Abra -> RE: IVF/ ICSI julij, avgust (21.8.2008 11:39:25)
|
Shuka, malo pa moram tut v ilegalo [sm=smiley1.gif] pol vsaj vem, da me pogrešate in da ne tuki samo težim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kako si ti? Lara sem našla slo deklaracijo za menopur in pod možne neželene učinke piše: "Zdravljenje z Menopurjem lahko povzroči slabost v želodcu ali bruhanje. Včasih se lahko pojavijo alergijske reakcije, npr. izpuščaji, bolečine v sklepih, zvišana telesna temperatura ali bolečina na injekcijskem mestu. Če opazite katerikoli neželen učinek, tudi če ni omenjen v tem navodilu, o tem obvestite svojega zdravnika ali farmacevta." to na koncu je tudi zaradi tega, da dr. pošiljajo proizvajalcu učinke za statistiko. Jaz si mislim, da je to kombinacije močne [sm=hudicek1.gif] in inekcij. Če si zadnjič že imela menopur, potem nanj nisi alergična. Te je samo malo večja doza in tečka pohecala. Ti imaš najbrž zaradi E že tko boleče [sm=hudicek1.gif] ali ne? Vem, da ene tudi bruhajo prve dneve. Če se bo jutri ponovilo, pa vsekakor pokliči Reša. Gigi, ti se pa moraš zdaj nadelat za nazaj in naprej [sm=smiley13.gif] še dobro, da uživaš v svojem delu, če se prav spomnim [sm=smiley1.gif] Bo kmalu spet bolniška, ko boš [sm=nosecka.gif] Sonček2, ti so pa tko mlečnozobi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] še dobro, da niso po mojem okusu. Kdo ve, da kdaj bo še treba abstinirat [sm=zmeden.gif] bo pa pol spet boljš. [sm=smiley36.gif] Anonimna, to pa res ni fajn. Upam, da ima Reš kaj na zalogi. Italija očitno res ni bla pripravljena na Reša [sm=smiley36.gif] Lani v tem času ni blo povpraševanja, zato letos najbrž niso delali poletnih zalog ... Enkrat sem nekje imela en link, za spletno nakupovanje. Grem iskat!
|
|
|
|