|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
22.8.2008 9:03:28   
lučka 25
Sulfinija, naj bo že s K uspeh, pa tako n bo ptreba iti na IVF. Potem pa samo lepo user posted image , pa prečudovitega user posted image . Pa čestitke za dobre rezultate. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
22.8.2008 9:06:28   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Lučka - tud jest ne bi šla, k sem enkrat vidla kako je mojga fotra lomu sem hotla it do unga čajniza pa ga nazaj nalomt, jao meni to pomoje ful boliuser posted image user posted image user posted image

Enkart sem že bila. In to kar v službi - tam sem bila na prakci - kjer je bil en od zaposlenih tudi kiropraktik in bioenergetik. Me je v hrbtu zalomilo, pa me je samo peljal v zaklonišče, kjer je imel mizo, blazine, pa me je nalomu. user posted image  Samo sem bila potem res kot rožca. Ampak ne vem če bi si sedaj upala it. user posted image

Ja, ta moj hrbet mi ga je zdaj zagodel že v tretje.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
22.8.2008 9:11:18   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Lučka - tud jest ne bi šla, k sem enkrat vidla kako je mojga fotra lomu sem hotla it do unga čajniza pa ga nazaj nalomt, jao meni to pomoje ful boliuser posted image user posted image user posted image

Enkart sem že bila. In to kar v službi - tam sem bila na prakci - kjer je bil en od zaposlenih tudi kiropraktik in bioenergetik. Me je v hrbtu zalomilo, pa me je samo peljal v zaklonišče, kjer je imel mizo, blazine, pa me je nalomu. user posted image  Samo sem bila potem res kot rožca. Ampak ne vem če bi si sedaj upala it. user posted image

Kaj pa kake masažice? A misliš, da bi pomagale al maš kako staro poškodbo?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
22.8.2008 9:24:09   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Kaj pa kake masažice? A misliš, da bi pomagale al maš kako staro poškodbo?user posted image

Je zdravnik rekel, da je to bolj poklicna deformacija hrbtenice. Majni stolčki, na desni strani nosim otroke, dvigovanje, sunkoviti gibi,... Bi se mogla bolj pazit, samo kako naj pa pustim majhne otročke pri miru. Jih moram vzdignit, vzet v naročje, al za previt, al za pocrkljat, al za mal poigrat,... Potem so pa tu tudi še kakšne mize za prestavit, ležalke za postavit in pospravit,...
Ni panke, bomo že prebrodli tole. S trmo, gibanjem,...pa moj me vsak dan zmasira, ma prav čudežne rokce. user posted image

Bom pa res mogla it spet an kakšno masažo, da mi vse mal pregnete, sprosti,...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
22.8.2008 9:24:40   
lučka 25
Zdaj pa šibam v službo. se beremo in pišemo popoldan. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
22.8.2008 9:28:19   
oktavija
Shuka a mi daš prosim link za tele lepe smajlije.user posted image .. jaz jih je najdem in imam samo navadneuser posted image ...
Hvala!!!!user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
22.8.2008 9:29:28   
dajamaja
Obi, Obi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pija, lepo, da se javiš in uživaj še naprej!!

Marjetka, lepo pozdravljena! Dej se mal naspidiri, no.

Ostalim pozdravček, danes je gužva in štala in itak .... edino dobro pri tem je, da bom lahko vsaj RR čekirala, doma prepočas vleče, da bi imela voljo. Držte se!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
22.8.2008 9:31:32   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Shuka a mi daš prosim link za tele lepe smajlije.user posted image .. jaz jih je najdem in imam samo navadneuser posted image ...
Hvala!!!!user posted image
http://www.yelims.com/Smileys-IPB/
user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
22.8.2008 9:39:17   
gigi1
Juterčka deklice

Vidim, da je dans kar živahno user posted image

Obi mislimo nate.

Šuki si priklicala sončka user posted image .
Včeraj sva prišla malo pred 11o domov, pa mal počvekala. Moj je prec zaspal, jst sem pa vas še za nazaj brala in....pol je bila ura tako pozna user posted image

Abrica vedno vsem odgovoriš ko kaj sprašujejo Anonimna, Bebiii.... Same pohvale user posted image  user posted image  user posted image

Lara user posted image  user posted image  user posted image  za dobro počutje danes. HB, da je bila to posledica M.

Lučka tudi sama imam hude težave s hrbtom imam zelo dobrega manualnega terapevta. Je pa problem ker se čaka skoraj pol leta, da prideš na vrsto in nosečkam ne dela terapije. No, čez kakšno leto se pa lahko naročiš user posted image

Mojca user posted image  user posted image  user posted image  za dobre rezultate.

Želvica ti pa v jogije user posted image

Dajči kako si danes. Si sniflila na hitro pred službico user posted image

Kje je pa Zvezdica? Puppa pogrešamo te.

Blančiiiii kaj se pri vas dogaja?

Miška kje si pa ti danes? Gužva a?

