|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
13.8.2008 11:54:16   
sonček33
gloria - le sporoči mi, kako je z njo...
    mene je spet celo noč vse bolelo - tko trebuh nad popkom...ne vem če ni to želodec

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
13.8.2008 11:57:40   
gloria
sonček lahk da so krči zaradi tega ker se maternica širi....ti javim čim dobim sporočilo

....zdejle grem pa res na delo...se beremo kasneje...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
13.8.2008 12:00:41   
Abra
Zarja, dopoldanski termini so zate še sprejemljivi, kajne? user posted image user posted image
Se priporočam za kako sladkarijo user posted image mogoče bi si pa sladoled prvoščila ... hladim se lahko samo pod tušem, tako razgrajanje zdaj zame ne pride v poštev user posted image

Gloria tvojega pa že mal živčki v pričakovanju dajejo user posted image

Sonči, sem oštra ne? Sej vem, da nam ne bi mogla zamolčat take novice user posted image Kako si danes?

Zdej grem pa gledat, sem včeraj začetek zamudila, pa še kup tel. je blo vmes.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
13.8.2008 12:00:56   
Hope2
zivjo punceuser posted image !

Kako? Gledam, da ni se nobene avgustovskeuser posted image , zato vam posiljam malo spodbudeuser posted image user posted image , veliko srece user posted image user posted image user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vidim tudi, da je se nekaj user posted image gor, zato tudi vam zelim user posted image user posted image , ter zdrave user posted image user posted image user posted image user posted image .

P.S. kar se tice AS, brez panike. Na eni strani se slisi srcekuser posted image , na drugi pa se lahko slisi popkovnicauser posted image ,oz bolj se slisi kot nek odmev. Hitrost bitja je enaka, vendar ce malo bolj poslusas, opazis to razlikouser posted image .

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
13.8.2008 12:08:20   
Dakec
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Dakec, blagor tebi, ker je NS že za tabo in vse ok! user posted image  In še pupa!!!! user posted image  Kolk zihr pa je to, da je punčka? A ni to še zgodaj za spol?

Rekla je, da je 90% da se bo razvila v punčko. Je pa takšna zdravnica, da če ni vsaj 90% ne napove spola.

Tko, da res upam, da je user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
13.8.2008 13:16:34   
nokes
daaan,

vsem najlepša hvala za user posted image user posted image user posted image  in lepe želje, to res rabimo in se še priporočamouser posted image user posted image !

tud ti shuka? pa kaj je s temi krvavitvami? jaz sem na MONu vtipkala hematom in nekako izluščila naslednje: gre za nepravilno vraščanje posteljice na maternično steno, pokanje žilice in posledično za krvavitve, ki se rade ponavljajo. na UZ slikci se pri meni vidi, kje je ta hematom. je pa Pušenjak pri tem mnenja, da v primeru krvavitve ne moreš narediti nič, torej predlaga, da laufaš kak maraton al pa greš na odbojko. user posted image user posted image

v zvezi s hematomom obstajata torej 2 doktrini: ena skulirana (delaj vse kot do sedaj, počivanje nič ne pomaga, če bo splav, pač bo), druga previdna (počivat, mirovat, pazit, ...). katero pot ubereš je seveda tvoja izbira in odgovornost. jaz trenutno "furam" drugo, se pa nekako po logiki nagibam k prvi. je.bat ga, sem se ful prestrašila in se že poslovila od pikic prejšnji teden. no, NS imam baje pri Pušenjaku, tako da ga bom zaslišala o tem, čeprav mu gremo "pametnjakovičke" na živce user posted image user posted image

tak da hedi draga, ti kar pridno poslušaj srčka svojih pikic in uživaj, ne skrbi in se ne sekiraj. NS pa imaš čez slab teden, uf kak gre hitro! boš vidla, kake lepe novičke nam boš sporočila. komaj čakam.user posted image

