 12:03:47
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Vidim, da se počasi prebujate. Saj....danes je bolj zaspano vreme. Kar malo počivajte . Moj je šel sred noči na pot, jaz sem pa zjutraj že šibala na pošto...ah ta služba dej mi tole gornje razloži ... a ni dons nedelja??????????????????? je ja. Na dežurno sem šla. Nekaj službenega sem morala nujno poslat. Mojmu so jo včeraj pred nosom zaprli.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 12:04:13
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy tko da nč bat ... Grethy is steel here !!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 12:06:20
|
|
|
|
gigi1
|
Zarja kaj je PLC?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 12:06:43
|
|
|
|
Grethy
|
saj vem, samo včeraj me je res ...........ne gre tolko za to, da bi me živcirale kot to, da je vsaj ta, bla tolk nečloveška (ne zamerit temu, a če bi bil bog potem ta ne bi imela otrok-to bo ja najbolj katastrofalna mati na svetu). Zarjička moja, a sem jz kej spregledala ???? Kdo ti pa živce kravžla???? A je treba kero nagont ????
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 12:07:48
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Vidim, da se počasi prebujate. Saj....danes je bolj zaspano vreme. Kar malo počivajte . Moj je šel sred noči na pot, jaz sem pa zjutraj že šibala na pošto...ah ta služba dej mi tole gornje razloži ... a ni dons nedelja??????????????????? je ja. Na dežurno sem šla. Nekaj službenega sem morala nujno poslat. Mojmu so jo včeraj pred nosom zaprli. ahaaaaaaaaa ... no viš, to pa nisem vedla ... a v Celju tut, bohve???
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 12:13:23
|
|
|
|
Shuka
|
Ma moj pritisk je OK, mal mam nizkega zvečer to je res, mogoče je to zato k preveč ležim Eh tud to se spreminja z dneva v dan.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 12:15:32
|
|
|
|
gigi1
|
Gretka mislim, da ne. Kolikor vem je v Celju dežurna na Kosovi samo takrat, ko se dohodnina oddaja. Šuki vsekakor je boljši nizek kot visok. Je pa mal zoprno, ko se ti vrti. Za G sem ti poslala ZS.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 12:16:45
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Šuki vsekakor je boljši nizek kot visok. Je pa mal zoprno, ko se ti vrti. Za G sem ti poslala ZS. Sem vidla, sem ti že odpisalaaaaa
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 12:18:57
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarja kaj je PLC? poštno logistični center
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 12:22:18
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy saj vem, samo včeraj me je res ...........ne gre tolko za to, da bi me živcirale kot to, da je vsaj ta, bla tolk nečloveška (ne zamerit temu, a če bi bil bog potem ta ne bi imela otrok-to bo ja najbolj katastrofalna mati na svetu). Zarjička moja, a sem jz kej spregledala ???? Kdo ti pa živce kravžla???? A je treba kero nagont ???? Ma ja ena je imela taka vprašanja in izjave, da b jo najrajš . Tipično Budalo, ki ga verjetno še (ali pa zelo malokrat) srečale v življenju !!!!! Grethy in kaj tebi dogaja? Te računalnik jezi....
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 12:23:48
|
|
|
|
zarja1
|
Grethy v Celju nimaš dežurne pošte......morš prit v mb in k meni na
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 12:25:20
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Šuki vsekakor je boljši nizek kot visok. Je pa mal zoprno, ko se ti vrti. Za G sem ti poslala ZS. Sem vidla, sem ti že odpisalaaaaa Jp. Sem vidla, glih ko sem post poslala. Evo sem že nazaj napisala
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 12:26:57
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarja kaj je PLC? poštno logistični center Aha, ja v LJU
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 12:34:06
|
|
|
|
zarja1
|
BEJŽTE VSE NA NOVO TEMO, da ne bomo skakale mal tu mal tam
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 12:38:35
|
|
|
|
gigi1
|
Zarja a nismo rekle, da bomo še malo tu klepetale, da vidmo do kam nese Ahm...ne, ne delam na pošti. Sem pa šla na PLC dans. Saj si verjetno že razbrala iz prejšnjih postov...sam mal čudno sem napisala
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 12:39:57
|
|
|
|
Shuka
|
Dons je to še dovoljeno po tej temi skakat, ker je še avgust, jutr bomo pa sam tm a prov
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 12:51:28
|
|
|
|
zarja1
|
AHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Velja, sem zgleda prešpricala to. No pol pa mi pomagajta kaj naj začaram za kosilo za dva?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 13:00:29
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 AHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Velja, sem zgleda prešpricala to. No pol pa mi pomagajta kaj naj začaram za kosilo za dva? Am, kaj maš pa kej v hladilniku al pa zmrzovalniku, pa čas kosila je že mimo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 13:11:37
|
|
|
|
gigi1
|
Zarja kakšne špagetke skuhaj. To je en, dva, tri...pa še zdravo...sploh če so pirini ali polnozrnati. Jaz si jih bom za kosilo privoščla. Za večerjico si bom pa naredila polpetke...take z veliko zelenjave. Mlet meso, jajce, kruh, čebula (ali por še raje), česen, nariban korenje, naribana bučka, drobno narezana paprika. Za prilogo pa brokoli. Al pa povej kaj imaš v hladilniku, pa ti spesnim kosilo Šukica a je pri vas čas kosila že mimo? Ste pa kar zgodnji. No, glede na to, da si nosečka si kar mislim, da si bila že ob 11ih lačna
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 13:12:12
|
|
|
|
gigi1
|
No poglej kaj se mi je zdej zgodljalo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 13:15:38
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarja kakšne špagetke skuhaj. To je en, dva, tri...pa še zdravo...sploh če so pirini ali polnozrnati. Jaz si jih bom za kosilo privoščla. Za večerjico si bom pa naredila polpetke...take z veliko zelenjave. Mlet meso, jajce, kruh, čebula (ali por še raje), česen, nariban korenje, naribana bučka, drobno narezana paprika. Za prilogo pa brokoli. Al pa povej kaj imaš v hladilniku, pa ti spesnim kosilo Šukica a je pri vas čas kosila že mimo? Ste pa kar zgodnji. No, glede na to, da si nosečka si kar mislim, da si bila že ob 11ih lačna Pri nas ga sploh ne bo , k sem sama se mi ne da kuhat sam zame pol pa kar se najde v kuhinji pozobam.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 13:18:02
|
|
|
|
gigi1
|
Ooooo jst pa zase najraje kuham. Dans sem sama in si kuham tiste stvari, ki jih moj samo pogojno je. Si bom mleto meso privoščila v vseh oblikah, ker ga moj ne mara. Če bo pa ponoč fejst lačen prišel bo pa polpetke jedel
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 13:18:55
|
|
|
|
zarja1
|
OK, testenine al olio. Hvala Schuka in Gigi. A vi mate tolk zgodaj kosilo? Pri nas je to šele tam po 15. uri. Midva še spima bolj vikendsko Gigi a polpetki za večerjo....ni švoh!!!!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 13:22:47
|
|
|
|
gigi1
|
Zarja, sam da smo rešli problem Vi2 kar počivajta. Saj zato pa je vikend
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.8.2008 13:23:55
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ooooo jst pa zase najraje kuham. Dans sem sama in si kuham tiste stvari, ki jih moj samo pogojno je. Si bom mleto meso privoščila v vseh oblikah, ker ga moj ne mara. Če bo pa ponoč fejst lačen prišel bo pa polpetke jedel Oooo za mleto meso pa ubijam evo moje kosilo je breskev
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?