Šibam delat naprej. Še dobro, da je petek. Sem kar zmatrana user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
22.8.2008 9:44:39   
oktavija
JUPI!!!!! user posted image NAŠLA!!! user posted image  HVALA SHUKA!!!!user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
22.8.2008 9:52:42   
mismis
dan...

evo tudi jaz se javljam na hitri raport, okoli mene papirna gužva user posted image user posted image

Sulfinija, čestitke za dobre rezultate genetike, sedaj pa klomifen in akcija.

Žiži, evo me, mal se gužva tukaj pred računalnikom, sej bo bolje, danes je petek, JUPI to smo čakali cel teden. Polovni še pride, če ne ta tedn pa drugi. Kar set iče razganjanja, pa mislim da me ne more več, s temi mojimi sprehodi in tekom pokurim vso odvečno energijo.

Kje pa je naša Marjetka Cvetka, kdaj se pa ta pupa vrne z morčka.

O Oktavija ima tudi novo oblekico, šele sedaj sem videla, lepo lepo

A Gretki še vedno ne dela net? Kje pa je naša Blanč?

Lučka, hvala za jutranjo kavico, to mi pa najbolj sede, če je ne dobim zjutraj kar začnem renčati user posted image

Lara, jaz sem si tudi inekcije dajala zjutraj (ok naš mi jih je), ampak šele tem nekje okoli 7. ure, tik preden sva šla v službo.

Abra, ne rabiš nič zavidati, ko bo enkrat porod za tabo, bosta pa tudi vidva z user posted image  nabirala kondicijo, v voziček in gremo akcija

Shuka, kako smo danes?

Želvica, pa sem res smotana user posted image , ker niti tega ne sprevidim, da mi hoče moj dragi samo dobrouser posted image user posted image user posted image . Ma ja gospod ne bi zjutraj pred mano vstal, se mi zdi, da tudi če bi bil potres, se mi zdi, da bi ga kar morala iz postelje vleči

Ajsi, kje pa si ti?

Ok. zdej pa nazaj delati, se tipkamo kasneje

< Sporočilo je popravil mismis -- 22.8.2008 9:53:44 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
22.8.2008 9:53:15   
želvica99
Gigi ne se smejat, boš vidla kako bom skulirana pol, sj pravjo, da smo preveč obsedene z user posted image user posted image .

Abrica hvala za nasvetuser posted image , pridna bodi pa pazi nase. Upam, da nimaš več kakšnih user posted image  podobnih zadev.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
22.8.2008 9:53:28   
Shuka
user posted image oktavija user posted image

gigi - petek sem pa sam zate naročila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
22.8.2008 9:55:53   
zarja1
Dobro jutro ljubice moje.....sem žal v taki gužvi, da častim kavico in letim naprej delat.
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
22.8.2008 9:56:59   
Shuka
miška - kolk si pa ti pridna, prideš nas pozdravit in delaš naprej user posted image , naj ti delovni dan hitro mine.

Jaz sem zaenkrat OK, mal me sicer spodnji del trebuha boli, ampak očitno tko mora bit, hvala na vprašanjuuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
22.8.2008 9:57:36   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Dobro jutro ljubice moje.....sem žal v taki gužvi, da častim kavico in letim naprej delat.
user posted image
Še dobro, da si prišla, dons je nobena ni hotla ponudit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
22.8.2008 9:58:52   
želvica99
Mismis navij user posted image do konca pol se pa delaj, da spišuser posted image . Pa eno tako kupi, da ne neha zvonit. Aja pa čepke si zvečer daj v ušesa.

Sulfinija
user posted image . Dons je pa treba mal
user posted image  sj je petek.  Uživajte, gre še prej mal delat.

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
22.8.2008 10:01:43   
želvica99
Preden grem, hvala Zarja za kavico, jo spijem na brzino s tabo, pa Shuko ostalih pa ne najdem gor. Zdj pa res šibamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4168
22.8.2008 10:05:10   
Shuka
Želvica - pridna bodi in ne delaj preveč user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4169
22.8.2008 10:31:53   
gigi1
Želvica sorči narobnega smajlija sem napopala user posted image  tega sem mislila. Seveda je joga fajn za skulirat user posted image

Miška si res čist v laufu. Doma s kužonom, pa v službici....

Zarja thks za kofi.

Šuki teb pa hvala za petek user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
22.8.2008 10:36:04   
arneja
Hojla. bejbike user posted image .

Mi kar paše, da sem odklopljena, ampak te novičke vam moram pa vseeno na hitro povedat. Sem bila včeraj pri Rešku pa se nama je spet dogajalo user posted image .