joj gloria, jaz imam že kar tremo pred (tvojim) porodomuser posted image user posted image , se spomnim, kak si voziček šraufala skupaj, zdaj pa tak... user posted image

kajsi, izkoristi tvojega user posted image , potem pa kar na nas izlivaj bolečino, solze in tudi dobro voljo! zato smo tukaj, vmes pa septembra še kakšne otroke pridelaj! user posted image

vsem špikicam želim: mirno roko, pa mrzlo pivo! user posted image  

nokes

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
13.8.2008 13:24:41   
zarja1
Abra user posted image , da si nas opozorila za ta dokumentarec. Zdaj sem pa cela v mislih nauser posted image user posted image . Samo se bojim, da bo moj mož en del karuser posted image .Ta porod je bil sicer čist ok, samo bo moj mož verjetno  tist trenutek rajeuser posted image ...........................

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 13.8.2008 13:33:06 >

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
13.8.2008 13:31:53   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Zarja, dopoldanski termini so zate še sprejemljivi, kajne? user posted image user posted image

Pa ja kar naprej nekaj štimam, bi kar user posted image .................................Popoldan pridejo pa še kolegiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to bo popoldanska mirna čveka!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
13.8.2008 13:38:01   
zarja1
Cati sem te vidla....user posted image samo malo prepozno.....

samo zate           user posted image
A že kaj pripravljaš zauser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
13.8.2008 15:06:58   
ledenka

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 13.08.
Blanc - zacetek spikanja

Cetrtek, 14.08.
Oktavija - UZ
Zarja1 - UZ

Nedelja, 17.08.
Lucka25 - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 19.08.
Hedviga - NS

Sreda, 20.08.
Linda25 - NS

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled
Nokes - NS

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Cetrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš - prva špika 11.8.)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prva špika 12.08.)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine, prva špika pade 13.08.)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - pregled 19.8.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • BEBIII
    • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn - pregled rezultatov genetike)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image  

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

ČAKAMO PRVO AVGUSTOVSKO NOSEČKO

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Po dogovoru smo malo zreducirali število navijačic. Na seznamu so ostale tiste, ki nam še danes zvesto stojijo ob strani. To sicer ne pomeni, da ostale niste z mislimi pri nas, ampak večina vas več ne bere te teme.  Če ima katera posebno željo biti na seznamu navijačic, jo bom seveda z veseljem spet dodala.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3235
    13.8.2008 15:27:35   
    Sulfinija
    Punce mogoče katera od vas ve za kateri mesec sedaj v LJ naročujejo za številke za iVF september,oktober?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 3236
    13.8.2008 16:00:08   
    Shuka
    nokes - tud jest sem te nesreče, da krvavim na vsake kvatre, ko najmanj pričakujem se mi ulije. Seveda drvim potem na urgenco, da vidim, če je z mojim pikcom vse OK no in na srečo do pred 11 dni nazaj je še bilo. Tudi jaz sem se še vedno odločila za slednje saj do zadnjega pregleda niso vedeli za kaj krvavim, no zadnji g. mi je pa rekel, da bom verjetno še krvavela, ker senca na posteljici kaže neko staro rano al kaj in izkazalo se je da je hematom. Samo, če so stare rane je kri temna in sama sem vedno imela svežo svetlo kri s temnimi jetrci (prov zgrozim se, ko se spomnim na to)user posted image Tako da, počivam kolikor se da in upam na najbolje do naslednjega pregleda, ki se mi pa takooooo že vleče, da bi šla najraje na en samoplačniški UZ, da ga vidim, če je vse OK.
    Še vedno sem na Prometriumu in bom do naslednjega pregleda pri g., pa bo že on povedal kako pa kaj naprej.
    No, ko boš pri Pušenjaku ga le povprašaj o krvavitvah in hematomu in o nevarnostih, delaj se malce neumno, čeprav veliko vemo o teh rečeh user posted image in naj ti ne bo nerodno vprašati karkoli, ker se mi zdi, da so redki ginekologi, ki bi bili tako zelo strokovno podkovani in zavzeti kot je on.
    Že če pomislim na svojega ginekologa me zmraziuser posted image
    Če ima katera zares dobrega ginekologa ali ginekologinjo iz Ljubljane mi ga prosim priporočite, če sprejmejo še kakšno pacientko, ker k mojemu se res bojim iti, ker vse nosečnice obravnava isto, morda sem samo jaz dobila tak občutek in je res to samo moje mnenje, mnoge ga hvalijo kot odličnega porodničarja, samo jaz že od nekdaj nisem zadovoljna z njim. Da o sestrah niti ne govorimuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 3237
    13.8.2008 16:03:41   
    Shuka
    Abra - sem ujela zadnje pol ure dokumentarca, ker sem videla, da naj bi bil ob 13h ne ob 12h na NG. Sej sem vedla, ta Siol ma ves razpored pomešanuser posted image

