Abra -> RE: IVF/ ICSI julij, avgust (21.8.2008 17:36:45)
|
Anonimna, 20. dan ciklusa bi morala bit pikica že vgnezdnjena oz. v akciji. Tale mera je meni čudna. Po vsej verjetnosti je blo 7,8 mm? Pred ovulacijo je dobro, da je ok 8 mm, dovolj je 6, potem so možnosti za vgnezditev. Seveda to ni edini pogoj. Nasvete imaš pa zgoraj med opozarjamo. Mišmiš, saj veš, da se ne bom spokala od tuki [sm=smiley36.gif] vsaj dokler vam vsem mojim soborkam ne rata. [sm=smiley1.gif] Zarja, nova oblekca, čist v drugem stilu [sm=smiley1.gif] Pija, ti pa kar z morčka [sm=smiley1.gif] uživaj še za nas. Jaz sem drugače super, je precej več takih trenutkov, kot slabih. Zate bomo pa tut vsak čas navijale [sm=bravo.gif] Danes sem našla en članek iz dnevnika, kjer pravijo, da kmalu zdravilno pivo iz kakavovca. Sem se prav na vse ljubiteljice spomnila. Cigarete je pa res fajn opustit. Ko enkrat nehaš, sploh ne moreš verjet, kako si lahko prej tisti smrad prenašal. Jaz sem kadila v srednji šoli, na sred 1. letnika faksa sem pa že nehala, ker sem se enkrat preveč nažurala in mi je kar začelo smrdet [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] nisem bla nč na odvajanu, je kar fajn, če ti kar neha pasat. Aja, link o zdravilnem pivu [sm=smiley1.gif] http://dnevnik.si/novice/zdravje/342067
|
|
|
|