V glavnem, sem šla, da ga za Aglurab in Klomifen nafehtram, glede na to, da menda nima več koncesijskih postopkov. In pridem in me najprej po imenu pokliče user posted image . Sem rekla: Uau, ste si pa zapomnili user posted image . In potem on, kaj bo dobrega, sem rekla, da so trije meseci minili od zadnjega postopka. Pa on, ja, kakšno terapijo bomo pa zdaj, Menogon in Suprefact? Pa jaz, da vem, da nima več koncesij, ampak, da je meni Menogon čisto brezvezen, ker tako malo celic pridelam. Pa on pogleda in reče: Ja, sta bili res samo dve. In jaz, da raje počakam do novega leta, da koncesije spet dobi, pa potem pridem po Gonal. Pa pogleda izvide in vidi, da mso imeli šest foliklov le takrat, ko smo bili na Gonali in ko je moj imel nesrečo user posted image . In reče: Veste, kaj, bomo kar takole naredili ... in začne pisat terapijo Gonal in Cetrotrid user posted image . Potem sem se pa še opogumila pa rekla, da je moja sošolka s faksa zanosila s pomočjo Klomifena in Agluraba in da bi mogoče meni tudi Aglurab dobro del, ker imam mogoče probleme s presnovo. Da ima mami sladkorno in da sem jaz čisto mahnjena na sladko in da tako malo celic pridelam. In mi je lepo napisal še recept za Aglurab user posted image . Sem včeraj že vzela enega pa mi je bilo potem full slabo po njem user posted image . Dajamaja, ti si ga tudi jemala, ne? Si imela tudi slabosti?

In potem reče, če je ta sošolka že rodila in povem, da ima že pol leta staro punčko in da ena moja sodelavka pa nosi Reškove user posted image  dvojčke in da se itak samo še o njem pogovarjamo user posted image . Pa eno malo Bajaderco sem mu dala na mizo in rekla, da jaz tega itak čisto preveč pojem in mi reče Packa user posted image . Ampak takoj doda, da se dobro držim user posted image . Sem rekla, Ah, malo niham s kilam, pa on, Ne, ne, se kar dobro držite user posted image . Pa da ne bo katera mislila, da sem suhica, ampak njemu so očitno čisto všeč user posted image .

Pa greva še na mizo user posted image  in vidi, da nimam nobenih cist, da so jajčniki ok. In jaz, kaj pa endometrij? In ga zmeri in reče, da to je pa slabo. Je bilo pa 8,4 mm na 21. dan cikla. Se vam zdi to tudi tako zelo slabo?? In rečem, da mogoče pa potem zato nisem zanosila, ker se pikica ni mogla vgnezditi user posted image . In da je bila tako lepa pikica, da sem jo vsem okoli kazala user posted image . Pa povedala sem mu, da sta moji nadrejeni raztrobili vsem naokoli, da sem bila v postopku in Reško reče: Ja, kaj pa govorite, da ste v postopku, nobenemu ne povedat. In jaz, da sem povedala, da ne bi motila delovnega procesa in je samo zamahnil z roko. Tako da tokrat nobenemu ne povem.

Tako, da ga obiščem nekje v začetku septembra in fašem prvo špikico Gonala user posted image . Na koncu sem mu kar rekla: Zlati ste user posted image . Ma, meni je ata frajer user posted image .

To sem vam morala napisati, zdaj pa mislim, da bo vseeno poskusila ne na forumu viset. Sicer dvomim, da mi bo čisto uspelo. Vam pa vsekakor sporočim rezultate user posted image . Tokrat ma, da so pozitivni user posted image .

Objemčke za vse moje nosečke, predvsem Abro in Shuko (Shukica moja, si se le opogumila in sporočila RR-jevkam user posted image ), velike poljubčke tudi ostalim, predvsem pa moji Dejziki, Kajsici, Gigici, Mismis, Dajamajči, Blančici, Hope, Pikovitki in Lari user posted image .

Sem končno dobila knjigo Noge gor, pa bo in zdaj uživam v branju. Sem se že stokrat našla v napisanem in še stokrat se verjetno bom. Upam, da tudi v tistem, ko ji na koncu uspe zanositi user posted image .

Bejbike moje, uživajte, pa sigurno vas pridem vsaj malo poškilit, ko bom z Gonalom začela. Pa-pa user posted image .

P. S.: Drugače obvladam pravila premega govora user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
22.8.2008 10:39:55   
lara light
Lepotičke moje, abra, shuka, lučka, gigi, mismis, jej, sigurno sem katero pozabla....hvala za info o špikanju na tešče!
Namesto, da dobimo zjutraj kavico in erotično masažo, evo ti eno al pa dve špiki!user posted image  

Sem v gužvi....pol pa zginem v 'moje' hribe!user posted image  
Rada vas imam! Zelo!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
22.8.2008 10:46:05   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Čutim, kako se bo kmalu pojavila ARNEJA!!!  user posted image user posted image

Sem vedla! Skrataka super, da si spet v akciji. September bo res buren!
Javi se še kaj.user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
22.8.2008 10:49:12   
Shuka
Arnejči - lepo te pozdravljam nazaj, lepo da si se oglasila in tudi če se ne boš nič več javila, bom mislila nate in ti fejst stiskala pestke, da bo tvoja jesen uspešna.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4174
22.8.2008 10:50:34   
gigi1
Arneja jupiiii user posted image  user posted image  user posted image . Dobro si tole zrihtala.

Lara user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

dvojno ime za fantka
caligula

Katero ime bi dodali poleg prvotnega Jaša?

Jaša Gaj (18%)

Jaša Etijen (3%)

Jaša Brin (6%)

Jaša Gal (35%)

Jaša Maj (32%)

Jaša Thierry (6%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!