|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 30.8.2008 11:42:38
|
|
|
|
kajsica
|
Ojla mačkice! Pa da sem kot prvo resna. Dobovoljčica, bravo, bravo, bravo. Sedaj pa še UZ in to je to. Bravo bejbika. Lara, odlično, ti že kar stopko, se mi zdi da je tako hitro minilo. Čimveč lepih celic ti želim. Dajamaja, res te je bilo lepo spoznati in ja ta naša srečanja bi lahko bila kot nekakšna terapija, ker toliko smeha in dobre volje težko najdeš kje na kupu. Se ti pa javim v torek če boš imela čas, v večernih urah, oziroma tako kot sem ti rekla. Dejzi, pa tvoj naj gode kolikor hoče, pa naj tudi toži če mu paše. Pa kaj nam more, glavno je da "Mi imamo se fajn, pa čeprav vam je al ne, nam važno je le da imamo se fajn" Hja vojska, ga prijaviš in gre Miška, ja do mosteca se moremo pa tega Mlakarja kaj naučiti, če ne bo hudič . A vidve pa kar tako pod mizo inkognito pa za kolene..... Gigi, hvala na čokolatinkote, jaz ki pravim, da morem kako kilco dol dat, sem jih itak največ pojedla in glej da jih naslednjič ne bo več (no ja čisto malo, pa daleč od mene) . Pikola se jim enostavno ne znam temu upreti, tolk je dobro. Mlinčka, no končno smo se tudi v živo spoznale (kava pa tudi velja, ko boš kaj mimo hodila). Pikovitka, teb bom pa samo to rekla, faca si in ko mine ta tvoj direndaj, takrat ga bomo pa orng...... Ajsi, škoda da nisi mogla prit, res škoda. Hedi, mačkica, kako kaj trebušček? Ti morem povedat, da si bila včeraj ko rožica! In v četrtek ne pozabi?! Al te pokličem še v sredo? Babnice, jaz vam povem samo to, da vam je lahko žal tistim, ki se nam niste pridružile. Tako da naslednjič, ko naša Mlinčka organizira bo v Mostecu in mislim da lahko v imenu vseh rečem, vljudno vabljene in zelo zaželjene. Saj vem da imate nekatere dolgo pot, ampak vam povem da vam ne bo žal, ko pa boste kaj organizirale na vašem koncu, se pa mi pojavimo tam. Jaz sem se že javla za šoferja, pa še 4 lahko pobašem.
|
|
|