Sem pa na konc k je rodila skor jokat začela od sreče, mislm kolk lep trenutek k ti dajo štručko v naročjeuser posted image user posted image , čist sem se raznežlauser posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3238
    13.8.2008 17:10:20   
    Abra
    Sonček, kako si? Je že kaj bolje?

Hope, smo te že pogrešali user posted image kako sta?
    Hedi je pa ziher slišala dva srčka, ona ima dvojčka user posted image

Nokes, jaz raje ne berem preveč o hematomu, meni so ga našli na NS, sem slab teden prej ful krvavela, pri 16 tednih ga pa ni blo več. Zdaj sem še enkrat in ga tudi ni. Vzorca krvavitev pa tudi nisem našla, se pa preventivno raje bolj šparam. Sicer mi gre to počivanje na momene že prav na živce, ma bo že.

Zarja, a veš, da jaz tudi nočem kaj dost o porodu gledat user posted image user posted image itak je vsak drugačen, spodnjega dela tko ne bom vidla, moj pa tudi ne. Je pa pogumne sorte in se bo že pripravil. user posted image Prijeten čvek!

Sulfinija, zdaj so vse iz GK na dopustu. Na splošno pa zdaj ni več čakalnih dob.

Shuka, jaz sem tudi še kar na prometriumu in bom tudi še. Mi je zadnjič rekla, da se ga lahko do 36 tedna jemlje in da je dokazano, da preprečuje prezgodnji porod. Moj gre vsak mesec na Fernetiče po novo zalogo user posted image Glede g ti bom napisala na zs.
    Ja siol ima za NG napačen spored. Najbrž po romunski uri user posted image zato sem pa napisala ure, sem zadnjič že neki zamudila in pol poštekala.
    Tist zadnji trenutek pa jaz tut komi čakam, tisto pred tem bom pa najbrž hitro pozabila user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 3239
    13.8.2008 18:43:29   
    Shuka
    Hvala Abra user posted image

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3240
    13.8.2008 18:57:14   
    lučka 25
    Pozdravljene.

Vsem nosečnicam veliko lepih trenutkov in NIČ stresnih situacij. Naj se vaše pikice rodijo ob pravem času, polne zdravja. user posted image

Vse, ki ste (z mano vred user posted image ) v postopku, veliko uspeha in tako žejeni user posted image user posted image .

