|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 10:36:04
|
|
|
|
arneja
|
Hojla. bejbike . Mi kar paše, da sem odklopljena, ampak te novičke vam moram pa vseeno na hitro povedat. Sem bila včeraj pri Rešku pa se nama je spet dogajalo . V glavnem, sem šla, da ga za Aglurab in Klomifen nafehtram, glede na to, da menda nima več koncesijskih postopkov. In pridem in me najprej po imenu pokliče . Sem rekla: Uau, ste si pa zapomnili . In potem on, kaj bo dobrega, sem rekla, da so trije meseci minili od zadnjega postopka. Pa on, ja, kakšno terapijo bomo pa zdaj, Menogon in Suprefact? Pa jaz, da vem, da nima več koncesij, ampak, da je meni Menogon čisto brezvezen, ker tako malo celic pridelam. Pa on pogleda in reče: Ja, sta bili res samo dve. In jaz, da raje počakam do novega leta, da koncesije spet dobi, pa potem pridem po Gonal. Pa pogleda izvide in vidi, da mso imeli šest foliklov le takrat, ko smo bili na Gonali in ko je moj imel nesrečo . In reče: Veste, kaj, bomo kar takole naredili ... in začne pisat terapijo Gonal in Cetrotrid . Potem sem se pa še opogumila pa rekla, da je moja sošolka s faksa zanosila s pomočjo Klomifena in Agluraba in da bi mogoče meni tudi Aglurab dobro del, ker imam mogoče probleme s presnovo. Da ima mami sladkorno in da sem jaz čisto mahnjena na sladko in da tako malo celic pridelam. In mi je lepo napisal še recept za Aglurab . Sem včeraj že vzela enega pa mi je bilo potem full slabo po njem . Dajamaja, ti si ga tudi jemala, ne? Si imela tudi slabosti? In potem reče, če je ta sošolka že rodila in povem, da ima že pol leta staro punčko in da ena moja sodelavka pa nosi Reškove dvojčke in da se itak samo še o njem pogovarjamo . Pa eno malo Bajaderco sem mu dala na mizo in rekla, da jaz tega itak čisto preveč pojem in mi reče Packa . Ampak takoj doda, da se dobro držim . Sem rekla, Ah, malo niham s kilam, pa on, Ne, ne, se kar dobro držite . Pa da ne bo katera mislila, da sem suhica, ampak njemu so očitno čisto všeč . Pa greva še na mizo in vidi, da nimam nobenih cist, da so jajčniki ok. In jaz, kaj pa endometrij? In ga zmeri in reče, da to je pa slabo. Je bilo pa 8,4 mm na 21. dan cikla. Se vam zdi to tudi tako zelo slabo?? In rečem, da mogoče pa potem zato nisem zanosila, ker se pikica ni mogla vgnezditi . In da je bila tako lepa pikica, da sem jo vsem okoli kazala . Pa povedala sem mu, da sta moji nadrejeni raztrobili vsem naokoli, da sem bila v postopku in Reško reče: Ja, kaj pa govorite, da ste v postopku, nobenemu ne povedat. In jaz, da sem povedala, da ne bi motila delovnega procesa in je samo zamahnil z roko. Tako da tokrat nobenemu ne povem. Tako, da ga obiščem nekje v začetku septembra in fašem prvo špikico Gonala . Na koncu sem mu kar rekla: Zlati ste . Ma, meni je ata frajer . To sem vam morala napisati, zdaj pa mislim, da bo vseeno poskusila ne na forumu viset. Sicer dvomim, da mi bo čisto uspelo. Vam pa vsekakor sporočim rezultate . Tokrat ma, da so pozitivni . Objemčke za vse moje nosečke, predvsem Abro in Shuko (Shukica moja, si se le opogumila in sporočila RR-jevkam ), velike poljubčke tudi ostalim, predvsem pa moji Dejziki, Kajsici, Gigici, Mismis, Dajamajči, Blančici, Hope, Pikovitki in Lari . Sem končno dobila knjigo Noge gor, pa bo in zdaj uživam v branju. Sem se že stokrat našla v napisanem in še stokrat se verjetno bom. Upam, da tudi v tistem, ko ji na koncu uspe zanositi . Bejbike moje, uživajte, pa sigurno vas pridem vsaj malo poškilit, ko bom z Gonalom začela. Pa-pa . P. S.: Drugače obvladam pravila premega govora .
|