Me pa nekaj zanima. Ali je še katera imela take težave v času jemanja inekcij, kot jaz. Namreč že dva dni zaporedoma sem jaz popoldan tako slaba. Malo mi je slabo, brez moči,... kot da bi se me lotevalo kaj? A je to zaradi vseh teh hormonov? Nisem pa nič napihnjena, pa tudi nič me ne boli tam spodaj.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3241
    13.8.2008 19:37:25   
    julija30
    Pozdravljene pupe
    Kar dolgo časa se nisem nič javila, sem cela zmozgana in utrujena.
    Malo sem preletela zadnjih par postov, pa spet krvavitve, madona, nimamo sreče.
    Tudi jaz sem v četrtek pristala v bolnišnici. Zvečer ob sedmih grem na wc in se ulije kri. Hitro v bolnico, kjer ostanem štiri dni. S pikico je vse ok, dr. niso opazili kakršnih koli sprememb, ampak eden je bil prepričan, da je moje telo "izvedlo" menstruacijo. Ma ta krvavitev je trajala samo v četrtek ponoči, vendar le takrat je bila prisotna kri, ko sem šla na wc. Potem pa še dva dni izcedek - rjav, samo malo, sedaj ga pa ni. Upam, da ga tudi ne bo. Dabroston papam naprej, imam priporočeno strogo mirovanje in nič user posted image
    V ponedeljek, na poti domov, sem še imal NS. Pikica je bila velika 65 mm, vse ok in tveganje zelo malo. Sem bila kar pomirjena.
    sedaj pa večino dneva poležavam in veliko spim.
    Pupe za vse držim pesti, da bo vse ok.
    Kje pa je naša Gigi, na dopustu?
    Pa še to, 22.8. imam ponovni pregled.

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 3242
    13.8.2008 20:14:10   
    gigi1
    Helouuuu puppe moje.

I am back!!!!!

Vidim, da so krvavitve spet nosečkam zagodle. Upam, da ste vse dobro. Zdaj grem brat za nazaj.

LUUUUUPČKEEEEE VSEM MOJIM LUBICAM!!!!!

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu julija30)
    Neposredna povezava do sporočila: 3243
    13.8.2008 20:16:57   
    Abra
    Lučka, to je kar normalno od vseh teh hormonov. Jaz sem bla vedno zelo zaspana. Za napihnjenost je pa še prezgodaj, ok. prvega uz ali kasneje, odvisno, kako hitro boš reagirala. Boš vidla, bo šlo vse tko hitro user posted image

Julija, smo te pogrešale in ble ful v skrbeh, ker se nisi javila. Nas je kar večina tuki očitno obsojenih na te krvavitve. Super, da je vse ok in user posted image user posted image user posted image za dobre rezultate NS. Gigi je na dopustu, mislim, da bi se danes morala vrniti, če ni podaljšala user posted image

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 3244
    13.8.2008 20:17:54   
    Abra
    Evo, jaz o volku, volk iz gozda user posted image user posted image user posted image
    welcome back. user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3245
    13.8.2008 20:20:42   
    gigi1
    Thks Abrica. Kako ste vi? Kako je z izcedki. Nisem še prebrala za nazaj.
    Upam, da ste vse nosečke dobro!

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3246
    13.8.2008 20:23:21   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Lučka, to je kar normalno od vseh teh hormonov. Jaz sem bla vedno zelo zaspana. Za napihnjenost je pa še prezgodaj, ok. prvega uz ali kasneje, odvisno, kako hitro boš reagirala. Boš vidla, bo šlo vse tko hitro user posted image

Lučka meni je bila taka sila, glavobol in slabostuser posted image drugi dan, da sem klicala v bolnico, če je to normalno. Oni so prvič sploh slišali, da bi katera imela kakšne stranske učinke. No potem pa sem prebirala forum in ugotovila, da je to zelo pogosto in da res hitro mine. Dva-3 dni pa boš kot novauser posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3247
    13.8.2008 20:25:59   
    Abra
    Mal je blo spet sranja, zdaj pa je ok ... očitno tko mora bit. Važno, da ni hematoma.

In kak je bil tvoj dopust? Prekratek najbrž?

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3248
    13.8.2008 20:32:20   
    zarja1
    Gigika,

user posted image BACK!!!!!!!!   A si se user posted image  za letos?

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3249
    13.8.2008 20:35:49   
    Abra
    Nočko pupe. Moj dragi je prišel, se beremo jutri. user posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3250
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.